Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale normalnie ciuszki dostałam rodem z PRL-u
kocham takie starocie, piękne są i zadbane, podziwiam, tyle lat minęło, pewnie mnóstwo dzieci w tym chodziło i jakie to wytrzymałe, teraz mojej Zuzi to przypadło
taki spadek
z historią, zaciesz mam 

i tą bluzeczkę jak zobaczyłam to normalnie narodził się w mej głowie pomysł ją wyhaftować, w stylu kaszubskim albo łowickim
magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a kupiłyście może już jakieś koszule do szpitala? Najlepiej jak by ktoś zamawiał z allegro i polecał to dajcie znać. Powoli muszę się rozglądać za takimi rzeczami, bo gdyby teraz wzięli mnie do szpitala (tfu, tfu) to śpię nago, bo ze wszystkich wyrosłam hehe.
agatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupuję na 62 po kilka sztuk, bodziaków mam więcej, ale na bank za dużoagniesja wrote:Hej! Mam pytanko do dziewczyn, które spodziewają się dużych chłopaków: jakie kupujecie (ew. macie) ubranka, w jakim rozmiarze i po ile sztuk? Będę wdzięczna za odpowiedzi, bo znowu spędziłam dzisiaj pół godziny na wyborze koszulek, nie mogąc zdecydować się na konkretny rozmiar

Na 56 mam dosłownie kilka ciuszków, jakieś rajtuzowe gatki, jakiś jeden bodziak. Teraz kupiłam kilka rzeczy na 68, w tym drugi kombinezonik na zimę używany (chociaż on jest większy niż 68 na moje oko, bliżej 74), kurteczkę na cieplejsze dni, dresik i bluzy. Na razie na 62 mam prawie wszystko, brakuje z jednej cieplejszej bluzy może, więc daję spokój z ciuszkami już
ewentualnie jak znajdę coś w SH albo na fajnej promocji, to będę brała z 68 i 74
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój R chodzi w polo albo w koszulach. A koszulek ma mnóstwo treningowych i z radia wiec jeszcze nie narzeka
tylko czasem powie ze gdzieś już widział ta koszulkę 
Edit: agniesja a właśnie miałam zamiar takie wziąść ze 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 16:01