X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam na bazarze 2 szt. Za 15 zł z guzikami odpinany mi i dla mnie są kiepskie bo te guziki się odcinają. Na allegro znalazłam fajna za ok 40 zł i chyba sobie taką kupie na później a do szpitala wezmę tamte. Do porodu wezmę zwykła koszule która się rozciągnela i później wrzucę.

• agniesja Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:14

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 koszule dostałam ile starczy więcej u nas nie chcą z tego co się dowiadywalam brzuch nie boli ani nie kuje ani skurczy tez nie mam :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesja na pewno masz rację i tak zrobię. :-)

Anulka dobrze że brzuszek juz nie boli :-)

Ja właśnie zjadłam kielbaske z grilla i teraz czekam na kaszanke :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam jedną koszulę na rynku i jakościowo OK, ale guziki ciągle mi się odpinają - może jak biust podrośnie, to nie będzie tyle luzu i guziki zostaną na swoim miejscu :)
    Chciałam się też pochwalić tymi swoimi bluzeczkami - mąż jest zachwycony :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25311edae3cf.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fb068e64022.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 16:24

agatka196, Lady Savage, Gusiak, Kasiarzynka, adzia, agniesja, easymum, Sigma, skabarka, karolcia87, monaaa85 lubią tę wiadomość

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szukam na gwałt dziewczyn które piszą lic/mgr ktore robily badania takie jak ankieta, maja w swoich pracach rozdzial metodologiczny i analityczny ! :D
    w sensie ,że mam pytanie. Bo dostalam ostatnia poprawke ktora do dzis wieczora musze poprawic jesli chce sie teraz obronic w lipcu a niestety moj promotor odcial sie od nas bo go wszyscy ''oblegaja'' xD
    otoz chodzi mi ze dostalam poprawke w analizie w ktorej mialam wykres dotyczacy wieku badanych moich. No i podpis: to jest do metodologii,przeciez sa ta pytania metryczkowe.. :| czyli teraz nie wiem czy poprostu ten wykres mam calkiem usunac czy przeniesc go do metodologii,ale w metodologii przeciez nie moge miec wykresu !!
    niestety nie mam kogo od siebie spytac bo w mojej gr nikt sie nie broni w lipcu bo nie zdazaja z praca .
    HELP ME !! :D

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Ja kupiłam jedną koszulę na rynku i jakościowo OK, ale guziki ciągle mi się odpinają - może jak biust podrośnie, to nie będzie tyle luzu i guziki zostaną na swoim miejscu :)
    Chciałam się też pochwalić tymi swoimi bluzeczkami - mąż jest zachwycony :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/25311edae3cf.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fb068e64022.jpg

super te koszulki, gdzie kupiłaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Agniesja na pewno masz rację i tak zrobię. :-)

Anulka dobrze że brzuszek juz nie boli :-)

Ja właśnie zjadłam kielbaske z grilla i teraz czekam na kaszanke :-)

uwielbiam kaszanke, najbardziej taka świeża gorącą. Albo właśnie z grilla. Ale akurat kaszanka podnosi mi cukier.

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T-shirty kupione na allegro - oto link:
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-prezent-dla-mamy-baby-shower-hit-i5364143307.html

• AniaM Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę do lekarza trzymać kciuki za moją szyjkę 3 tydzień leżenia a mi przy wstawaniu. Juz się kręci w głowie

Lady Savage lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anima wrote:
    uwielbiam kaszanke, najbardziej taka świeża gorącą. Albo właśnie z grilla. Ale akurat kaszanka podnosi mi cukier.

Ja pierwszy raz będę jadła kaszanke w tym roku to sam znać.
    Wczoraj zjadłam szaszłyki z piersi, kielbaske i kawałek karczku i cukier 103

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka super te koszulki ! te co ja mam to porażka , jedna szersza niż dłuższa

relgzbmhh8tsviez.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ale mi smaka narobilas tym szaszlykiem ... zjadła bym =)

a co do koszul, kapci, majtek etc... to jestem też w rozsypce... na chwilę obecną nie mam nic =)
    Musze tez juz zacząć się rozglądać i po kupować jakieś koszule i kapiochy do szpitala, bo zostane goła i bosa ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ile czerwcowek juz rozpakowanych ;D

Jeszcze ze dwa tygodnie i powoli zacznie się ruszać lipiec =)

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też podczytuje czerwcówki :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    szukam na gwałt dziewczyn które piszą lic/mgr ktore robily badania takie jak ankieta, maja w swoich pracach rozdzial metodologiczny i analityczny ! :D
    w sensie ,że mam pytanie. Bo dostalam ostatnia poprawke ktora do dzis wieczora musze poprawic jesli chce sie teraz obronic w lipcu a niestety moj promotor odcial sie od nas bo go wszyscy ''oblegaja'' xD
    otoz chodzi mi ze dostalam poprawke w analizie w ktorej mialam wykres dotyczacy wieku badanych moich. No i podpis: to jest do metodologii,przeciez sa ta pytania metryczkowe.. :| czyli teraz nie wiem czy poprostu ten wykres mam calkiem usunac czy przeniesc go do metodologii,ale w metodologii przeciez nie moge miec wykresu !!
    niestety nie mam kogo od siebie spytac bo w mojej gr nikt sie nie broni w lipcu bo nie zdazaja z praca .
    HELP ME !! :D

Dominka ja to dałam najpierw w tabelach do metodologii, dokładnie do podrozdziału próba charakterystyki badawczej i przebieg badań, ale moja promotorka kazała mi to przenieść do analizy przed wykresem do pytania pierwszego i opisać w kilku zdaniach.

Dominka92 lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od kobietki która oferowala ciuszki za darmo kurde nie wiedziałam że tego aż tyle jest, jak zobaczyłam jej córkę 3 miesięczną to się wzruszylam nie mówiłam mężowi ale jemu taka pociecha się podobała pół drogi mówił jakie piękne oczka miała hehe
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf771ccccbc6.jpg

A tutaj siateczki jedna z bucikami, druga z bodziakami w trzeciej otulacze do łóżeczka i baldahim

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83d8d21ee97b.jpg

Lady Savage, agatka196, magdalenkaihelenka, Gusiak, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    godzinę po obiedzie było u mnie 121, jakie są w ogóle wytyczne jeśli chodzi o glukozę bo co strona to inaczej pisze ;/
    na jeden pisze do 120, na innej do 200 jeszcze inna do 140 i bądź tu człowieku mądry.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Staraczka pozazdrościć.
    Za to wypadałoby choćby dobra kawę lub coś dla malutkiej kupić. :-) świetna okazja

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady :
    naczczo od 70 do 90
    Godz po posiłku do 120

Kasiarzynka, Lady Savage lubią tę wiadomość

‹‹ 1168 1169 1170 1171 1172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ