Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Wow Staraczka pozazdrościć.
Za to wypadałoby choćby dobra kawę lub coś dla malutkiej kupić.
świetna okazja
Oczywiście kupiłam, nie wiedziałam ile tego bedzie Ale sam fakt ze kobieta nic nie chciala jakoś do mnie nie przemówił, dla malej grzechotka a dla mamy ptasie mleczko i nie chciala przyjąć bo mówiła że tdz dostała za darmo to się śmiałam że ciezarnej się nie odmawia hehe
Kurka wczoraj raka cwana pisałam że upały co to dla mnie a teraz mam 32* w domu i słońce wpada na salon już sobie nie wyobrażam wakacji
agatka196 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny Wy tu o koszulach a ja nic zero ani koszuli szlafroka klapek gdybym tak poszla teraz do szpitala to w koszulce meza, jakis starych japonkach
i bez niczego
musze koniecznie pokupowac rozne rzeczy
a wczoraj sobie tak patrzylam ze ten sklep ma nawet spoko ceny, niektore tansze niz z allegro i porownywalne z gemini
i chyba kupie tu wiekszosc rzeczy
http://www.smykoland.pl/ -
popytajcie co musicie miec w szpitalu, w moim (tym, w ktorym chce rodzic) nie trzeba miec nic dla dziecka poza chusteczkami nawilzajacymi i ciuszkami w ktorych bobo pojdzie do domu, dla kobiet rowniez maja koszule do porodu jak i podklady poporodowe wiec torba robi sie o polowe mniejsza ! na pewno warto miec swoja koszule juz na oddzial poporodowy, ale ja bym nie ryzykowala nowej, nie wiadomo jak bedzie z nasza macica, po co nowa cala krwia upaplac, raczej wezme kupie jakas w lumpeksie za 2zl i wyrzuce ppostu
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykuzynka mi mówiła,że jak wzieła swoje ubranka do szpital to jej później nie chcieli zwrócić żeby nie zanosila szpitalnych bakterii do domu, ja tam pewnei do torby i tak wrzuce ze 2-3 komplety w róznych rozmiarach bo nie wiadaomo jaka dzidzia się urodzi:)
-
A ja dzisiaj kupiłam kilka koszulek w reserved, fajne, takie rozciągliwe i nie ciążowe
Nawet jedna w rozmiarze S, nie wiem skąd taką rozmiarówkę wytrzasnęli
, bo szeroka jak nie wiem
, ale generalnie dużo szerokich i całkiem ładnych bluzek mają.
spodnie też sobie kupiłam, normalne, z paskiem do regulacji z przodu, nie żadne tam ciążówki. Wszystko pasuje. Poczułam się szczęśliwa, że mam już co na siebie włożyć
A przy okazji, pobolewa was czasem kręgosłup na dole/kość ogonowa?
Bo ja dzisiaj odczuwam taki ból. Od razu panika, w internet i co przeczytałam? Że pod koniec II trymestru 80% kobiet nawet na taki ból może się uskarżać.
Poza tym wszystko gra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 20:07
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Ja przytyłam 11 kg, a wczoraj na grillu też mi mówili, że w ogóle nie widać, że mam mały brzuszek i szczupło wyglądam. A ja jak patrzę na zdjęcia sprzed ciąży to myślę sobie, że chudzielec byłam, a wtedy tak narzekałam, że muszę schudnąć. Ciekawe jak szybko zgubię te kg.
-
nick nieaktualny
-
Ludziee , dopiero skonczylam poprawiac ten gowniany licencjat. Jak tego mi nie zatwierdzi to go zastrzele. Z reszta to promotor zagadka , za kazdym razem wytyka nowe bledy zamiast za pierwszym podac wszystkie. Z tego powodu z mojej prawie 50 osobowej grupy nikt sie nie broni w lipcu.. Ale ja musze chocby nie wiem co bo potem termin na wrzesien i porod na wrzesien i albo z obrony na porodowke mnie zabiora albo odwrotnie