Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Staraxzka tez mialam dren po laparo:( to bylo straszne wyciaganie go ech
Ona od kilku dni pisze tu wlasnie o bolu plecow w okolicy k
Ogonowej . Okazalo sie ze to wiezadla krzyzowo biodrowe. Jestem plastrami poobklejana bylam z dwa razy na delikatnym rozmasowaniu i jakas tam ulga jest.
A my lada momentt wstajemy i ruszamy nad to morze -
hej laski!
witam się w piękny dzień, zabieramy psa do Ojcowa pochgodzić po dolinkach, miłego dnia!!
choć mój pasek jeszce tego nie widzi, dziś zaczął si III trymestr yupi!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 07:00
bento, easymum, monaaa85, Gusiak, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość
-
dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień !

mimo, że poszłam spać po północy i wstałam o 6 to mam świetny humor
my już po spacerku z psem, świeże bułeczki są, więc zabieram się za śniadanko
czekamy aż nasz mężczyzna wróci z pracy i lecimy nad morze
może muśnie mnie trochę słońce 
dobrze, że nad morze mamy z 10 km tylko
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo

Diatomka ja krzyczałam jak wyciagala ten dren , męża wyprosila bo mówiła że nie jest to przyjemny widok ale słyszał krzyk.
Nad morze mam kawałek Ale sama podróż mnie meczy
Na grilla do rodziców idziemy
Lady jak masz takie wyniki ponad normy to zredukuj dietę albo od popołudnia jedz lekko i bez owoców -
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) witam się i ja w 25 tyg
dzisiaj miałam ciezką noc, w ogóle nei mogłam spać,ciągnęło mnie w pachwinach i strasznie bolały mnie nogi, nie wiedziałam jak mam sie ułożyć bo ciągle było nie tak.. od 2 do 7 wypróbowałam chyba wszystkie możliwe pozycje do spania w ciąży, włącznie z nogami na moim mężu a ten spał jak zabity
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:Hej dziewczyny:) witam się i ja w 25 tyg
dzisiaj miałam ciezką noc, w ogóle nei mogłam spać,ciągnęło mnie w pachwinach i strasznie bolały mnie nogi, nie wiedziałam jak mam sie ułożyć bo ciągle było nie tak.. od 2 do 7 wypróbowałam chyba wszystkie możliwe pozycje do spania w ciąży, włącznie z nogami na moim mężu a ten spał jak zabity 
Masz zwykłe łóżko czy sypialniane?
Jak mnie rwalo to dzisiaj odkryłam przyczynę, znowu spałam w salonie i w zwykłym łóżku na środku jest wgłębienie jak w to wpadnę to rano połamana jestem, może też na tym środku spalas? -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7adfd124a31.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/876cb5c97d03.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d221c1094c42.jpg
Witam z rana.
Dostaliśmy nasze pierwsze Otulacze do pieluch jednorazowych. Mój syn będzie cool. I mamy juz jego bryke
Nancy87, agatka196, Gusiak, Sigma, Kasiarzynka, Wonderland, Lady Savage, karolcia87, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Kurczaki a teraz godzinę po śniadanku wyszło mi 133 ;/ a ja tylko jajeczniczkę zjadłam z chlebkiem ;/
Lady z jakim chlebem? Bo to on pewnie ma tu znaczenie największe. Białego nie można jeść. Tylko razowy, zytni, Graham. Większość z nas je Graham, ja też głównie ten. Po jajecznica mam cukier o 110 ale do niej zjadam tylko mała kromce chleba bo inaczej leci w górę.