X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz dostaje kopniaki w pecherz, chyba niunka zla ze mama siedzi tak pozno jeszcze

relgzbmhh8tsviez.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Staraxzka tez mialam dren po laparo:( to bylo straszne wyciaganie go ech

Ona od kilku dni pisze tu wlasnie o bolu plecow w okolicy k
    Ogonowej . Okazalo sie ze to wiezadla krzyzowo biodrowe. Jestem plastrami poobklejana bylam z dwa razy na delikatnym rozmasowaniu i jakas tam ulga jest.

A my lada momentt wstajemy i ruszamy nad to morze

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski!
    witam się w piękny dzień, zabieramy psa do Ojcowa pochgodzić po dolinkach, miłego dnia!!
    choć mój pasek jeszce tego nie widzi, dziś zaczął si III trymestr yupi!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 07:00

bento, easymum, monaaa85, Gusiak, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka Spokojnej podróży i udanego pobytu nad morzem.

marlenak_me Ale ten czas leci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 07:20

sRUqp2.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień ! :)
    mimo, że poszłam spać po północy i wstałam o 6 to mam świetny humor :)
    my już po spacerku z psem, świeże bułeczki są, więc zabieram się za śniadanko :)
    czekamy aż nasz mężczyzna wróci z pracy i lecimy nad morze :) może muśnie mnie trochę słońce :P
    dobrze, że nad morze mamy z 10 km tylko :P

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka - troche ostatnio bylam w tyle, wybacz. Po nocy duzo lepiej. Udanego pobytu!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w piękny słoneczny dzień wstaje jeść śniadanie :-) i ogarnąć trochę mieszkania :-) mąż w domu okna myje juz :-) w końcu bo zakurzone i brudne

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) dziś glukometr mi pokazał na czczo 97

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja i ja się witam:) Zazdroszczę Wam dziewczyny tego morza. Też bym się chętnie wybrała ale my mamy gdzieś 6,5 h drogi samochodem.

Miłego dnia mamusie:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Witam się z rana :) dziś glukometr mi pokazał na czczo 97
    sporo.norma do 90. Moj pokazal 67 ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się wybieramy nad morze za 2 tyg :) jedziemy do mamy od R, już się nie mogę doczekać zjeść jakieś rybki

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wstalam o 3:40 a jestem rozskakana jak sarenka;) kupiłam basenik i niedlugo na dzialke lezakowac;) ja sie wybiore w lipcu nad jezioro bo mi lowienia rybek i grzybow brakuje;)))

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z punktu pobrań-w końcu i na moją glukozę przyszedł czas... było bardzo słodko, ale do przeżycia, za to Guciowi smakowało, bo bryka :) Z glukometru miałam 81, więc nie powinno być źle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)

Diatomka ja krzyczałam jak wyciagala ten dren , męża wyprosila bo mówiła że nie jest to przyjemny widok ale słyszał krzyk.

Nad morze mam kawałek Ale sama podróż mnie meczy :/

Na grilla do rodziców idziemy :)

Lady jak masz takie wyniki ponad normy to zredukuj dietę albo od popołudnia jedz lekko i bez owoców

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) witam się i ja w 25 tyg :) dzisiaj miałam ciezką noc, w ogóle nei mogłam spać,ciągnęło mnie w pachwinach i strasznie bolały mnie nogi, nie wiedziałam jak mam sie ułożyć bo ciągle było nie tak.. od 2 do 7 wypróbowałam chyba wszystkie możliwe pozycje do spania w ciąży, włącznie z nogami na moim mężu a ten spał jak zabity :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki a teraz godzinę po śniadanku wyszło mi 133 ;/ a ja tylko jajeczniczkę zjadłam z chlebkiem ;/

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Lady duże masz cukry. Chyba dołączysz do słodkich mam i diety. I co, glukometr nie gryzie:D?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    Hej dziewczyny:) witam się i ja w 25 tyg :) dzisiaj miałam ciezką noc, w ogóle nei mogłam spać,ciągnęło mnie w pachwinach i strasznie bolały mnie nogi, nie wiedziałam jak mam sie ułożyć bo ciągle było nie tak.. od 2 do 7 wypróbowałam chyba wszystkie możliwe pozycje do spania w ciąży, włącznie z nogami na moim mężu a ten spał jak zabity :)

Masz zwykłe łóżko czy sypialniane?
    Jak mnie rwalo to dzisiaj odkryłam przyczynę, znowu spałam w salonie i w zwykłym łóżku na środku jest wgłębienie jak w to wpadnę to rano połamana jestem, może też na tym środku spalas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7adfd124a31.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/876cb5c97d03.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d221c1094c42.jpg

Witam z rana.
    Dostaliśmy nasze pierwsze Otulacze do pieluch jednorazowych. Mój syn będzie cool. I mamy juz jego bryke :-)

Nancy87, agatka196, Gusiak, Sigma, Kasiarzynka, Wonderland, Lady Savage, karolcia87, skabarka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Kurczaki a teraz godzinę po śniadanku wyszło mi 133 ;/ a ja tylko jajeczniczkę zjadłam z chlebkiem ;/

Lady z jakim chlebem? Bo to on pewnie ma tu znaczenie największe. Białego nie można jeść. Tylko razowy, zytni, Graham. Większość z nas je Graham, ja też głównie ten. Po jajecznica mam cukier o 110 ale do niej zjadam tylko mała kromce chleba bo inaczej leci w górę.

‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ