Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
Wyjazd mnie pochlonal bez reszty:) cos mala dzis slabo daje znac o sobie o teraz jak pisze sie dzwignela , moze sie dziecina dotlenaila bo wczoraj duzo nad morzem na spacerze bylismyw ogole jest bardzo fajnie , maly nam troche zlapal kataru i kaszle w nocy i jak sie nic nie rozwinie to przedluzymy pobyt do niedzieli:)
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak kurde jutro nie piję
wczoraj pepkowe opilam haha Warka 0%
Co ja poczne bez piwka w upały
jakieś lemoniady będę musiała robić bo wieczorem siadalam na balkonie z mężem i pilismy piwko, dobrze ze nigdy zwykłego nie lubiłam tylko smakowe
podejrzewam że gdybym w tej chwili wypila szklankę procenta to była bym pijana -
diatomka wrote:Czesc
Wyjazd mnie pochlonal bez reszty:) cos mala dzis slabo daje znac o sobie o teraz jak pisze sie dzwignela , moze sie dziecina dotlenaila bo wczoraj duzo nad morzem na spacerze bylismyw ogole jest bardzo fajnie , maly nam troche zlapal kataru i kaszle w nocy i jak sie nic nie rozwinie to przedluzymy pobyt do niedzieli:)
A jak tam właśnie z pogoda? U nas pogody nie ma słońca pochmurno i pada i pewnie zimno idę dzisiaj podbić obiegowke, jakoś źle się czuje, słabo mi ale nie tak ze mam zemdlec i dół brzucha boli i kluje jak na okres. -
nick nieaktualny
-
Nasz psiak ma 10 miesięcy ale też co się z nią przeszliśmy to masakra. Najpierw okazało się mimo zapewnień hodowców że była odrobaczana,po 2 dniach u nas normalnie wymiotowała żywymi robakami ! (wybaczcie,że tak z rana o robalach)
no i u weterynarza okazało się,że wcale nie byłabiedna tyle się namęczyła ale pokonała je. Potem okazało się,że ma uczulenie na kurczaka,trzeba kupować karmy dla psów nie dość że miniaturowych to jeszcze ze skórą wrażliwą !
a teraz niedawno byliśmy usunąć jej 2 mleczaki,które jej nie wypadły po prostu i miała podwójne kły
niedawno też przechodziła zapalenie gardła,miała kaszel ale po antybiotyku przeszło.
Tyle się namartwiliśmy o nią bo też traktujemy ją jak dziecko ,jest taka kochana i ona sama tak się zachowuje,więc niedługo będę miała dwójkę dzieci