Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dwurożną macicę i smutną historię więc to nie dla mnie choć w sumie nie pytaliśmy gin, ale mąż sam nie chce ... choć wiecie, mężami można się zająć inaczej... to my mamy bana na orgazmAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:a ja doła jakiegos łapie co troche to 0,5 kg wiecej choc jem jak zawsze chyba mi sie woda zatrzymujr bo pije non stop a siusiam rzadko, no i fitness odstawilam i dupa rosnie:P
Nie doluj sie bedzie dobrze, tak dlugo na to czekalysmy, ze nie powinnismy teraz sie dolowac, bo nasze fasoliny odczuwaja te same emocje co my
eM lubi tę wiadomość
-
Witajcie! Ja juz po pracy. Jestem padnięta:( brzuch mnie dzisiaj bolal a przed chwila mialam mega skurcz...az sie przestraszyłam. Jutro mam wizyte, wiem ze to za wczesnie ale chcialabym przynajmniej wiedzieć czy malenstwo jest na właściwym miejscu.
-
nick nieaktualny
-
hej mogę dołączyć? jak narazie nieśmiało czytałam Wasze wpisy Ja mam termin na 2 września. Pierwsze usg miałam w 6 tygodniu i wszystko bylo OK. W ostatnią sobote mieliśmy z mężem gości i trochę się przeforsowałam. Kiedy wieczorem poszłam do toalety zobaczyłam przy podcieraniu krew. Bardzo się przestraszyłam. Nie było jej dużo. Od tej pory leżę i jak narazie nie dzieje się nic niepokojącego, ale i tak bardzo się boje o moją fasolkę. Wizytę mamy dopiero na 4 lutego...Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualnyprzyszła mama wrote:hej mogę dołączyć? jak narazie nieśmiało czytałam Wasze wpisy Ja mam termin na 2 września. Pierwsze usg miałam w 6 tygodniu i wszystko bylo OK. W ostatnią sobote mieliśmy z mężem gości i trochę się przeforsowałam. Kiedy wieczorem poszłam do toalety zobaczyłam przy podcieraniu krew. Bardzo się przestraszyłam. Nie było jej dużo. Od tej pory leżę i jak narazie nie dzieje się nic niepokojącego, ale i tak bardzo się boje o moją fasolkę. Wizytę mamy dopiero na 4 lutego...
Nie mniej lepiej sie nie przemeczac i nie doprowadzac do takich sytuacji, choc czasem trudno.Emiśka lubi tę wiadomość
-
Dzięki Misi@ za dobre słowo. Nie robię kompletnie nic poza uszykowaniem sobie śniadania i wyjść do toalety. Wszystko inne robi mąż kiedy wraca z pracy. Sprząta, szykuje jakiś obiad, kolację. Kochany jest:) To on kazał mi leżeć, więc jestem posłuszną żoną
Misi@ lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
eM gratulacje!
Ceska tobie podwojne gratulacje!
U mnie tez wszystko ok, serduszko bije!!! Az sie poplakalam ze szczescia! Dzidzia ma 1,4 cm i wg usg to 7t 5d ciazy, czyli troche starsza niz mi sie wydawaloagatka196, eM, justysss, skabarka lubią tę wiadomość