Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaa wrote:bo ja już wszystkiego próbowałam i zawsze lipa była ;/
U mnie 35 cykli bezowocnych, więc wiesz, tu dopiero można wspomnieć o "lipie"...eM, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
la lenka , wiem wiem nie o to mi chodziło , że długo tylko ja byłam taka zestresowana i chciałam jak najszybciej bo moja endo mnie straszyła że musze szybko zajść bo mi postępuje haschimoto i do tego prolaktyna wysoka , a ja sie poprostu bałam że nie bede mogła miec dzidzi i z każdym miesiącem byłam bardziej zdołowana ,
la lenka a u ciebie co jest ze jeszcze nie ma fasolki? chorujesz na cos czy co jest grane? -
Angelaa wrote:la lenka a u ciebie co jest ze jeszcze nie ma fasolki? chorujesz na cos czy co jest grane?
A jak się okazało mam endometrioze, w pierwszym cyklu po laparoskopii zaszłam. Mam też niedoczynnosci tarczycy i jakieś inne drobne problemy hormonalne (ale owulacja zawsze była ok) , tyle, że to chyba był najmniejszy problem. -
skabarka wrote:kochana jak brzuch Cie boli to weź sobie nospę, połóż sie i pod nogi podłóż jaką poduszkę czy coś, żeby nogi były wyżej niż brzuch. Ja tak już dłuższy czas leżakuję w domu i jest lepiej :*
-
Dziewczyny a ja do pracy się wybieram. Niestety musze chodzić do pracy jeszcze do polowy marca. Potem mogę iść na L4. Jeszcze 2 miesiące . Potrzebne mi są pieniadze, ponieważ przeprowadzamy remont generalny. Na L4 na umowie o pracę ile wynosi zasilek macierzyński?Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry Wam wszystkim,
mam nadzieje ze spalyscie spokojnie i ze absolutnie nic wam nie dolega.
Chcialabym sie wymienic z wami jeszcze nastepujacycmi spostrzezeniami-mianowicie, czy ktoras z WAs jest w okolo 6 tygodniu ciazy i nie ma absolutnie zadnych dolegliwosci ciazowych - ja wlasnie tak mam i naturalnie martwie sie tym - czy aby wszytsko jest w porzadku - napiszcie prosze jak to jest u was
brak mdlosci
brak bolu piersi
brak ciaglego siusiania
brak jakis bolow w podbrzuszu
absolutnie nic !!! -
Alicja83 wrote:Dzien Dobry Wam wszystkim,
Chcialabym sie wymienic z wami jeszcze nastepujacycmi spostrzezeniami-mianowicie, czy ktoras z WAs jest w okolo 6 tygodniu ciazy i nie ma absolutnie zadnych dolegliwosci ciazowych - ja wlasnie tak mam i naturalnie martwie sie tym - czy aby wszytsko jest w porzadku - napiszcie prosze jak to jest u was
brak mdlosci
brak bolu piersi
brak ciaglego siusiania
absolutnie nic !!!
A tak wogole to dzien dobry
Dodam ,ze moja przyjaciółka z wątku jest w ciąży w identico wieku i ona nawet nie ma bolących piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 07:53
justysss lubi tę wiadomość
-
dzieki ja sie poprostu martwie ze jak nie mam zadnych objawow to ze z ciaza cos nie tak - na zdjeciu jeszcze nic nie widac , wiem, dopiero rozpoczelam 6 tydzien ale myslalam ze juz cos bedzie widac a tu nic
teraz mam wizyte w czwartek, moze tym razem cos zobacze
napewno bym sie uspokoila -
Alicja83 wrote:dzieki ja sie poprostu martwie ze jak nie mam zadnych objawow to ze z ciaza cos nie tak - na zdjeciu jeszcze nic nie widac , wiem, dopiero rozpoczelam 6 tydzien ale myslalam ze juz cos bedzie widac a tu nic
teraz mam wizyte w czwartek, moze tym razem cos zobacze
napewno bym sie uspokoila -
justysss wrote:Trochę uspokoilas mnie z tymi piersiami, bo u mnie to roznie bywa i dorabiam sobie do tego cala historie ze to na pewno źle:/ ale jak widać nie tylko ja tak mam:)
-
W sumie moze to glupie porownanie ale przez 3 miesiące bralam pregnyl 10000jednostek, a przecież jest on na bazie bHCG i nigdy nie czulam skutków ubocznych, ani piersi ani mdlosci, wiec tlumacze sobie ze chyba tak reaguje na ten hormon:)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
justysss wrote:W sumie moze to glupie porownanie ale przez 3 miesiące bralam pregnyl 10000jednostek, a przecież jest on na bazie bHCG i nigdy nie czulam skutków ubocznych, ani piersi ani mdlosci, wiec tlumacze sobie ze chyba tak reaguje na ten hormon:)
justysss, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja83 wrote:Dzien Dobry Wam wszystkim,
brak mdlosci
brak bolu piersi
brak ciaglego siusiania
absolutnie nic !!!
Ja w 6tc się już zaczęłam martwić bo jeśli były objawy to słabe... a teraz - w 7tc przyszło wszystko naraz.
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny a ja do pracy się wybieram. Niestety musze chodzić do pracy jeszcze do polowy marca. Potem mogę iść na L4. Jeszcze 2 miesiące . Potrzebne mi są pieniadze, ponieważ przeprowadzamy remont generalny. Na L4 na umowie o pracę ile wynosi zasilek macierzyński?
100%