Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaa wrote:bo ja już wszystkiego próbowałam i zawsze lipa była ;/
U mnie 35 cykli bezowocnych, więc wiesz, tu dopiero można wspomnieć o "lipie"...eM, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
la lenka , wiem wiem nie o to mi chodziło , że długo tylko ja byłam taka zestresowana i chciałam jak najszybciej bo moja endo mnie straszyła że musze szybko zajść bo mi postępuje haschimoto i do tego prolaktyna wysoka , a ja sie poprostu bałam że nie bede mogła miec dzidzi i z każdym miesiącem byłam bardziej zdołowana ,
la lenka a u ciebie co jest ze jeszcze nie ma fasolki? chorujesz na cos czy co jest grane? -
Angelaa wrote:la lenka a u ciebie co jest ze jeszcze nie ma fasolki? chorujesz na cos czy co jest grane?
36 cykl okazał sie szczęśliwy.
A jak się okazało mam endometrioze, w pierwszym cyklu po laparoskopii zaszłam. Mam też niedoczynnosci tarczycy i jakieś inne drobne problemy hormonalne (ale owulacja zawsze była ok) , tyle, że to chyba był najmniejszy problem. -
skabarka wrote:kochana jak brzuch Cie boli to weź sobie nospę, połóż sie i pod nogi podłóż jaką poduszkę czy coś, żeby nogi były wyżej niż brzuch. Ja tak już dłuższy czas leżakuję w domu i jest lepiej :*
ale jeśli fasola dobrze się rozwija to przecierpie wszystko
-
Dziewczyny a ja do pracy się wybieram. Niestety musze chodzić do pracy jeszcze do polowy marca. Potem mogę iść na L4. Jeszcze 2 miesiące
. Potrzebne mi są pieniadze, ponieważ przeprowadzamy remont generalny. Na L4 na umowie o pracę ile wynosi zasilek macierzyński?
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry Wam wszystkim,
mam nadzieje ze spalyscie spokojnie i ze absolutnie nic wam nie dolega.
Chcialabym sie wymienic z wami jeszcze nastepujacycmi spostrzezeniami-mianowicie, czy ktoras z WAs jest w okolo 6 tygodniu ciazy i nie ma absolutnie zadnych dolegliwosci ciazowych - ja wlasnie tak mam i naturalnie martwie sie tym - czy aby wszytsko jest w porzadku - napiszcie prosze jak to jest u was
brak mdlosci
brak bolu piersi
brak ciaglego siusiania
brak jakis bolow w podbrzuszu
absolutnie nic !!! -
Alicja83 wrote:Dzien Dobry Wam wszystkim,
Chcialabym sie wymienic z wami jeszcze nastepujacycmi spostrzezeniami-mianowicie, czy ktoras z WAs jest w okolo 6 tygodniu ciazy i nie ma absolutnie zadnych dolegliwosci ciazowych - ja wlasnie tak mam i naturalnie martwie sie tym - czy aby wszytsko jest w porzadku - napiszcie prosze jak to jest u was
brak mdlosci
brak bolu piersi
brak ciaglego siusiania
absolutnie nic !!!Może nalezysz do tych szcześliwcow , które omina dolegliwosci?
A tak wogole to dzien dobry
Dodam ,ze moja przyjaciółka z wątku jest w ciąży w identico wieku i ona nawet nie ma bolących piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 07:53
justysss lubi tę wiadomość
-
dzieki ja sie poprostu martwie ze jak nie mam zadnych objawow to ze z ciaza cos nie tak - na zdjeciu jeszcze nic nie widac , wiem, dopiero rozpoczelam 6 tydzien ale myslalam ze juz cos bedzie widac a tu nic
teraz mam wizyte w czwartek, moze tym razem cos zobacze
napewno bym sie uspokoila -
Alicja83 wrote:dzieki ja sie poprostu martwie ze jak nie mam zadnych objawow to ze z ciaza cos nie tak - na zdjeciu jeszcze nic nie widac , wiem, dopiero rozpoczelam 6 tydzien ale myslalam ze juz cos bedzie widac a tu nic
teraz mam wizyte w czwartek, moze tym razem cos zobacze
napewno bym sie uspokoila -
justysss wrote:Trochę uspokoilas mnie z tymi piersiami, bo u mnie to roznie bywa i dorabiam sobie do tego cala historie ze to na pewno źle:/ ale jak widać nie tylko ja tak mam:)
.,,.A sa dni kiedy nie bola w ogóle i gdyby nie swiadomosc ciąży nie odczuwała bym nic..
-
W sumie moze to glupie porownanie ale przez 3 miesiące bralam pregnyl 10000jednostek, a przecież jest on na bazie bHCG i nigdy nie czulam skutków ubocznych, ani piersi ani mdlosci, wiec tlumacze sobie ze chyba tak reaguje na ten hormon:)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
justysss wrote:W sumie moze to glupie porownanie ale przez 3 miesiące bralam pregnyl 10000jednostek, a przecież jest on na bazie bHCG i nigdy nie czulam skutków ubocznych, ani piersi ani mdlosci, wiec tlumacze sobie ze chyba tak reaguje na ten hormon:)
Nie ma co szalec najważniejsze to starac sie myślec pozytywnie chociaż to nie jest takie latwe jak sie ma świadomośc zagrożeń.Ale na tym etapie nie mamy żadnego wpł na to co sie dzieje..A skoro nie mamy wpływu to tzreba wyluzować ...Bedzie to co ma byc czyli zdrowy niemowlak za parę miesięcy
justysss, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja83 wrote:Dzien Dobry Wam wszystkim,
brak mdlosci
brak bolu piersi
brak ciaglego siusiania
absolutnie nic !!!
Ja w 6tc się już zaczęłam martwić bo jeśli były objawy to słabe... a teraz - w 7tc przyszło wszystko naraz.
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny a ja do pracy się wybieram. Niestety musze chodzić do pracy jeszcze do polowy marca. Potem mogę iść na L4. Jeszcze 2 miesiące
. Potrzebne mi są pieniadze, ponieważ przeprowadzamy remont generalny. Na L4 na umowie o pracę ile wynosi zasilek macierzyński?
100%