Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja83 wrote:Dzien Dobry Wam wszystkim,
mam nadzieje ze spalyscie spokojnie i ze absolutnie nic wam nie dolega.
Chcialabym sie wymienic z wami jeszcze nastepujacycmi spostrzezeniami-mianowicie, czy ktoras z WAs jest w okolo 6 tygodniu ciazy i nie ma absolutnie zadnych dolegliwosci ciazowych - ja wlasnie tak mam i naturalnie martwie sie tym - czy aby wszytsko jest w porzadku - napiszcie prosze jak to jest u was
brak mdlosci
brak bolu piersi
brak ciaglego siusiania
brak jakis bolow w podbrzuszu
absolutnie nic !!!
Ja jestem w 8 tyg ciąży i od początku ciąży miałam tylko bóle piersi i to też rzadko, raz na 5 dni. Wszystko jest ok nie martw się -
Alicja spokojnie. Ja poza bolem piersi i to dość zmiennym nie mam innych objawow.Cieszmy się tym dobrodziejstwem ze mozemy normalnie funkcjonować
U mnie wczoraj byly pierwsze jedzeniowe anomalia... krakersy a tuz po nich lody:-D
Ale dziś juz dobrze.02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzieki wam wielkie za wsparcie ide do lekarza w czwartek to sie napewno czegos wiecej dowiem i oczywiscie napisze co i jak a do tego czasu to bede probowac spokojnie przez wszytsko przejsc
teraz jestem w pracy wiec moze jednym badz drugim zadaniem sie zajme
i ugotuje mezusiowi dzisiaj dobre jedzonko
dzieki jeszcze raz ze mnie wspieracie -
agatka196 wrote:Dziewczyny cieszcie sie że nie macie takich objawów jak co niektore z nas.
Poszłam dziś na badania i ledwo doszłam do domu. Mdłości mnie takie dopadły, ze nie mogłam sobie z nimi poradzić. Szłam i cała droge mnie cofało i do tego zawroty głowy.
LadyS właśnie też miałam ochote na truskawki, ale że nie było nigdzie to postawiłam na jogurt truskawkowy i właśnie pies go kończy .
Jem poprostu oczami
Ja właśnie próbuję znowu wcisnąć w siebie herbatę, ale po dwóch łykach wiem już, że znowu wyląduje herbatka w kiblu albo w zlewie, no nic, kontynuujemy picie wody. -
Cześć wszystkim brzuszatkom
Ja dzisiaj wzięłam sobie wolne na żądanie, bo nie wyrabiam już w pracy z tymi mdłościami Nie mogę normalnie pracować a do tego często jeżdżę samochodem i nie mam czasu na normalny posiłek Dzisiejszy dzień relaksu dobrze mi zrobi...chociaż, zamiast leżeć to nastawiłam już 3 pranie i jeszcze idę na zakupy... -
Co do dolegliwości to cieszcie się kochane, że możecie pracować, robić pranie, chodzić na uczelnie itd:) Ja nie mam tak lekko Piersi najgorzej mnie bolą rano jak się budzę są takie nabrzmiałe wręcz. Od dobrych 3 tygodni codziennie boli mnie głowa a nie chce brać żadnych leków, bo bez zgody mojej gin się troche boję ;/ Rano zanim wstanę na szafce nocnej mam albo banana albo jabłkowy sok, albo inne dziwne cuda do jedzenia, dzięki którym nie mdli mnie tak bardzo zanim zdążę zjeść śniadanie. Energii brak, siły brak - ale jeśli tylko fasolka się dobrze rozwija to ja się pomęczę Warto !Marzenia się spełniają