WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:11

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - mnie też w środę bardzo mdliło na samym początku i myślałam, że mi głowę rozsadzi. Po niecałej godzinie przeszło, ale może faktycznie lepiej się położyć.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • bento Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM Jak mają jakieś miejsce to połóż się, ja czułam się tak samo i pierwszą godzinę przeleżałam. Trzymaj się.

alutka Sklep indyjski!! Dzięki za pomysł!!

sRUqp2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj wychodzę pomimo że nie ma wyników posiewu taki nasz szpital :-/

agatka196, skabarka lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w nowym dniu z wami :-)

Dominka bardzo się ciesze że u was już wszystko ok :-D

Kasiarzynka może maluszek Ci się jakoś inaczej ułożył jak sama mierzyłaś, ale jak masz się denerwować to może idź sobie spokojnie na ip ale zadzwoń do swojej pani doktor czy napisz sms-a :-)

Zapowiada się dzisiaj mega gorący dzień u nas ... mąż idzie do pracy na 15,jutro miał mieć wolne a teraz mi mówi że też idzie na 15 :-/ a chciałam chociaż na chwile popołudniem nad wisłe pojechać .... ach czeka mnie siedzenie w bloku w takie upały i jedynie spacer z psiakiem, Nawet do rodziców dzisiaj nie pójde bo idą na grilla ... no ale też im się od życia coś należy ;-)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    yyyy nie kochana, ja nie mam cholestazy - przechodziłam cytomegalie na początku ciąży.

A przy cholestazie faktycznie brzuch i nogi swędzą. Zlecił Ci gin jakieś badania na to??
    No tak znow cos pomylilam :/
    Mam zlecone badanie krwi i jak cos bedzie podwyzszone to mam udac sie odrazu do szpitala.
    Kurcze czytalam, ze to cos z watroba, a moja babcia kochana umarla na nowotwor watroby i trzustki, a ja mam juz wyciety woreczek zolciowy, ale mimo to jestem jakas spokojna wydaje mi sie, ze to sucha skora. Smaruje ja oliwka, bio oli i palmersem na zmiane.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:07

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka super że wychodzisz. Może twoje wyniki odbierze twój lekarz i w razie co są znać.

Jeżeli chodzi o kolczyki to ja małej przebije uszka jak skończy roczek.

Kasiarzynka a ruchy normalnie czujesz? Znaczy tak jak zawsze?

Ja widziałam jak kompia dzieci w wiaderku i jakoś mnie to nie przekonuje. Będę bała się kompać w wanience a co dopiero w wiaderku.

A senna to tez chodzę strasznie. Energii brak, są brak i chęci brak.

Siedzę u fryzjera i jest poślizg. Nie lubię się umawiać i czekać.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:07

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka, tak jak mówi Agatka może Twój lekarz odbierze Twój wyniki. Na pewno je jakoś dostaniesz. A to chyba dobra informacja, że wychodzicie:) Ładna pogoda na zewnątrz:) Zawsze to w domu inaczej.

Słuchajcie co byście powiedziały na to, że mój teściu każdego dnia mi kupuje ulubione rogaliki (już nie mam na nie ochoty i mu delikatnie o tym mówię:p), a dzisiaj dodatkowo położył mi różę przy tych rogalikach i mówi, że to dla mnie żeby mi humor poprawić po czym mnie przytulił. Albo ja jestem dziwna, albo co hehe. Szczerze, to jest to dla mnie mega krępujące, że bez okazji daje mi kwiatka. To nie jest mój facet, więc naprawdę dziwnie się poczułam. To dla Was normalne czy ja też byście się źle poczuły?
    Jakoś nie lubię jak mi okazuje taką czułość:p Wczoraj też coś do mnie mówi: Mój Ty anemiku. No sorry, nie jestem kurde jego. Naprawdę jakoś mi dziwnie. Ale może to moje hormony hehe. Śmieszne jest to, jak to przeczytałam ale chyba nie życzę sobie takiego zbyt bliskiego traktowania, a on chce pewnie dobrze. Okropna synowa.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochęi przeszło ale cała koszulkę mam mokra na plecach.co za dziadostwo. Z ta glukoza i jeszcze mi się odbija nią masakra obrzydlistwo ze głowa mnie boli to pal cie licho ale niegdy nie sądziłam ze można zemdlec na siwedząco bo mało brakowało a by mnie z posadzki ściągał

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:07

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka mnie też to trochę bawi ale z drugiej strony irytuje hehe. Niech sobie znajdzie inny obiekt do rozpieszczania:D A ten co chwile, rogaliki, owocki, obiadki. Dzisiaj z tym kwiatkiem i przytuleniem już przesadził:D Mąż mnie tak nie traktuje hehe.

Kasiarzynka, snoopy_etka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Dżuls - ja stwierdziłam, że z drugiej ciąży rezygnuję przez tą glukozę :D

Dżuls lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś mi się nie wydaje, że mój lekarz odbierze, bo zaszedł do mnie i mówi to czekamy na wyniki posiewu a ja mówię, że czekam na badanie i chcą mnie wypisać a wyniku nie ma bo czeka się na niego 48 h nasz szpital jeleniogorski i będzie mnie badał lekarz kunkiewicz :-/niedelikatny i nie miło bada wrrr wraz ze studentami
    Co do kolczyków ja miałam przewijane po komuni pistoletem a za młodego w gimnazjum przebijala mi koleżanka uszy 3 dziurki na kolczyk i z drugiej strony ziemniak nie bolało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:03

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Mnie się też wydaje tak jak któraś już napisała, ze przy takim malenstwie które jeszcze nie trzyma główki to kąpiel w wiaderku może być chyba troszkę trudniejsza... aczkolwiek nie uważam, żeby to było zle... my chyba jednak pozostaniemy przy tradycyjnej wanience...

Wczoraj widziałam jaki się szum zrobil w WB nt. przekluwania dziewczynka uszu jak sa jeszcze malutkie... a Wy co o tym sądzicie?

Ja osobiście mialam kolczyki juz jako malutka dziewczynka i absolutnie nie uważam tego za coś złego, bólu w ogóle nie pamiętam, nigdy nic mi się z uszami nie działo, a patrząc teraz z perspektywy czasu pewne jakbym była starsza i świadomie miala iść to bym to odkładala ze strachu =)

Mnie się podobają :) na roczek bym przekuła Zuzce uszy, ale z kolei mój R się nie zgadza i twardo przy swoim stoi że jak mała sama będzie chciała to przekujemu. Pierwszy raz w czym się nie zgadzamy aż tak mocno

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Jakoś mi się nie wydaje, że mój lekarz odbierze, bo zaszedł do mnie i mówi to czekamy na wyniki posiewu a ja mówię, że czekam na badanie i chcą mnie wypisać a wyniku nie ma bo czeka się na niego 48 h nasz szpital jeleniogorski i będzie mnie badał lekarz kunkiewicz :-/niedelikatny i nie miło bada wrrr wraz ze studentami
    Co do kolczyków ja miałam przewijane po komuni pistoletem a za młodego w gimnazjum przebijala mi koleżanka uszy 3 dziurki na kolczyk i z drugiej strony ziemniak nie bolało.

zapewne co szpital to inne zasady, ale jak ja leżałam w 3city to też nie miałam wszystkich wyników gdy wypisywali mnie po założeniu szwu i po 3 dniach jak poszłam to mi je wydali...więc może jutro bedziesz mogła odebrać :)

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w nowym i niezwykle upalnym dniu - dobrze, że mój mąż jest w domu, to wysłałam go na rynek po truskawki i czereśnie :D Cieszę się, że z Wami wszystko OK, a co do mierzenia tętna dziecka, to mi ginekolog zawsze kazał najpierw sprawdzić swoje, a dopiero potem szukać maleństwa - chyba właśnie po to, żeby nie było takich sytuacji.
    Nancy, co do teścia, to rzeczywiście trochę dziwne, ale może to taki typ :P Ja takich problemów nie mam, bo mój to jakoś od początku mnie nie lubił i w ogóle jest stary i gburowaty:P Choć raz zdarzyło mu się z żartem i miłym akcentem zapytać: "gdzie ta nasza ciężarówka?" jak przyjechaliśmy w odwiedziny. Był to dla mnie taki szok, że się wodą zakrztusiłam :)

‹‹ 1233 1234 1235 1236 1237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ