Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym wzięła cabriofix ale trafiliśmy na świetną ofertę bo gościu sprzedał nam za 250 zł niby używany pebble, który jest w stanie idealnym (brak jaichkolwiek śladów użytkowania). Podobno przewiózł nim dziecko ze szpitala do domu i tyle tego było
-
Paulinek wrote:a druga mam taka
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10599390_945235835521583_2701598438194776098_n.jpg?oh=f6bd7f1d4e5ce36a0305e21b56f301cb&oe=5625EBF1&__gda__=1441943616_c7fa14c4c736ef1c19eea8cd7d8aa7b3
tylko na żywo ma intensywniejszy kolor;)))
Cos mi nie działa ten link... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://ebutik.pl/product-pol-143704-Czarna-sukienka-rozkloszowana-dzwonek.html
Póki co zamówiłam sobie ta z butiku, bo naprawdę nieźle się w niej czulam i to jest sukienka, która mogę sobie nosić od tak na codzien... ale przeszła bym się jeszcze do top sekretu poszukać może jakiejś innej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:skabarka to jakaś pani jest;p ze strony internetowej hehe;) ja byłam kilka str wcześniej;p
Gusiak - Wałbrzych Hala Manhatan;)
Heheh... no nieeee do Wałbrzycha to chyba jednak jechać po sukienkę mi się nie opłaca
Musze szukać czegoś bliżej -
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Ja bym wzięła cabriofix ale trafiliśmy na świetną ofertę bo gościu sprzedał nam za 250 zł niby używany pebble, który jest w stanie idealnym (brak jaichkolwiek śladów użytkowania). Podobno przewiózł nim dziecko ze szpitala do domu i tyle tego było
U nas używany absolutnie nie wchodzi w rachubę,w sumie wszystko nowe kupujemy dla synka,mam nadzieję,że synuś nie będzie musiał długo czekać na rodzeństwo,więc większość rzeczy posłuży dla dwójki
Ja byłam już zdecydowana na cabriofixa na 99%,ale teraz jak przyszło co do zamawiania to cabriofixa znalazłam za 500zł,a pebble za 550zł i tak zaczełam czytać i się zastanawiać,bo te 50zł już przy tak dużych wydatkach to mała różnica..
Paulinek ja się też nabrałam że to Ty hahaha chociaż coś mi było to dziwne i niemożliweJuż mnie zazdrość zżerała,że tak chudo w ciąży można wyglądać na moim etapie
(oczywiście taka pozytywna zazdrość nie złośliwa
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 11:31
-
skabarka wrote:a co do zwolnień - ja mam teraz nie lada problem ;-/ w szpitalu wystawili mi L4 na miesiąc, czyli do 23.06. Wizytę u swojego gina mam aż 7.07... on by mi bardzo chętnie wystawił L4 żeby była ciagłość, ale cholera akurat 21-28.06 jedzie na jakieś sympozjum i go nie będzie!! I skąd ja teraz wezmę L4?? Czy lekarz rodzinny może mi wystawić L4 ale ciążowe?? czy muszę jakiegoś gina szukać innego, który mi takowe wystawi ;-/ masakra, ale się porobiło ;-/
Lekarz może wystawić na 1 dzień przed i 3 dni po (chyba, o ile dobrze pamiętam). A nie może Ci wystawić np. z datą 24.06. i zostawić w rejestracji poradni? Ja się tak umawiałam z moją lekarką, że odbierałam zwolnienie w rejestracji.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
hej babeczki
jak tam samopoczucie ?
widzę,że macie problem ze spaniem :)ja też miałam do niedawna,teraz śpię jak zabita (wyrywana ze snu na siku) no i trochę ciężko się obrócić z tym dość sporym brzuszkiem
snoopy sto lat
skabarka tak lekarz rodzinny może ci wystawić ciążowe L4.miałam podobną sytuację kiedy mój ginek pojechał na urlop i brakło mi zwolnienia.rodzinny wypisał na brakujące dni.co prawda coś tam marudził pod nosem ale ten typ tak ma.tak bynajmniej było w 2012 roku więc jak nic się nie zmieniło to dostaniesz