Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde od poniedziałku wypiłam juz z herbatami pol butelki soku malinowego, zjadłam prawie cały słoiczek mleczka pszczelego i dalej się czuje jakby przejechana przez walec... z nosa leci, chrypka jak po tygodniowym przepiciu...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:15

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Alutek, a taka dopasowana tam brałas ta sukienkę i służyła Ci cala ciążę?
    mnie się podobala taka...tyle, ze w kolorze różu =)

http://m.happymum.pl/d656c,sukienki_wizytowe-nectarine_latte_dress.html

Bento mnie też puchna nogi i palce u rąk... zaczęło się od tego gorrrracego weekendu i musiałam ściągnąć wszelkie pierścionki i obrączkę, bo az czulam jak mnie sciska =(

tyle to trwało bo okazało się, że nie mam zdjęć w tej kiecce z poprzedniej ciąży :P te sukienki mają to do siebie że nawet jak w biuście są dopasowane to dół "pracuje" ;) to moja kiecka :
    2e5o74i.jpg
    2q8a4yc.jpg
    2r7ouo7.jpg
    2qxt82o.jpg

Anitka201, Lilla My, Kasiarzynka, monaaa85, nick nieaktualny, Kucykowa, agatka196, Lady Savage, snoopy_etka, 4me, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB - mąż zawsze ze mną wchodzi :-) w końcu to też jego synio :-)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB ze mną mąż chodzi jedynie na prywatne wizyty w klinice, do lekarza prowadzącego niestety nie, bo sa one zwykle w ciągu dnia kiedy On siedzi w pracy...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Kasiarzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:17

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Lilla My Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka - mamy bardzo podobny zestaw z pieskiem z H&M, ale niebieski :)

Anitka201 lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka - fajnie, że potraktował Cię ulgowo - widać jak chcą, to mogą :P Ale Ty jeźdź ostrożnie, co? :D Mój mąż ostatnio zebrał 6 pkt za to, że pojechał 102 km/h na ograniczeniu do 70. Ma już 18 w sumie :D 6 pkt zarobił jak zmieniając pas nie zauważył auta i otarli się lusterkami - i te pkt słusznie zarobił, bo było z jego winy.Drugi raz zarobił 6 za przejazd na podobno-czerwonym - tu mąż widział zielone jak ruszał, a na skrzyżowaniu jechał za paką TIRa, więc jeśli się nawet zmieniło to nie miał szans widzieć - no ale cóż... Zatrzymali jego, dopytywał czy TIR też przejechał na czerwonym - podobno z radiowozu było widać, że tak :P no ale cóż, TIRA trudniej zatrzymać, to zatrzymali osobówkę. Jakoś w lipcu mu się kasują te punkty z czerwonego światła, więc oby do lipca i będzie już "tylko" 12 ;)
    Za to znajomy ostatnio stracił prawko na 3 mce. Jechał 103 km/h na bardzo podobnej drodze, co mój mąż - szeroka trójpasmówka poza centrum miasta. Szkoda tylko, że u niego nie było znaku 70, tylko 50 ;) No i niestety, prawko poszło się j.bać na 3 mce, a facet do pracy potrzebuje podróżować po kraju... Ech. Cieszyliśmy się z mężem, że u niego skończyło się tylko na 6 pkt i mandacie, bo gdyby zdjęli ten znak podwyższający do 70, to sytuacja byłaby identyczna jak u znajomego ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:15

• PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj raz wchodzil raz nie, ale jutro koniecznie chce aby wszedl tylko chyba pozniej bo lekarz cos mowil ze jutro mnie zbada na fotelu tez

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    afera byla i wylaczyli "nie lubie" :PPP

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Wczoraj małż się uparł abyśmy wstąpili do h&m i kupili coś młodemu za do, że poratował mamę przed większym mandatem :-)
    577d355ee19399acmed.jpg
    jakie sliczne:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Właśnie gdybym znalazła gdzies u siebie taki krój w innym kolorze to byłoby idealnie ;D

ja mierzyłam taka w Funk'n'Soul czy jakoś tak:) bya na pewno błękitna i pudrowy róż.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ale te nabite zostały :D

Lady jaki model wózka miałaś? Taki czerwony chyba kolor był, chciałam spojrzeć parametry bo wizualnie pamiętam ładny jest.

• Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka ładna, ale ta Twoja jest chyba z takiego bardziej 'rozciagliwego' materiału niż ta którą ja patrzyłam... chociaż może po prostu tak mi się wydaje... =)

matkoooooo ja się wykoncze.... zwykle zakupy sukienki i tyle problemów ;D
    A faceci to sobie myślą, ze to tak prosto.. idę biorę ta która mi się podoba i wychodzę... wczoraj jak chodzilam z mężem po sklepach to Mu pokazałam jak to wygląda w rzeczywistości, ze wcale nie jest tak pięknie jak Jemu się wydaje =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    nie zostanie :P nie raz Ci się jeszcze w brzuchu przekręci :P tak jak moja Zuzia, też to moja pierwsza ciąża a po 2 dniowym pobycie w szpitalu wiem że się kręci strasznie. Jednego dnia była główką w dół następnego rano była pupą w dół, a potem popołudniu znowu główką.

nie powiedziane :) mój syn jak się w 6 miesiącu ulozyl głową w dół tak leżał do końca ciąży...i przemieszczał się tylko prawa i lewa i ten nacisk właśnie spowodował akurat u mnie skracanie szyjki

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Anitka - mamy bardzo podobny zestaw z pieskiem z H&M, ale niebieski :)
    Najchętniej wykupiłabym wszystkie te komplety (dla chłopca). Dosłownie wszystkie te 3-paki mi się podobają ;-)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:11

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    ja mierzyłam taka w Funk'n'Soul czy jakoś tak:) bya na pewno błękitna i pudrowy róż.

Nie mam pojęcia gdzie jest taki sklep ;D
    Interesują mnie sklepy w warszawie i okolicach w stronę zachodnia =))

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka a jak się trzyma ten maluszek co się wczoraj urodził?
    masz jakieś wieści?
    Tak mi siedzi ten chłopczyk w głowie...

Tzn. Nie wiem czy dziewczyny chcą tutaj na forum tez wiedzieć, wiec moze w razie czego wyślij mi odpowiedz prywatna...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 1291 1292 1293 1294 1295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ