Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde od poniedziałku wypiłam juz z herbatami pol butelki soku malinowego, zjadłam prawie cały słoiczek mleczka pszczelego i dalej się czuje jakby przejechana przez walec... z nosa leci, chrypka jak po tygodniowym przepiciu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Alutek, a taka dopasowana tam brałas ta sukienkę i służyła Ci cala ciążę?
mnie się podobala taka...tyle, ze w kolorze różu
http://m.happymum.pl/d656c,sukienki_wizytowe-nectarine_latte_dress.html
Bento mnie też puchna nogi i palce u rąk... zaczęło się od tego gorrrracego weekendu i musiałam ściągnąć wszelkie pierścionki i obrączkę, bo az czulam jak mnie sciska
tyle to trwało bo okazało się, że nie mam zdjęć w tej kiecce z poprzedniej ciążyte sukienki mają to do siebie że nawet jak w biuście są dopasowane to dół "pracuje"
to moja kiecka :
Anitka201, Lilla My, Kasiarzynka, monaaa85, Koalka, Kucykowa, agatka196, Lady Savage, snoopy_etka, 4me, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka - fajnie, że potraktował Cię ulgowo - widać jak chcą, to mogą
Ale Ty jeźdź ostrożnie, co?
Mój mąż ostatnio zebrał 6 pkt za to, że pojechał 102 km/h na ograniczeniu do 70. Ma już 18 w sumie
6 pkt zarobił jak zmieniając pas nie zauważył auta i otarli się lusterkami - i te pkt słusznie zarobił, bo było z jego winy.Drugi raz zarobił 6 za przejazd na podobno-czerwonym - tu mąż widział zielone jak ruszał, a na skrzyżowaniu jechał za paką TIRa, więc jeśli się nawet zmieniło to nie miał szans widzieć - no ale cóż... Zatrzymali jego, dopytywał czy TIR też przejechał na czerwonym - podobno z radiowozu było widać, że tak
no ale cóż, TIRA trudniej zatrzymać, to zatrzymali osobówkę. Jakoś w lipcu mu się kasują te punkty z czerwonego światła, więc oby do lipca i będzie już "tylko" 12
Za to znajomy ostatnio stracił prawko na 3 mce. Jechał 103 km/h na bardzo podobnej drodze, co mój mąż - szeroka trójpasmówka poza centrum miasta. Szkoda tylko, że u niego nie było znaku 70, tylko 50No i niestety, prawko poszło się j.bać na 3 mce, a facet do pracy potrzebuje podróżować po kraju... Ech. Cieszyliśmy się z mężem, że u niego skończyło się tylko na 6 pkt i mandacie, bo gdyby zdjęli ten znak podwyższający do 70, to sytuacja byłaby identyczna jak u znajomego ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alutka ładna, ale ta Twoja jest chyba z takiego bardziej 'rozciagliwego' materiału niż ta którą ja patrzyłam... chociaż może po prostu tak mi się wydaje...
matkoooooo ja się wykoncze.... zwykle zakupy sukienki i tyle problemów
A faceci to sobie myślą, ze to tak prosto.. idę biorę ta która mi się podoba i wychodzę... wczoraj jak chodzilam z mężem po sklepach to Mu pokazałam jak to wygląda w rzeczywistości, ze wcale nie jest tak pięknie jak Jemu się wydaje -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:nie zostanie
nie raz Ci się jeszcze w brzuchu przekręci
tak jak moja Zuzia, też to moja pierwsza ciąża a po 2 dniowym pobycie w szpitalu wiem że się kręci strasznie. Jednego dnia była główką w dół następnego rano była pupą w dół, a potem popołudniu znowu główką.
nie powiedzianemój syn jak się w 6 miesiącu ulozyl głową w dół tak leżał do końca ciąży...i przemieszczał się tylko prawa i lewa i ten nacisk właśnie spowodował akurat u mnie skracanie szyjki
Sigma, Koalka lubią tę wiadomość
-
magdalenkaihelenka wrote:ja mierzyłam taka w Funk'n'Soul czy jakoś tak:) bya na pewno błękitna i pudrowy róż.
Nie mam pojęcia gdzie jest taki sklep
Interesują mnie sklepy w warszawie i okolicach w stronę zachodnia)
-
Staraczka a jak się trzyma ten maluszek co się wczoraj urodził?
masz jakieś wieści?
Tak mi siedzi ten chłopczyk w głowie...
Tzn. Nie wiem czy dziewczyny chcą tutaj na forum tez wiedzieć, wiec moze w razie czego wyślij mi odpowiedz prywatna...