X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde od poniedziałku wypiłam juz z herbatami pol butelki soku malinowego, zjadłam prawie cały słoiczek mleczka pszczelego i dalej się czuje jakby przejechana przez walec... z nosa leci, chrypka jak po tygodniowym przepiciu...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:15

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Alutek, a taka dopasowana tam brałas ta sukienkę i służyła Ci cala ciążę?
    mnie się podobala taka...tyle, ze w kolorze różu =)

http://m.happymum.pl/d656c,sukienki_wizytowe-nectarine_latte_dress.html

Bento mnie też puchna nogi i palce u rąk... zaczęło się od tego gorrrracego weekendu i musiałam ściągnąć wszelkie pierścionki i obrączkę, bo az czulam jak mnie sciska =(

tyle to trwało bo okazało się, że nie mam zdjęć w tej kiecce z poprzedniej ciąży :P te sukienki mają to do siebie że nawet jak w biuście są dopasowane to dół "pracuje" ;) to moja kiecka :
    2e5o74i.jpg
    2q8a4yc.jpg
    2r7ouo7.jpg
    2qxt82o.jpg

Anitka201, Lilla My, Kasiarzynka, monaaa85, Koalka, Kucykowa, agatka196, Lady Savage, snoopy_etka, 4me, easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB - mąż zawsze ze mną wchodzi :-) w końcu to też jego synio :-)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB ze mną mąż chodzi jedynie na prywatne wizyty w klinice, do lekarza prowadzącego niestety nie, bo sa one zwykle w ciągu dnia kiedy On siedzi w pracy...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Kasiarzynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:17

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Lilla My Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka - mamy bardzo podobny zestaw z pieskiem z H&M, ale niebieski :)

Anitka201 lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka - fajnie, że potraktował Cię ulgowo - widać jak chcą, to mogą :P Ale Ty jeźdź ostrożnie, co? :D Mój mąż ostatnio zebrał 6 pkt za to, że pojechał 102 km/h na ograniczeniu do 70. Ma już 18 w sumie :D 6 pkt zarobił jak zmieniając pas nie zauważył auta i otarli się lusterkami - i te pkt słusznie zarobił, bo było z jego winy.Drugi raz zarobił 6 za przejazd na podobno-czerwonym - tu mąż widział zielone jak ruszał, a na skrzyżowaniu jechał za paką TIRa, więc jeśli się nawet zmieniło to nie miał szans widzieć - no ale cóż... Zatrzymali jego, dopytywał czy TIR też przejechał na czerwonym - podobno z radiowozu było widać, że tak :P no ale cóż, TIRA trudniej zatrzymać, to zatrzymali osobówkę. Jakoś w lipcu mu się kasują te punkty z czerwonego światła, więc oby do lipca i będzie już "tylko" 12 ;)
    Za to znajomy ostatnio stracił prawko na 3 mce. Jechał 103 km/h na bardzo podobnej drodze, co mój mąż - szeroka trójpasmówka poza centrum miasta. Szkoda tylko, że u niego nie było znaku 70, tylko 50 ;) No i niestety, prawko poszło się j.bać na 3 mce, a facet do pracy potrzebuje podróżować po kraju... Ech. Cieszyliśmy się z mężem, że u niego skończyło się tylko na 6 pkt i mandacie, bo gdyby zdjęli ten znak podwyższający do 70, to sytuacja byłaby identyczna jak u znajomego ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:15

• PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj raz wchodzil raz nie, ale jutro koniecznie chce aby wszedl tylko chyba pozniej bo lekarz cos mowil ze jutro mnie zbada na fotelu tez

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    afera byla i wylaczyli "nie lubie" :PPP

Sigma lubi tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Wczoraj małż się uparł abyśmy wstąpili do h&m i kupili coś młodemu za do, że poratował mamę przed większym mandatem :-)
    577d355ee19399acmed.jpg
    jakie sliczne:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Właśnie gdybym znalazła gdzies u siebie taki krój w innym kolorze to byłoby idealnie ;D

ja mierzyłam taka w Funk'n'Soul czy jakoś tak:) bya na pewno błękitna i pudrowy róż.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka ale te nabite zostały :D

Lady jaki model wózka miałaś? Taki czerwony chyba kolor był, chciałam spojrzeć parametry bo wizualnie pamiętam ładny jest.

• Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka ładna, ale ta Twoja jest chyba z takiego bardziej 'rozciagliwego' materiału niż ta którą ja patrzyłam... chociaż może po prostu tak mi się wydaje... =)

matkoooooo ja się wykoncze.... zwykle zakupy sukienki i tyle problemów ;D
    A faceci to sobie myślą, ze to tak prosto.. idę biorę ta która mi się podoba i wychodzę... wczoraj jak chodzilam z mężem po sklepach to Mu pokazałam jak to wygląda w rzeczywistości, ze wcale nie jest tak pięknie jak Jemu się wydaje =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    nie zostanie :P nie raz Ci się jeszcze w brzuchu przekręci :P tak jak moja Zuzia, też to moja pierwsza ciąża a po 2 dniowym pobycie w szpitalu wiem że się kręci strasznie. Jednego dnia była główką w dół następnego rano była pupą w dół, a potem popołudniu znowu główką.

nie powiedziane :) mój syn jak się w 6 miesiącu ulozyl głową w dół tak leżał do końca ciąży...i przemieszczał się tylko prawa i lewa i ten nacisk właśnie spowodował akurat u mnie skracanie szyjki

Sigma, Koalka lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Anitka - mamy bardzo podobny zestaw z pieskiem z H&M, ale niebieski :)
    Najchętniej wykupiłabym wszystkie te komplety (dla chłopca). Dosłownie wszystkie te 3-paki mi się podobają ;-)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:11

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    ja mierzyłam taka w Funk'n'Soul czy jakoś tak:) bya na pewno błękitna i pudrowy róż.

Nie mam pojęcia gdzie jest taki sklep ;D
    Interesują mnie sklepy w warszawie i okolicach w stronę zachodnia =))

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka a jak się trzyma ten maluszek co się wczoraj urodził?
    masz jakieś wieści?
    Tak mi siedzi ten chłopczyk w głowie...

Tzn. Nie wiem czy dziewczyny chcą tutaj na forum tez wiedzieć, wiec moze w razie czego wyślij mi odpowiedz prywatna...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

‹‹ 1291 1292 1293 1294 1295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ