X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka to u mnie mniej więcej tak samo z xs, s przeskoczylam na M... chociaż tak jak mówię, zdarzają się też M, które sa jednak troszkę zbyt ciasne...
    Chociaż mąż jak podaje mi jakieś ubrania cały czas uparcie twierdzi, ze zmieszcze się w S ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż rzadko jest ze mna u lekarza bo za zwyczaj jest jeszcze w pracy , a pracuje właśnie jako policjant więc rzadko kiedy kończy punktualnie. Małego miał okazję widzieć tylko 3 razy.jak byliśmy u znajomej na usg :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle zauważyłam, ze znowu urosły mi piersi... w sumie to się nawet cieszę, bo nigdy nie były zbyt duże ale już przeskoczylam z miseczki B na D i wydaje mi się, ze znów powoli się powiększają ;D

W życiu bym nie pomyślała, ze ja kiedyś założę miseczkę D ;p

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi tak dużo piersi nie urosły przed 75c a teraz tylko 80c

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przed ciążą miałam 75D teraz jest....75G...także nie narzekać dziewuszki. Chociaż sukienka wczorajsza to rozmiar 36 ^^. podnoszące na duchu;p

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn. U mnie też już zdecydowanie mogłoby zostać tak jak jest... jakoś bardziej większe nie sa mi do niczego potrzebne =)

u mnie przed ciążą 65-70B, a teraz 75D ... i niech tak zostanie ;p

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Koalka ja cabriofixa brałabym nowego razem z wózkiem za ponad 1800 zł. Tu mieliśmy pewniaka, że fotelik idealny.
    Właśnie dostałam info, że wózek jest w drodze. Do ramy wózka zamówiliśmy adaptery do fotelika.
    Ja już wózek i adaptery mam :) więc musi być maxi cosi tylko na model nie wiem jaki się zdecydować ;) a jaki kolor wózka w końcu kupiłaś?

Dziewczyny kupujecie kocyk minky?Może któraś już ma?Skąd zamawiacie?bo widzę,że ceny się bardzo różnią...?Na allegro kocyk+poduszka ok.50-60zł, na normalnych stronach 150zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:

mężowie wchodza z Wami na wizyty?

zawsze :) i w 1 ciązy i teraz...he he teraz to mam podwojna obstawę bo mąż wchdzi z synkiem :P szkrab ma 1,5 roku i nie mamy z kim go zostawić na ogół, to idzie z nami :p i jest zachwycony jak słyszy serce siostry - nic innego Go tak nie bawi :)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale produkujecie stron ;) lepiej niz inne miesiace :)
    Ja zaraz jade z synem na miasto, na plac zabaw itd. ;)

Musze pomyslec o jakiejs fajnej sesji brzuszkowej. Maz wroci z wyprawy, to trzeba bedzie cos pstryknac ;)

alutka lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:
    Ja już wózek i adaptery mam :) więc musi być maxi cosi tylko na model nie wiem jaki się zdecydować ;) a jaki kolor wózka w końcu kupiłaś?

Dziewczyny kupujecie kocyk minky?Może któraś już ma?Skąd zamawiacie?bo widzę,że ceny się bardzo różnią...?Na allegro kocyk+poduszka ok.50-60zł, na normalnych stronach 150zł.

ja kupilam, bez poduszki, cena ok.40zl, na allegro. Jest sliczny, mieciutki i piekne kolory ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:

ja kupuje ze sklepu la millou...ceny maja hmmm ...mało przystępne, ale jakość rewelka...kocyki i akcesoria do wózka mlodego prałam w zasadzie non stop i wciąż wyglądają jak nowe...a jak kupiłam 1 z allegro bo chciałam zaoszczedzic to po 3 pranaich wyglądal koszmarnie...ale może źle trafiłam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny kupujecie kocyk minky?Może któraś już ma?Skąd zamawiacie?bo widzę,że ceny się bardzo różnią...?Na allegro kocyk+poduszka ok.50-60zł, na normalnych stronach 150zł.[/QUOTE]

ja brałam zestaw z https://www.facebook.com/pages/Bobas-Styl/1512692515654792?fref=ts za kocyk z poduszką (przez allegro wszystko zamawiane) plus malutki miś gratis, z rożkiem, który się rozkłada w mniejszy kocyk plus gratis mini poduszka dałam 130 lub 150 zł bodajże ;)

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka wrote:

Ja kupiłam kocyk minky, bo strasznie mi się podobają - mam miętowe minky z jednej strony, a z drudiej szare groszki ;) Kupowałam na stronie http://www.kolorowodosnu.pl/ i jestem zadowolona, jest ładnie dopracowany, a strona minky jest mięciutka i delikatna. Sama najchętniej bym go używała :P

Sigma lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Planuje kupić zestaw kocyk plus podusia z facebooka - mamam handmade, jak pytałam o cene to wychodzi jakoś niecałe 80 zl plus metkos gratis =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• PannaB Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupilam stad https://www.facebook.com/RekodzieloDlaDzieciSzydelkomania?fref=ts

ktoras z Was pisała a ze drogo i Ona kupila z allegro taniej, ale moim zdaniem tutaj jakosc super (mam 2 poduszki i po praniu jak nowe nadal)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:57

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie, szalejecie z tym pisaniem. Zdecydowanie odwołuje swój poród na 1500 stronie hehe.

Kurczę dzisiaj mi brzuch tak drętwieje, twardnieje jak chodzę. Nie boli mnie ale jest takie nieprzyjemne drętwienie. Właściwie mam tak od wczoraj jak pościel zmieniłam.

Lady mój synek też już od dawna główką w dole. Teraz to nawet podczas badania na fotelu ginekolog powiedziała, że bardzo nisko ma tę główkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:02

Sigma lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koalka: zamówiłam 88L. Widziałam go na żywo i wygląda zupełnie inaczej niż w internecie ;-) Z tymi kolorami pikowanymi jest jakaś porażka. Ten PIK8 może i bym dostałą ale boję się, że za bardzo ta szarość będzie szła w róż i jakoś mi to nie pasuje dla chłopca. Z kolei PIK3 będzie szyty dopiero za ponad 2 m-ce i w sumie nie mam pewności, że dostanę go przed terminem porodu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wonderland wrote:
    Ja kupiłam kocyk minky, bo strasznie mi się podobają - mam miętowe minky z jednej strony, a z drudiej szare groszki ;) Kupowałam na stronie http://www.kolorowodosnu.pl/ i jestem zadowolona, jest ładnie dopracowany, a strona minky jest mięciutka i delikatna. Sama najchętniej bym go używała :P
    Bardzo fajne kocyki, też będziemy kupować podobny :)
    Zastanawiam się tylko, czy jest duża różnica między jakością tych stąd a tańszych z allegro. Kto zamawiał z allegro i jest zadowolony z jakości wykonania? :) bo materiały są często identyczne

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    ja kupilam stad https://www.facebook.com/RekodzieloDlaDzieciSzydelkomania?fref=ts

ktoras z Was pisała a ze drogo i Ona kupila z allegro taniej, ale moim zdaniem tutaj jakosc super (mam 2 poduszki i po praniu jak nowe nadal)

super spodenki dla dzieci ma ! u młodego takie się extra sprawdziły..wygodne jak dresy a bajera jest :P :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:06

‹‹ 1293 1294 1295 1296 1297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ