Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skabarka to u mnie mniej więcej tak samo z xs, s przeskoczylam na M... chociaż tak jak mówię, zdarzają się też M, które sa jednak troszkę zbyt ciasne...
Chociaż mąż jak podaje mi jakieś ubrania cały czas uparcie twierdzi, ze zmieszcze się w S -
Mój mąż rzadko jest ze mna u lekarza bo za zwyczaj jest jeszcze w pracy , a pracuje właśnie jako policjant więc rzadko kiedy kończy punktualnie. Małego miał okazję widzieć tylko 3 razy.jak byliśmy u znajomej na usg
-
W ogóle zauważyłam, ze znowu urosły mi piersi... w sumie to się nawet cieszę, bo nigdy nie były zbyt duże ale już przeskoczylam z miseczki B na D i wydaje mi się, ze znów powoli się powiększają
W życiu bym nie pomyślała, ze ja kiedyś założę miseczkę D ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Koalka ja cabriofixa brałabym nowego razem z wózkiem za ponad 1800 zł. Tu mieliśmy pewniaka, że fotelik idealny.
Właśnie dostałam info, że wózek jest w drodze. Do ramy wózka zamówiliśmy adaptery do fotelika.więc musi być maxi cosi tylko na model nie wiem jaki się zdecydować
a jaki kolor wózka w końcu kupiłaś?
Dziewczyny kupujecie kocyk minky?Może któraś już ma?Skąd zamawiacie?bo widzę,że ceny się bardzo różnią...?Na allegro kocyk+poduszka ok.50-60zł, na normalnych stronach 150zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:39
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:
mężowie wchodza z Wami na wizyty?
zawszei w 1 ciązy i teraz...he he teraz to mam podwojna obstawę bo mąż wchdzi z synkiem
szkrab ma 1,5 roku i nie mamy z kim go zostawić na ogół, to idzie z nami :p i jest zachwycony jak słyszy serce siostry - nic innego Go tak nie bawi
-
Dziewczyny, ale produkujecie stron
lepiej niz inne miesiace
Ja zaraz jade z synem na miasto, na plac zabaw itd.
Musze pomyslec o jakiejs fajnej sesji brzuszkowej. Maz wroci z wyprawy, to trzeba bedzie cos pstryknacalutka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Koalka wrote:Ja już wózek i adaptery mam
więc musi być maxi cosi tylko na model nie wiem jaki się zdecydować
Dziewczyny kupujecie kocyk minky?Może któraś już ma?Skąd zamawiacie?bo widzę,że ceny się bardzo różnią...?Na allegro kocyk+poduszka ok.50-60zł, na normalnych stronach 150zł.
ja kupilam, bez poduszki, cena ok.40zl, na allegro. Jest sliczny, mieciutki i piekne kolory
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyKoalka wrote:Ja już wózek i adaptery mam
więc musi być maxi cosi tylko na model nie wiem jaki się zdecydować
Dziewczyny kupujecie kocyk minky?Może któraś już ma?Skąd zamawiacie?bo widzę,że ceny się bardzo różnią...?Na allegro kocyk+poduszka ok.50-60zł, na normalnych stronach 150zł.
ja kupuje ze sklepu la millou...ceny maja hmmm ...mało przystępne, ale jakość rewelka...kocyki i akcesoria do wózka mlodego prałam w zasadzie non stop i wciąż wyglądają jak nowe...a jak kupiłam 1 z allegro bo chciałam zaoszczedzic to po 3 pranaich wyglądal koszmarnie...ale może źle trafiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:46
-
nick nieaktualny
Dziewczyny kupujecie kocyk minky?Może któraś już ma?Skąd zamawiacie?bo widzę,że ceny się bardzo różnią...?Na allegro kocyk+poduszka ok.50-60zł, na normalnych stronach 150zł.[/QUOTE]
ja brałam zestaw z https://www.facebook.com/pages/Bobas-Styl/1512692515654792?fref=ts za kocyk z poduszką (przez allegro wszystko zamawiane) plus malutki miś gratis, z rożkiem, który się rozkłada w mniejszy kocyk plus gratis mini poduszka dałam 130 lub 150 zł bodajże -
Koalka wrote:Dziewczyny kupujecie kocyk minky?Może któraś już ma?Skąd zamawiacie?bo widzę,że ceny się bardzo różnią...?Na allegro kocyk+poduszka ok.50-60zł, na normalnych stronach 150zł.
Ja kupiłam kocyk minky, bo strasznie mi się podobają - mam miętowe minky z jednej strony, a z drudiej szare groszkiKupowałam na stronie http://www.kolorowodosnu.pl/ i jestem zadowolona, jest ładnie dopracowany, a strona minky jest mięciutka i delikatna. Sama najchętniej bym go używała
Sigma lubi tę wiadomość
-
ja kupilam stad https://www.facebook.com/RekodzieloDlaDzieciSzydelkomania?fref=ts
ktoras z Was pisała a ze drogo i Ona kupila z allegro taniej, ale moim zdaniem tutaj jakosc super (mam 2 poduszki i po praniu jak nowe nadal)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:57
-
O nie, szalejecie z tym pisaniem. Zdecydowanie odwołuje swój poród na 1500 stronie hehe.
Kurczę dzisiaj mi brzuch tak drętwieje, twardnieje jak chodzę. Nie boli mnie ale jest takie nieprzyjemne drętwienie. Właściwie mam tak od wczoraj jak pościel zmieniłam.
Lady mój synek też już od dawna główką w dole. Teraz to nawet podczas badania na fotelu ginekolog powiedziała, że bardzo nisko ma tę główkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:02
Sigma lubi tę wiadomość
-
Koalka: zamówiłam 88L. Widziałam go na żywo i wygląda zupełnie inaczej niż w internecie
Z tymi kolorami pikowanymi jest jakaś porażka. Ten PIK8 może i bym dostałą ale boję się, że za bardzo ta szarość będzie szła w róż i jakoś mi to nie pasuje dla chłopca. Z kolei PIK3 będzie szyty dopiero za ponad 2 m-ce i w sumie nie mam pewności, że dostanę go przed terminem porodu.
-
nick nieaktualnyWonderland wrote:Ja kupiłam kocyk minky, bo strasznie mi się podobają - mam miętowe minky z jednej strony, a z drudiej szare groszki
Kupowałam na stronie http://www.kolorowodosnu.pl/ i jestem zadowolona, jest ładnie dopracowany, a strona minky jest mięciutka i delikatna. Sama najchętniej bym go używała
Zastanawiam się tylko, czy jest duża różnica między jakością tych stąd a tańszych z allegro. Kto zamawiał z allegro i jest zadowolony z jakości wykonania?bo materiały są często identyczne
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:ja kupilam stad https://www.facebook.com/RekodzieloDlaDzieciSzydelkomania?fref=ts
ktoras z Was pisała a ze drogo i Ona kupila z allegro taniej, ale moim zdaniem tutaj jakosc super (mam 2 poduszki i po praniu jak nowe nadal)
super spodenki dla dzieci ma ! u młodego takie się extra sprawdziły..wygodne jak dresy a bajera jestWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:06