Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
U mnie ostatnie nocki coś ciężkie, no rzucam się z boku na bok przez około 2-3 godziny i dopiero zasypiam, a jak już to nastąpi to co? muszę iść siku...Mało tego o 5 budzi mnie Mała i to już nie są delikatne kopniaczki tylko cała seria kulania po brzuchu
Snoopy spełniania marzeń
Córcia
-
nick nieaktualnyAnitka to jest tak, że tu mają na tej Hali z różnych firm, akurat na tą trafiłam i na metce była strona na fb;), nie wiem czy mają całość z tego asortymentu, ale na tej hali kilka widziałam takich właśnie 'luźniejszych' śliczna była za 159 zł, ale że ja kupowałam drugą w tym mcu to zdecydowałam się na tą co mam za 110;p sukienek ślicznych mają miliony bo tu z 20 stoisk jest, ale to zależy od gustu i figury itp;)
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:http://ebutik.pl/product-pol-143704-Czarna-sukienka-rozkloszowana-dzwonek.html
Póki co zamówiłam sobie ta z butiku, bo naprawdę nieźle się w niej czulam i to jest sukienka, która mogę sobie nosić od tak na codzien... ale przeszła bym się jeszcze do top sekretu poszukać może jakiejś innej
mierzyłam bardzo podobną u mnie w miescie w innym sklepie, bardzo fajna na ciąże, miałam ją kupić na wesele ale M była za luźna a S za ciasna w piersiach. -
witam się i ja
w ogóle uzależnilam się od czytania Was
Snoopy wszystkiego najlepszego i szczęśliwego wrześniowego rozwiązania
Jeśli chodzi o śluz to ja bez wkładek nawet 5 minut nie jestem w stanie wytrzymać a ktoś kiedyś żartował, że w czasie ciąży się chociaż na podpaskach zaoszczędzi
u nas dziś belly pokazuje, że zaczynamy 30 tydzień i 75 dni do porodu
dzisiaj również mam wizytę tylko dość późno bo na 18:15
Ciekawe jaki nasz synuś jest już duży
Miłego dnia dla wszystkichKucykowa, easymum lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualnySiemaaa!!!
Wyspałam się jak niedźwiedź zimą, w końcu! Wczoraj cały dzień byłam nieprzytomna, a nie mogłam spać. Plan na dzisiaj: Ogarnęłam się, wstawiłam pranie, zaraz robię kawkę i śniadanieMuszę ogarnąć materiał na piątkowy (ostatni już!) egzamin i leciii do mnie wózek, wczoraj po 21.00 dostałam maila, że towary wysłane, więc prawdopodobnie dziś lub jutro przyjdzie
Skabarka, eM (nie wiem czy ktoś jeszcze ma ten sam termin) - wczoraj miałyśmy równo 2 mce do ciąży donoszonej!
16 sierpnia możemy rodziiiić
ale jazda, nie?
Dobra, skończyłam 3 strony wstecz i głodna jestem, idę robić to śniadaniejak wrócę to poczytam resztę
:D:D
skabarka lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:kasiarzynka no dzis pierwszy dzien pomiarow:) mam nadzieje ze ogarne swoj organzim:)
Ogarnieszja już ogarniam
dziś miałam na czczo 89
godzinkę po śniadaniu 98nie jest źle zobaczymy ile mi po obiedzie wyjdzie
-
Anitka201 wrote:Pamiętam jak pisałaś, że w ciąży chodzisz tam ciągle mokra. Sorry za dosadność ale nie lubię jak ktoś ciągle zmienia zdanie. Nie moja sprawa ale bądźmy konsekwentne.
mokra ale nie przez śluz, tylko się podsikuję tak mocno mi dzidzia uciska na pęcherz -
Koalka wrote:Zapomniałam dziewczyny Wam się pochwalić,że na poniedziałkowej wizycie dowiedziałam się, że Mały jest ułożony już główka w dół
I Pani ginekolog powiedziała,że skoro jest to moja pierwsza ciąża to najprawdopodobniej tak już zostanie i mam ogromne szanse na naturalny poród
nie zostanienie raz Ci się jeszcze w brzuchu przekręci
tak jak moja Zuzia, też to moja pierwsza ciąża a po 2 dniowym pobycie w szpitalu wiem że się kręci strasznie. Jednego dnia była główką w dół następnego rano była pupą w dół, a potem popołudniu znowu główką.
-
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:ani myślę czekać do września
byle do 38tc i niech panienka wychodzi
Ja to samo myślęjak tylko wyskoczy mi 6 sierpnia -> ciąża donoszona to wędzie łazengowanie na potęgę, i zmuszę mojego do serduszkowania, masowania piersi, krocza byle mała wyskoczyła.