Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma wrote:Hej!!!
Laski, jeśli szukacie tanich staników-karmników na czas połogu, to właśnie znalazłam: W pepco miękkie, bezszwowe staniki a'la sportowe (taki krój, bo wiadomo, że do sportu raczej nic nie potrzymają) za 8 złociszy sztuka. Na mnie pasuje S/M, a noszę w tej chwili 75D-DD w zależności od sklepu. Kupiłam 1 sztukę i wrócę po jeszcze 3-4, bo jest wygodny bardzo
nie nadaje się to na żadne wyjścia, przynajmniej moim zdaniem, bo sutki mocno widać
ja się lepiej zresztą czuję w usztywnianych biustonoszach i bez usztywnienia z domu się nie ruszam, ale ten ma plus taki, że jednym ruchem rozciągam go pod pierś i tam zostaje - tzn. można wyciągnąć pierś w ćwierć sekundy bez żadnego rozpinania, odpinania haftek czy guziczków itd. Do szpitala i na połóg rewelka!
taki o:
Sigma lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek
ja również dziś w kuchni szalałam z obiadkiem i robiłam dżem truskawkowy tylko nie z cukrem żelującym a żel fixemzawsze wychodzi
co do imienia na drugie dajemy i najprawdopodobniej Emilka dostanie imię po mnie
sewwty ja wczoraj też wybierałam pościel i mam do wyboru trzy:) niby jest ich mnóstwo, ale jak dla mnie to większość jest za pstrokata i za dużo się na nich dzieje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 16:03
easymum, agatka196, sweety, Carolline lubią tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Asiek, śliczne te pościele
też wyznaję zasadę im mnij tym lepiej, chociaz mnie kręcą też te pościele ze strony Makaszki - z jednej strony są groszki, gwiadki, chhmurki, a druga jest gładka. Tylko że ja pościel i ewentualne ochraniacze kupię kilka miesięcy po porodzie. Na początek moja Ola będzie spała w śpiworku. Kupiłam w Smyku za 30 pln :
http://zapodaj.net/90877a13b6526.jpg.html -
Hejka
Bylam dzis na ćwiczeniach fizycznych dla kobiet w ciazy- akurat byly takie z partnerem- super sprawa troche sie poruszać i razem spędzić w ten sposób czas- ubaw byl niezły.
Niestety chyba kolejne ćwiczenia nie dla mnieteraz to odkupuje cholernym klociem w brzuchu- znowu... Juz naprawde mam dostać tego bolu- uniemożliwia mi wszystkie ciekawe aktywności... A powiem Wam, ze po babeczkach, które chodzą na te ćwiczenia i juz są przy końcówce naprawde widac bylo pozytywne efekty. Brzuchy wielkie i czasem nie tylko brzuchy a one żwawe jak sarenki
nawet polozna mowila, ze takim to poród pójdzie raz dwa. Wielka szkoda, ze ja chyba bede musiała zrezygnować. Jak ktos ma możliwość to zapiszcie sie dziewczyny koniecznie- a jakie samopoczucie fajne po...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 17:29
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:21
magdalenkaihelenka, karolcia87, easymum, Czarna_88, agatka196, sweety, snoopy_etka, Dominka92, Sigma, Misi@, .ona., aldonaa, 4me, Kasiarzynka, Wonderland, alutka, Nancy87, adzia, la_lenka, kiti, Lady Savage, moka89, Lilla My, Anitka201, Dżuls, anula1990, Gusiak, przyszła mama, kasig lubią tę wiadomość
-
Hejka brzuchatk.
jak dobrze że dzisiaj sobota to aż tak dużo nie naskrobalyscie
My dzisiaj działamy tzn mój mąż bo maluje pokój małego
Skrabarka pogratuluj synkowi dzielny chłopak
Gratuluję nowych tygodni
Ja to czekam na każdy czwartek jak na najlepszy prezentskabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja sie doczekalam i moj mezczyzna posprzatal dzis mieszkanie
nawet podlogi pomyl
Ale to chyba dlatego ze powiedzialam ze w syfie nie bede lezec i na te 3 miesiace pojade do rodzicow ^^
No ale ciesze sie ze posprzatalSigma, Czarna_88, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Egzaminy zali zaliczone i studia skonczoneczeka mnie tylko obrona dyplomu i juz kusi mnie zapisanie na kolej e studia :p
Skarbka mi ukruszyla sie miesiac temu plomba, ale taka odrobinka, wiec nic nie robie, Tobie wspolczune, mam nadzieje ze dasz rade do poniedzialku. Gratuluje dzielnego syna!
Mam nadzieje, ze dam rade Was nadrobicSigma, Czarna_88, Carolline, sweety, skabarka, agatka196, Terazsięuda:-), Lady Savage, moka89, Lilla My, Gusiak, Dżuls lubią tę wiadomość
-
Asiek i dla mnie większość pościeli dla maluszków ma zbyt wiele wzorków.śliczne te co pokazałaś,chyba ostatnia podoba mi się najbardziej
easymum ja też mam śpiworki przygotowane na sam początek ale pościel już też kupię
skabarka gratulacje dla synka.mały sportowiec z niego :)no i medal od samego Pudziana to jest cośskabarka lubi tę wiadomość
-
Słodkie mamy mam problem zmierzyłam sobie cukier po godzinie od posiłku i mam 80 hmmm mało co nie może mam złe skalibrowany glukometr. Nie wiem czy dobrze zrobiłam płynem kontrolnym wyszło mi na glukometrze 156 a roztwór powinien mieć kolo 120 i co teraz mam zrobić? Może glukometr mam zepsuty
-
asiek191 wrote:Dzieńdoberek
ja również dziś w kuchni szalałam z obiadkiem i robiłam dżem truskawkowy tylko nie z cukrem żelującym a żel fixemzawsze wychodzi
co do imienia na drugie dajemy i najprawdopodobniej Emilka dostanie imię po mnie
sewwty ja wczoraj też wybierałam pościel i mam do wyboru trzy:) niby jest ich mnóstwo, ale jak dla mnie to większość jest za pstrokata i za dużo się na nich dzieje:)
numer 2 najladniejsza:)bardzo mi sie podoba:)
ja mam bawelna i minky jeden komplet taki dosc kolorowy o taki
a drugi szaro-biale chmurki a z tylu mieta i to sciagniete po ktorejs z Was bo mi sie spodobalo i zgapilam tylko nie pamietam po kim (przepraszam:)) o takie polaczenie
Czarna_88, sweety, Paulinek lubią tę wiadomość