Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz pokoik prawie pomalowany trochę farby nam za brakło więc jutro do kupimy a w poniedziałek lub wtorek jedziemy kupić komode i taka mała szafę
jak zrobimy pokoik to pokaże wam zdjęcie
spokojnej nocy
-
nick nieaktualnySkabarka, nie wiem jak to jest ze znieczuleniem w ciązy u dentysty, ale mi gin. powiedziała,żebym absolutnie nie brała, na szczęście nie miałam dużo roboty i jakoś dałam radę na żywca, może wcześniej się dowiedz, bo każdy lekarz może mieć inna opinię.
a ja dziś znowu dzień z cyklu "samotna niedziela", mąż w pracy, wczoraj mu mówiłam, że muszę simsy sobie zainstalować, bo umrę z nudów, dobrze, ze we wtorek przyjedzie do mnie siostra na kilka dni, a na następny weekend jedziemy do moich rodziców, bo chyba bym zwariowała,
Kiedyś myślałam, że to taka fajna sprawa wyprowadzić się z domu, a teraz jak mieszkam ponad 220 km od rodzinnej miejscowości to strasznie się tęskni, za rodzicami, znajomymi, otoczeniem....
sory za takie wywody z rana ale nie moge spac i tak jakos mi smutno. -
magdalenkaihelenka wrote:Skabarka, nie wiem jak to jest ze znieczuleniem w ciązy u dentysty, ale mi gin. powiedziała,żebym absolutnie nie brała, na szczęście nie miałam dużo roboty i jakoś dałam radę na żywca, może wcześniej się dowiedz, bo każdy lekarz może mieć inna opinię.
a ja dziś znowu dzień z cyklu "samotna niedziela", mąż w pracy, wczoraj mu mówiłam, że muszę simsy sobie zainstalować, bo umrę z nudów, dobrze, ze we wtorek przyjedzie do mnie siostra na kilka dni, a na następny weekend jedziemy do moich rodziców, bo chyba bym zwariowała,
Kiedyś myślałam, że to taka fajna sprawa wyprowadzić się z domu, a teraz jak mieszkam ponad 220 km od rodzinnej miejscowości to strasznie się tęskni, za rodzicami, znajomymi, otoczeniem....
sory za takie wywody z rana ale nie moge spac i tak jakos mi smutno.
sa znieczulenia dla ciezarnych, specjalne. Mialam takie ze 2x.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Hej dziewczynki
Nadrabiam Was ale to mega trudne...piszecie a strony lecą
Ale dzisiaj zimno...aj wybiore sie chyba do kościółka bo dawno nie byłam,a w ciazy nie wiem skąd ale lubie chodzić...przedtem raczej dwa razy w roku bywałam...Miłęj niedzieli odpoczywajcie ...:*
-
Dzień dobry w ten niedzielny deszczowy poranek. Witam się z wami w 29 =30 tygodniu ciąży ale to już fajnie brzmi za 8 tygodni mogę rodzic. Jutro mam egzamin ostatni i później obrona tylko
ale tylko konspekt muszę dać i go obronić.
Czarna_88, agatka196 lubią tę wiadomość
-
Ja się dziś obudziłam w nocy z koszmarnym bólem żołądka, tak wysoko w dołku. Wzięłam leki i na szczęście jeszcze przysnęłam, ale do tej pory za dobrze się nie czuję. Tylko nie mam pojęcia po czym mogłoby być mi tak źle, nic dziwnego wczoraj nie jadłam. Aż się zastanawiam czy to może mała czegoś mi nie przygniotla w nocy?
-
Dzień dobry!
Dziś w nocu obudziłam się na siusiu, wstałam z łóżka i zawyłam. Tak strasznie bolały mnie lędźwia, z obu stron kręgosłupa, tam gdzie są te słynne dołeczki nad pupą.
Ledwo dokuśtykałam do kibleka. Za to rano nic.
Dzisiaj wybieramy się na chrzciny małego kuzyna. Wygarnęłam z szafy kieckę, którą kiedyś dostałam od teściowej. Oczywiście nigdy nie założyłam, ale sukienka kupiona z wyprzedzeniem na tę okoliczność oczywiście była za duża (niby h&m, rozmiar ten co zawsze, więc kupiłam na allegro wersję ciążową z h&m mama, a tymczasem przyjechał wór na kartofle, z rozmiaru 42 spokojnie możnaby zrobić jakieś 46). Przymierzyłam tą od teściowej i wygląda jak ciążowa - jest zebrana w jednym miejscu z boku i pięknie podkreśla brzuszekDo tego taka grzeczna do urzygu, więc do kościoła (w którym generalnie nie bywam) w sam raz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 09:03
-
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:hej ja też polecam znieczulenie dla cięźarnych, byłam 2 razy u dentysty i za każdym razem pan docent chirurg szczęskowy mówił, że jest rodzaj zmnieczulenia, który nie przechodzi przez łożysko i jest całkowiecie bezpieczne.
Miłego dnia!!
szkoda,ze moja dentystka nic mi o tym nie mówiła, ale jakoś przeżyłam -
nick nieaktualnyDzien dobry!
Skarbka moja dentystka mowila, ze jak bede w ciazy to spokojnie moge do niej przyjsc. Sa znieczulenia dla ciezarnych, kt. Nie trzeba sie obawiac
Katarzynka ale fajny ten Twoj maz..
Nancy cos mialam napisac , ale zapomnialam
Ja zamawiam kocyki, rozki i posciel itp. u pewnej pani...ma swoja strone nietuzinkowo.pl
Sa cudne, wedlug mnie. Teraz zamowilam posciel do wozka, z jednej strony biale chmurki na szarym tle a z drugiej biale chmurki na blekitnym tle...tez uwielbiam szary kolor. Choc mam od niej rozne roznosci. Np. Kocyk czarny w biale grochy a z drugiej strony zolte mikky...jest taki cieplutki i mieciutki...cudowny...i kocyk do wozka wlasnie w chmurki a z drugiej strony niebieskie mikky...rozek czerwonywbiale kotwice i granatowe mikky...bawie sie kolorami, by maly mogl cwiczyc wzrok...bo do pierwszego roku zycia dziecko nie widzi. I tak uczyli mnie na studiach a potem jak pracowalam z dziecmi niewidomymi i slabowidzacymi ze swietna pania psycholog, to troszke z nia na ten temat rozmawialam. Oczywiscie z kazdym miesiacem coraz lepiej widza dzieci, ale i tak nie jest to takie wyrazne jak u starszaka.
Posciele mam juz kupione i kolderke tez, ale na poczatek nie bede uzywac.
Ja dzis mam bardzo twardy brzuch magnez mi sie skonczyl, wiec poleguje ;p
Milego dnia
Edit
Nancy juz pamietam...trzymam kciuki za egzamin &&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 09:37
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, padło kiedyś pytanie o kocyki minky dostępne w necie i coś mi się przypomniało. Byłam ostatnio w sklepie z materiałami, w którym były chyba wszystkie materiały, z których robią kocyki minky dostępne w necie. Te najbardziej popularne (sówki, samochodziki, kotwiczki, kropki, gwiazdki itd) to są bawełny po 12 zł/m, dość kiepskiej jakości. Jeśli ktoś ma wątpliwości co do wyboru, a ma gdzieś u siebie w mieście dobrze zaopatrzony sklep z materiałami, to radzę się przejechać i sobie zmacać, a może i i znajdzie się coś fajniejszego
Ja znalazałm coś dla siebie i szyję w końcu sama
Zdjęcie jest dość ciemne, więc nie oddaje dobrze uroku i koloru wzoru, ale przynajmniej mam pewność, że bawełenka gatunkowo prima sort
Z drugiej strony planuję ten materiał minky w kolorze gołębio-chabrowym
Kocyk będzie miał jakieś 100x120cm, bo zmierzyłam ulubiony kocyk po synku i służył nam naprawdę długo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 09:23
Misi@, Czarna_88, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Hej
Ona a glupie pytanie , mialas ten plyn w zestawie z gluko czy osobno w aptece sie kupuje? Ja dzis na czczo 91. Caly czas oscyluje w granicach 90.
Czarna ja tez wyczekuje czwartku
Magdalenkaihelenka ja tez sie wyprowadzilam, co prawda 100km od domu ale jednak to nie 10:( chcial nie chcial w domu jestem raz w miesiacu na weekend:( juz 6 lat mieszkam poza domem to przywyklam ale poczatki byly dolujace niestety -
Hejka u nas też pogoda do kitu
Dzuls też się zastanawiam nad tym żeby samej uczyć kocyk dla małegotylko muszę jakiś fajny materiał gdzieś kupić . Idę chyba jeszcze do łóżka wtulic się do męża i psiaka bo dalej śpią
Ja w nocy śpię jak zabitaMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny