Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Na ból żołądeka nospa też pomaga herbata gorzka i chyba tyle ... Mnie wczoraj żołądek bolał ale obeszło się tym razem bez niczego i samo przeszło ale za to dzisiaj mam brzuch wzdety i już wzięłam esspumisan sobie
Myślałam że to tylko mój leniuch z kopaniem i się tylko przeciągajak leze na boku to wtedy da mi parę kopniakow
-
aldonaa wrote:Tez dzis jestem wypluta... zero energii.
Agatka, naprawde mozna ranigast? Mi lekarz powiedzial, ze nie bo posiada takie substancje ktore przenikaja przez lozysko. Pozniej to samo tez wyczytalam w internecie. Mi gin zalecil rennie, bo ono przez lozysko nie przenika.
No, ale tez co lekarz to inne zalecenia. Skoro Tobie zalecil, to pewnie mozna..
Ja mam ogromny problem z zgaga. Każde tabletki do ssania mają tony cukru i przez to miałam skoki cukru i dr pozwolił mi brać ale już w ostateczności. Czyli nie za często. Mnie nie pali tylko cały przelyk tylko mam ogromny ból w klatce piersiowej i dla mnie ranigast jest zbawieniem. -
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Ja mam ogromny problem z zgaga. Każde tabletki do ssania mają tony cukru i przez to miałam skoki cukru i dr pozwolił mi brać ale już w ostateczności. Czyli nie za często. Mnie nie pali tylko cały przelyk tylko mam ogromny ból w klatce piersiowej i dla mnie ranigast jest zbawieniem.
No w szpitalach ranigast to norma...ja nie mam problemow z cukrem a i tak rennie nie podali tylko ranigast bo uwag cytat z pielęgniarki: jest najtańszy dla szpitala:P
i bynajmniej nie w kroplówce tylko normalne piguły
A ja z kolei się przeziebiłam kaszel, ból gardła, katar i najgorsze: zapalenie ucha...nosz w mordę w nocy myślałam, że zejdę....
easymum lubi tę wiadomość
-
Gram w 3. Mam chyba kupionych z 13 plytjednak oryginal to oryginal, w razie co mozna zainstalowac jeszcze raz a sciagane z neta czesto jest problem ze sie zacina,ze cos nie zadziala. A takie dodatki jak ubrania czy meble itd to sciagam z neta i mam tego chyba z 10 GB
Mialam okazje grac w 4 ale jakos nie podpasowala mi -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 13:01
Misi@, alutka, Dominka92, Czarna_88, Sigma, agatka196, sweety, karolcia87, Lady Savage, magdalenkaihelenka, Anitka201, .ona., diatomka, trix, 4me, Gusiak, easymum, Wonderland, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja przed ciążą zgage miałam może z 2x w roku. A teraz praktycznie codziennie ale nie zawsze mam ból w klatce ale dość czesto. Troszkę wyczailam po czym mnie najczęściej pali i staram się unikać tych produktów.
Np z rana nie mogę pić herbaty! Tak herbaty bo po niej zaczyna mi się odbijać treścią i wszystko podchodzi do gardła i zgaga murowana cały dzień.
Juz tak się do niej przyzwyczaiłam że jeszcze mi jej będzie brakować po porodzie
Jak leżałam w szpitalu to musiałam mieć swoje leki na zgage a jak poszłam z zapytaniem do dr z dyzuru co mogę brać po za Reni i gawiscon to powiedział mi że nie wie i mam zapytać się swojego diabetologa.
Dziwne to wszystko jest. No ale cóż przeżyje wszystko dla małej.
PannaB śliczne ubranka -
Witamy się po długiej przerwie
od kilka dni mamy przeprowadzę do naszego gniazdka
dziś spędziliśmy pierwszą noc w nowym naszym mieszkaniu. Mury jeszcze nie nagrzane, noc zimna ale nasza
oby lato szybko przyszło
bo jak nie to będziemy spać w swetrze, a jak tak dalej pójdzie to zakupiny jakiś elektryczny grzejnik co by nam dzidziula nie zmarzła w sierpniu.
-
panna b śliczne ciuszki
ja się biorę za robienie obiadu a mój mąż dalej siedzi w pokoiku małego i dokańcza pierdółkijak miło się na to patrzy
-
Witam się z Wami ze szpitala. Szyjka znów wariuje brzuch twardnial i wczoraj wieczorem wyladowalam w szpitalu. Wychodzę we wtorek jak wszystko będzie ok. Nasz maluch nie pozwala przyłożyć do brzucha żadnej głowicy. Wypycha ja nogami i ucieka. Wszyscy tu się z tego śmieją ze to niezły gagatek. Głowice z KTG musieli non stop poprawiać bo je zsuwal. Mój mały urwis.
Dostałam sterydy na plucka. Jeszcze tylko dwa zastrzyki w dupsko zostały. Niestety mały jest tak ułożony ze odpycha się nogami od żeber i głową uciska szyjka no i ta stopniowo się kurczy.
Jedzenie znosne. Kobietki na sali super. Personel hmm te panie które sprzątają i roznoszą jedzenie beznadziejne. Jedynie położne sympatyczne;) a lekarze to jak się trafi.
Dzisiaj już jest lepiej. Teraz będę odsypiala nieprzespana noc i uczyła się na obronę w środę.
Miłego dnia;) -
nick nieaktualny