Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Magdalenkaihelenka no swieta sa najgorsze tzn zeby je podzielic:) mam 31 lat i udalo mi sie do tej pory kazda wigilie spedzic z rodzicami tzn jesli wypada wigilia u tesciow to moi rodzice przyjezdzaja do nich. Tescie w druga strone jie sa chetni jezdzc do moich wiec moj maz srednio co drugi rok nie spedza wigilii z nimi. Ale dzielimy swieta. Jedyne jak maly sie urodzil to spedzilam wielkanoc u siebie czyli z tesciami i awantui byla ze hej;)
Wchodzimy na sniadanie wielkanocne a na stole nic! Nawet talerzyka! Jak chcecie jesc to idzicie do piwnicy sobie cos przyniesc... Ale jak jest drugi syn z rodzina to stol sie ugina:( taka to roznica dlatego moj maz wie ze nie popuszcze i musze do swojej familii pojechac a w ostatecznosci zostane w domu a do tescioe nie pojde i basta!
ehh niestety nigdy się nie da tak żeby wszyscy byli zadowoleni.u nas akurat najbiższe Boże Narodzenie wypada u teściowej więc na miejscu, myśleliśmy,ze moi rodzice przyjada i siostry ale jedna z siostr tez jest w ciazy i rodzi w listopadzie wiec taka podróz z maluchem nie za bardzo im na rękę , wiec będą u moich rodziców,a my sami u tesciów, trochę mi szkoda, bo akurat tak wypada,że z siostrą o rok młodszą od czasu ślubu nie spędzamy razem świąt bo jak my jesteśmy u rodzicó to ona zazwyczaj jest u teściów, a jak ona jest w domu na święta to my u teściów, może za jakis czas zrobimy tak,żeby sie złożyło inaczej ale na razie wychodzi tak. -
.ona. wrote:PannaB-podasz namiary na sprzedawce?
http://allegro.pl/pajac-rampers-pizama-gap-dziewczynka-rozmiar-62-i5465218919.html
a spioszki od tej
http://allegro.pl/pajac-roz-56-firmy-cool-club-i5461817519.html.ona. lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
W koncu udało mi się wszyyyystko przeczytać
PannaB piękne ciuszki...
Justyss trzymaj się dzielnie, jeszcze tylko troszkę trzeba wytrzymac... trzymam kochana kciuki, żeby bylo dobrze!
Wesele ogólnie udane... siedzieliśmy nawet do 2, wiec wynik całkiem niezły... aczkolwiek strasznie cierpialam z innego powodu... był tak fantastyczny zespół, który grał super muzykę... taka skoczna, w sam raz żeby sobie poszaleć i co dupaaaaa... nie mogłam... a tak mnie ciągnęło
Niestety po powrocie do domu mieliśmy niemiła niespodziankę... okazało się, ze przez to szykownie się i ogólne ciążowe odmozdzenie zamknelam ta naszą łajze w sypialni... niestety jak łatwo przewidzieć po tylu godzinach siedzenia z zamknięciu nie wytrzymała...
I to jeszcze chyba Łajza wstretna po złości na robiła mi na poduszkę... noc spędziliśmy po kocem w salonie na kanapie, a z rana wycieczka po nowa posciel - to akurat jakiś plus całej tej sytuacji
Przynajmniej będę miala nowa wypasnia poduszkę, a przy okazji zmieniliśmy juz i na nową kołdręWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:03
justysss lubi tę wiadomość
-
Aaaaaa.... na wesele w końcu poszłam tak
- przepraszam za balagan w tle, ale zdjecie bylo robione na szybkości
http://naforum.zapodaj.net/e1fa2f688ddb.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:07
magdalenkaihelenka, 4me, Natka88, la_lenka, Lady Savage, karolcia87, aldonaa, adzia, sweety, agatka196, Dominka92, .ona., Anitka201, kasig, Lilla My, Czarna_88, Wonderland, skabarka, easymum, monaaa85, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
4me dziękuję!
A kiecke, żeby bylo śmiesznie kupiłam ze 3,4 lata temu na sylwestra
Tyle, ze nie jest z jakiegoś sztywnego materiału, czy coś... taka elastyczna, bez zamka, a na dodatek ma pod biustem tasiemke do zawiązania kokardki przez co calkiem nieźle odcina brzuszek
To rozmiar 36, wiec nawet nie myślałam wcześniej, żeby ja wyciągać z szafy... tak mnie pokusiło założyć ja dzien przed weselem na próbę i okazała się strzałem w dziesiątkę
Sama byłam w szokuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:16
4me, Czarna_88, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny może z tymi naszymi bólami okresowymi to się jakaś taka norma robi czy jak ? Ja póki co nie panikuje, są bardzo delikatne i raczej nieregularne ale w razie potrzeby zadzwonię do mojej gin. Wizytę dopiero co miałam w zeszłą środę a te bóle zaczęłam odczuwać w czwartek jak na złość. Następna wizyta dopiero 15 lipca także jeszcze duuużo czasu.
Justys trzymaj się ! wszystko na pewno będzie dobrzejustysss lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualny