Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiak wyglądałaś cudnie
My zaliczyłyśmy drzemkę i już marze o tym by położyć się z powrotem.
Mnie też zaczyna brzuch pobolewac okresowo tyle że nie są to bóle jakieś specjalnie mocne. Wystarczy dłuższy odpoczynek. Za to mam mocniejsze bóle odcinka lędźwiowego i czasami ciężko się podnieść z pozycji leżącej lub siedzącej. -
Dzisiaj mam jakiś dzień zadumy nad całą ciążą (pewnie po dzisiejszym chrzcie pełnym bachorów w wieku 6 miesięcy-3,5 roku). Zajrzałam do marcówek 2016 i przypomniało mi się to całe wypatrywanie drugiej kreski, powtarzanie po 1000 razy bety itd. Niestety na samym początku sporo dziewczyn nas opuściło
Czy ma ktoś jakieś info, czy którejś udało się wrócić na fioletową stronę?
-
Gusiak ślicznie wyglądałaś
Dżuls no niestety tak się dzieje że z tymi okruszkami na początku to różnie bywasama się o tym przekonałam już ...
ale trzeba być dobrej myśli i tym dziewczyną na pewno też się w końcu uda ... My teraz o naszego szkraba staraliśmy się 12 miesięcy po stracie synka i początek ciąży był bardzo ciężki... ale trzeba być dobrej myśli
Właśnie zamówiłam wielgaśną pizze margarite i salami i do tego sałatka grecka więc będzie mega wyżerka :-DDDDDD -
Dżuls wrote:Niestety na samym początku sporo dziewczyn nas opuściło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:42
-
nick nieaktualnyCzarna_88 wrote:Gusiak ślicznie wyglądałaś
Dżuls no niestety tak się dzieje że z tymi okruszkami na początku to różnie bywasama się o tym przekonałam już ...
ale trzeba być dobrej myśli i tym dziewczyną na pewno też się w końcu uda ... My teraz o naszego szkraba staraliśmy się 12 miesięcy po stracie synka i początek ciąży był bardzo ciężki... ale trzeba być dobrej myśli
Właśnie zamówiłam wielgaśną pizze margarite i salami i do tego sałatka grecka więc będzie mega wyżerka :-DDDDDD -
Gusiak, pieknie wygladalas:) I te szczuplutkie nogi!
Aldona, mi tez przy spacerze dluzszym niz 5 minut bardzo napina sie i twardnieje brzuch. Również mam jutro wizyte, wiec bede pytac czy to juz takie uroki ciazy czy cos jest nie tak. A najgorsze jest to, ze jak na spacerze zachce mi sie siku, to juz w polaczeniu z tym twardym brzuchem, to jest istna mordega:/ -
Misi@ wrote:Hehe smacznego...ja wczoraj zjadlam pizze i smialam sie bo kolezanki swoich nie daly rady, ze teraz mam dwa zoladki
Dziękuje
-
agatka196 wrote:Dżuls jadłaś może bób? Chodzi za mną a zastanawiam się jak cukier po nim?
Z cukrami może być różnie, bo raz że strączkowe, a dwa, że ugotowane... jedyny sposób żeby sprawdzić, to wypróbować
agatka196 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, 4 dni nieobecności, ale w końcu Was nadrobiłam. Byliśmy z mężusiem na weekend w Wiśle. Tego mi było trzeba, troszkę pospacerowałam, popluskałam się na baseniku i od razu mi lepiej. Wprawdzie pogoda idealna nie była, ale generalnie nie była też najgorsza. Też mi się wydaje że te twardnienia brzucha to taki etap, mi powiedział ostatnio lekarz na wizycie, że mi brzuchol twardnieje, a teraz nauczyłam się to w końcu rozróżniać. Na szczęście pomaga mi nospa i leżakowanie, ale mi akurat lekki wysiłek to jest spacerki pomaga i twardnienie pojawia się rzadziej. Oby tak zostało. Justyś trzymaj się tam, będzie dobrze
justysss lubi tę wiadomość
-
Dżuls wrote:Dzisiaj mam jakiś dzień zadumy nad całą ciążą (pewnie po dzisiejszym chrzcie pełnym bachorów w wieku 6 miesięcy-3,5 roku). Zajrzałam do marcówek 2016 i przypomniało mi się to całe wypatrywanie drugiej kreski, powtarzanie po 1000 razy bety itd. Niestety na samym początku sporo dziewczyn nas opuściło
też się nad tym zastanawiałam, miejmy nadzieję że większość wróciła. Ja osobiście wiem tylko o dorbie, była z nami na początku, a teraz jest na styczniówkach 2016 -
Mi w szpitalu powiedzieli ze jak brzuch twardnieje to oznacza skurcze i wtedy brac cos rozkurczowego, no ale nie wiem czy w lazdym przypadku to jest zle, bo przy skracajacej sie szyjce to niestety nie za dobrze. Ja juz wtorkowej kontroli nie moge sie doczekac bo tez pare razy mi twardnieje brzuch dziennie, no ale mam nadzieje ze nie skrocila sie jeszcze bardziej..