X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:23

adzia, Czarna_88, Dżuls, Dominka92, magdalenkaihelenka, aldonaa, diatomka, Sigma, agatka196, Gusiak, sweety, przyszła mama, Kasiarzynka, easymum, Wonderland lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynamy III trymestr:))) znowu balowalam do 4... Niezniszczalna ciezarowa;p

Czarna_88, adzia, magdalenkaihelenka, aldonaa, agatka196, Gusiak, Anitka201, przyszła mama, Nancy87, Kasiarzynka, easymum, Wonderland, skabarka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Hej

Magdalenkaihelenka ja tez sie wyprowadzilam, co prawda 100km od domu ale jednak to nie 10:( chcial nie chcial w domu jestem raz w miesiacu na weekend:( juz 6 lat mieszkam poza domem to przywyklam ale poczatki byly dolujace niestety

ja mieszkam prawie rok poza domem, ciezko sie przyzwyczaić,ale trzeba kiedys dorosnąć i zostawić rodziców:) też średnio raz w miesiącu jeździmy do moich rodziców ;)

diatomka lubi tę wiadomość

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    a ja sie bardzo ciesze ze taka paskudna pogoda i ponoc przez najblizsze 2 tyg ma tak byc, przynajmniej nie szkoda mi ze nie moge wyjsc sobie i polazic :D
    ale pewnie jak beda upaly to pojade do rodzicow i bede wylegiwac sie w ogrodzie calymi dniami :) bo w bloku to ja sobie moge.. :P
    jak to dobrze ze mam simsy bo inaczej bym zwariowala lezac, a to jeszcze tyle czasu :/ ciekawe do ktorego pokolenia dojde :D

snoopy_etka lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja kiedyś w simsy to całe dnie grałam oczywiście z kodami na kasę ale też chodzili do pracy :-) i dużo dzieci robiłam w simsach jedno urodziła i zaraz starałam się o kolejne po 8 dzieci czasami więcej hihi ale uwielbiam tą grę i chyba po obronie sobie zainstaluje,bo będę siedziała i się nudziła a do obrony musze się pouczyć :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez gram z kodami na kase i na pragnienia zyciowe bo tak to co chwile by musieli a to do lazienki , a to jesc , a to spac . A tak to tylko klikam i caly dzien nic im sie nie chce i moga w tym czasie duzo rzeczy robic :D
    wlasnie mi sie gra nie nudzi dopoki dzieci sie nie rodza hehe :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe simsy aż mi ochoty narobilyscie na granie to jak zrobimy pokoik.to też sobie mmoże zainstaluje :-D

Jak tam wasze maluszki kopią bardzo ? Mój tak spokojniej kopie bardziej się przeciąga teraz i takie " falowania" są w brzuszku.

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia o matko! Wykonczyc sie mozna przez ta bezsennosc . Wyjatkowo w tej ciazy mnie to jeszcze nie dotknelo. Oby Ci szybko przeszlo:)

Ja tez uwielbialam simsy i wieki w to nie gralam! Pewnie teraz sa kosmiczne wersje;)

Czarna u mnie czesto jak na lewym boku leze to sie zapieta chyba i odpycha hhaaha

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poratujcie co na bol zoladka? Tak mnie od rana kluje boli ze nie wytrzymam :(((

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika grasz w simsy 3 czy 4?

Czarna, u mnie od jakiegoś czasu czuć bardziej przeciąganie, rozpychanie a nie kopniaki. Chyba naszym dzieciaczkom zaczyna być ciasno ;)

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:
    ja tez gram z kodami na kase i na pragnienia zyciowe bo tak to co chwile by musieli a to do lazienki , a to jesc , a to spac . A tak to tylko klikam i caly dzien nic im sie nie chce i moga w tym czasie duzo rzeczy robic :D
    wlasnie mi sie gra nie nudzi dopoki dzieci sie nie rodza hehe :P

Też na kody życiowe gram chodzą do pracy dzieci wychowują i się uczą wszystkiego

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Dziewczyny poratujcie co na bol zoladka? Tak mnie od rana kluje boli ze nie wytrzymam :(((

Może herbata gorzka, mięta i dieta suchary i nic więcej nie wie czy coś można brać w ciąży

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od jakiegoś czasu już zainstalowane Simsy 4, ale po tym jak na początku miałam fazę, tak teraz jakoś mi się nie chce... Ale może wrócę :)

W ogóle miałam się uczyć włoskiego i dupa... :P

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wszytsko szyte prez teściową kołderki pościel prześcieradła zasłony, firanki , narzuty dzieki temu duzo za oszczedziłam bo materiał mnie kosztował 250 zł

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubię simsy, mąż do dzisiaj nie rozumie tego fenomenu ;-) właśnie wczoraj instalowałam, bo po czyszczeniu kompa nie miałam, a sesja już chyba zdana, więc myślę, że mogę ;) nadal czekam na wynik 1 egzaminu (drugi zdałam! :D) i na maila od prowadzącej proseminarium co z poprawkami. Wkurzam się trochę, bo dobrze wiem, że sprawdza maila na bieżąco, tylko wiele maili olewa, bo każdemu nie zdąży odpisać... Tylko no kurde wysłałam maila z pracą do sprawdzenia, wysłałam tydzień później maila z zapytaniem czy praca doszła i prośbą o potwierdzenie - jeśli do jutra nie dostanę durnego "Tak, doszła, sprawdzam", to będę musiała osobiście zbierać dupę na uczelnię tylko po to, żeby usłyszeć to samo twarzą w twarz - wydaje mi się, że napisanie 2 słów w mailu nie jest aż takim strasznym problemem, szczególnie jeśli ma się do czynienia z ciężarną, która już nie ma zajęć ani egzaminów, więc nie jedzie "przy okazji". No ale co ja tam wiem... ;)
    Tak czy siak simsy się zainstalowały. Tym razem sims 4 oryginalne - kupiłam sobie w zeszłym roku na prezent dla samej siebie (matko, jak się mąż śmiał :P) :D 3-kę miałam spiraconą z wieloma możliwymi dodatkami, mam gdzieś instalacyjne pliki na dysku zewnętrznym, ale już mi się nie chce wszystkiego instalować od nowa, chociaż wcale nie jestem pewna, która część lepsza. Chyba trójka wygrywa jednak jak chodzi o rozgrywkę, w czwórce podoba mi się grafika i to, że gra się nie przycina.

No iiiii... ja też witam się w 30 tygodniu!!! JEEEAAA na to czekałam tyle czasu!!! :D

Czarna_88, Misi@, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Witam w klubie :/
    Ja wzięłam nospe i espumisan. Do tego napiłam się mięty plus zjadłam bułkę i biszkopty. Jest mi lepiej, ale do stanu "dobrze" to mi jeszcze dużo brakuje. Coś mi wyraźnie zaszkodziło, bo czuję straszne przelewanie w brzuchu i do kibelka mnie przegoniło. Ciekawa odmiana po stałych zaparciach. :P
    Ogólnie nie mam pojęcia co mogło być przyczyną, jadłam same domowe rzeczy, ziemniaki z gołąbkiem z młodej kapusty, zwykłą kanapkę, arbuza... zupełnie nic nowego czy dziwnego.
    Na szczęście mała się normalnie kreci, więc plany na dziś to tylko delikatne jedzenie, dużo płynów i odpoczynek w łóżku.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Ja za to mdleje na łóżku za każdym razem jak tylko się położę i poduszka trzyma mnie za włosy i powtarza jeszcze 15min (i tak o to wychodzi godz lub dwie) :-P
    Śpię więcej niż w I trymestrze.
    W ogole czuje się do dupy! Ciągle zmęczona i jakaś taka wypluta :-(

Panna można Ranigast brać w ciąży. Ja biorę na zgage.

Gratuluję nowych tygodni.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Witam w klubie :/
    Ja wzięłam nospe i espumisan. Do tego napiłam się mięty plus zjadłam bułkę i biszkopty. Jest mi lepiej, ale do stanu "dobrze" to mi jeszcze dużo brakuje. Coś mi wyraźnie zaszkodziło, bo czuję straszne przelewanie w brzuchu i do kibelka mnie przegoniło. Ciekawa odmiana po stałych zaparciach. :P
    Ogólnie nie mam pojęcia co mogło być przyczyną, jadłam same domowe rzeczy, ziemniaki z gołąbkiem z młodej kapusty, zwykłą kanapkę, arbuza... zupełnie nic nowego czy dziwnego.
    Na szczęście mała się normalnie kreci, więc plany na dziś to tylko delikatne jedzenie, dużo płynów i odpoczynek w łóżku.

ojoj mam to samo tez wzielam nospe imiete i mam podobne odczucia jak Ty :/ ja to mialam rano ten brzuch taki napiety jakby mi rozerwac mialo, troche sie poruszalam i lepiej i tez mi sie teraz przelewa :(

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Dzień dobry :-)

Ja za to mdleje na łóżku za każdym razem jak tylko się położę i poduszka trzyma mnie za włosy i powtarza jeszcze 15min (i tak o to wychodzi godz lub dwie) :-P
    Śpię więcej niż w I trymestrze.
    W ogole czuje się do dupy! Ciągle zmęczona i jakaś taka wypluta :-(

Panna można Ranigast brać w ciąży. Ja biorę na zgage.

Gratuluję nowych tygodni.
    o mam ranigast to moze wezme

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Hej

Ona a glupie pytanie , mialas ten plyn w zestawie z gluko czy osobno w aptece sie kupuje? Ja dzis na czczo 91. Caly czas oscyluje w granicach 90.

w zestawie :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
‹‹ 1351 1352 1353 1354 1355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ