X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • bento Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me Kwiaty na pewno i do tego chciałam jeszcze coś. Słodycze zawsze dajemy i to już takie oklepane chyba. Tylko co wybrać.

sRUqp2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    marlenak_me pytałaś o coś na zaparcia, ja mam laktuloze pod nazwa duphalac, lekarz mi poleciła,ale nie jest mi juz tak często potrzebna na szczęście.

dzięki, dziś kupię :-)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:23

easymum lubi tę wiadomość

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:18

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) dopiero co wróciłam z badań, kolejne kłucia, najbardziej mnie irytuje to że co lekarz to każe do innego laboratorium iść ;/ i tak dziś odwiedziałam 2 laboratora w 2 różnych oddalonych od siebie 10 przystankami miejscach no, ale kolejne badania za mną: tym razem miałam zrobić: morfologię, toxo po raz 2, kreatyninę, glukozę na czczo i jakieś badanie na g też z krwi ale nie pamiętam :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka a umnie piękne słońce, własnie wróciłamm z kawy na balkonie, bo mi za bardzo grzeje, ale jutro już ma się popsuć wiec sie musze cieszyć tym, co mam.

Bento mama kiedyś była bardzo zadowolona z serwisu kawowego, który dostała- ale akurat czegoś takiego potrzebowała i był w dobrym guście, a to ważne. Innym razem podobał jej się zestaw ręczników- niby nic, ale to zawsze jest potrzebne.

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewicą:-) dobre :-)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

marlenak_me, Sigma, Natka88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko od wczoraj maltretuje mi pępek... Który już i tak jest prawie płaski i mam wrażenie, że cieniutki. Mam wrażenie, że wsadza mi tam nogę albo łapę i się przeciąga... a ja to odczuwam, jakby miał zaraz zrobić w tym cieniutkim pępku dziurę :P masakra :D

btw. mega to widać z zewnątrz patrząc na brzuch. ten pępek cały chodzi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:34

marlenak_me, Lady Savage, magdalenkaihelenka, Misi@ lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Moje dziecko od wczoraj maltretuje mi pępek... Który już i tak jest prawie płaski i mam wrażenie, że cieniutki. Mam wrażenie, że wsadza mi tam nogę albo łapę i się przeciąga... a ja to odczuwam, jakby miał zaraz zrobić w tym cieniutkim pępku dziurę :P masakra :D
    Moja mi tak wwierca nóżkę albo rączkę w pachwinę. Niby to nie boli, ale jest bardzo nieprzyjemne, za akurat tym ruchem chyba nie będę tęsknic :P

Sigma lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uwielbiam ruchy Jagódki ale nieraz ją uciszam zeby przestała bo to nieprzyjemne jest i troche faktycznie pomaga a to dpiero 1300 g szczescia. Jtro bede juz miec pozadny gukmoetr to zacznę mierzyć ten cukier, boje sie ze tak późno bo to w sumie juz 29 tygc zaczynam

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie.

Co do napinania i boli brzucha, to lekarka kazala lykac magnez (jakbym tego nie robila), zbadał szyjke (4cm), dala skierowanie na ktg i kazala sie oszczedzac i zwolnic tempo jak sie pojawiaja takie objawy.

Mam za to inny problem. Któremu lekarzowi zaufac. Moja gin wymierzyla i zwazyla Mala: 1044kg, a wymiarowo 26+6. Ona nie widzi w tym problemu, ze wg om powinno byc 24+3. Drugi lekarz za to tak (robil mi polowkowe). Jestem umowiona do niego jeszcze raz, ale nie mam pojecia na kogo soe zdac...

przyszła mama lubi tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdoberek :)

powodzenia na wizytach :)!

Anitka śliczny ten kolor :)

pamiętam jak kiedyś pytałam się Was o ten wózek i praktycznie żadna nie miała z nim do czynienia:D chyba ten model będzie królował na Polskich ścieżkach :D

my nasz zamówimy w lipcu, bo jednak się wahamy czy Barlette czy Roan bass też nowość z tego roku:) zięć znajomego sprzedaje wózki i mógłby nam sprzedać 300zł taniej od ceny rynkowej, ale nie wiedzieliśmy go na żywo :/

co do seksu, mężulek śmiał się na początku że zero sexu do końca, a potem jednak się mu odmieniło i w sumie w miarę możliwości jak zjeźdża na weekendy przeważnie jest :)

Anitka201 lubi tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też na dół wwierca, ale ostatnio w lewy jajnik. Boli jak skurczybyk :P

Dziewczyny, a macie jakieś domowe sposoby na zajady? Wyłazi mi właśnie jeden, to ma chyba związek z ogólnym spadkiem formy... Czuję się słabiej, no i wylazł. Na razie jest malutki. Jak mogę go zwalczyć? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

99 dni do porodu i ja się wczoraj doczekałam w końcu mojej studniówki!! :D :D

Sigma, Czarna_88, easymum, adzia, przyszła mama lubią tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Ja juz po wizycie.

Co do napinania i boli brzucha, to lekarka kazala lykac magnez (jakbym tego nie robila), zbadał szyjke (4cm), dala skierowanie na ktg i kazala sie oszczedzac i zwolnic tempo jak sie pojawiaja takie objawy.

Mam za to inny problem. Któremu lekarzowi zaufac. Moja gin wymierzyla i zwazyla Mala: 1044kg, a wymiarowo 26+6. Ona nie widzi w tym problemu, ze wg om powinno byc 24+3. Drugi lekarz za to tak (robil mi polowkowe). Jestem umowiona do niego jeszcze raz, ale nie mam pojecia na kogo soe zdac...

Duża malutka :) Co do pomiarów, jestem ciekawa dlaczego lekarz widzi tu problem. Mój synuś z pomiarów też wychodzi starszy, z om termin mam na 9 września, a z usg na 28 sierpnia, tak więc też różnica 1,5 tygodnia. U mnie lekarz nie widział problemu, stwierdził że takie różnice są powszechne na tym etapie, zresztą tu na forum też wydaje mi się jest sporo takich przypadków

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:22

l22nhdge5b933eoh.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się skupić na pracy. Młody kopie jak najęty :-)

‹‹ 1359 1360 1361 1362 1363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ