Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
dopiero co wróciłam z badań, kolejne kłucia, najbardziej mnie irytuje to że co lekarz to każe do innego laboratorium iść ;/ i tak dziś odwiedziałam 2 laboratora w 2 różnych oddalonych od siebie 10 przystankami miejscach no, ale kolejne badania za mną: tym razem miałam zrobić: morfologię, toxo po raz 2, kreatyninę, glukozę na czczo i jakieś badanie na g też z krwi ale nie pamiętam
-
Kasiarzynka a umnie piękne słońce, własnie wróciłamm z kawy na balkonie, bo mi za bardzo grzeje, ale jutro już ma się popsuć wiec sie musze cieszyć tym, co mam.
Bento mama kiedyś była bardzo zadowolona z serwisu kawowego, który dostała- ale akurat czegoś takiego potrzebowała i był w dobrym guście, a to ważne. Innym razem podobał jej się zestaw ręczników- niby nic, ale to zawsze jest potrzebne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko od wczoraj maltretuje mi pępek... Który już i tak jest prawie płaski i mam wrażenie, że cieniutki. Mam wrażenie, że wsadza mi tam nogę albo łapę i się przeciąga... a ja to odczuwam, jakby miał zaraz zrobić w tym cieniutkim pępku dziurę
masakra
btw. mega to widać z zewnątrz patrząc na brzuch. ten pępek cały chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:34
marlenak_me, Lady Savage, magdalenkaihelenka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Moje dziecko od wczoraj maltretuje mi pępek... Który już i tak jest prawie płaski i mam wrażenie, że cieniutki. Mam wrażenie, że wsadza mi tam nogę albo łapę i się przeciąga... a ja to odczuwam, jakby miał zaraz zrobić w tym cieniutkim pępku dziurę
masakra
Sigma lubi tę wiadomość
-
ja uwielbiam ruchy Jagódki ale nieraz ją uciszam zeby przestała bo to nieprzyjemne jest i troche faktycznie pomaga a to dpiero 1300 g szczescia. Jtro bede juz miec pozadny gukmoetr to zacznę mierzyć ten cukier, boje sie ze tak późno bo to w sumie juz 29 tygc zaczynam
-
Ja juz po wizycie.
Co do napinania i boli brzucha, to lekarka kazala lykac magnez (jakbym tego nie robila), zbadał szyjke (4cm), dala skierowanie na ktg i kazala sie oszczedzac i zwolnic tempo jak sie pojawiaja takie objawy.
Mam za to inny problem. Któremu lekarzowi zaufac. Moja gin wymierzyla i zwazyla Mala: 1044kg, a wymiarowo 26+6. Ona nie widzi w tym problemu, ze wg om powinno byc 24+3. Drugi lekarz za to tak (robil mi polowkowe). Jestem umowiona do niego jeszcze raz, ale nie mam pojecia na kogo soe zdac...przyszła mama lubi tę wiadomość
-
dzieńdoberek
powodzenia na wizytach!
Anitka śliczny ten kolor
pamiętam jak kiedyś pytałam się Was o ten wózek i praktycznie żadna nie miała z nim do czynienia:D chyba ten model będzie królował na Polskich ścieżkach
my nasz zamówimy w lipcu, bo jednak się wahamy czy Barlette czy Roan bass też nowość z tego roku:) zięć znajomego sprzedaje wózki i mógłby nam sprzedać 300zł taniej od ceny rynkowej, ale nie wiedzieliśmy go na żywo
co do seksu, mężulek śmiał się na początku że zero sexu do końca, a potem jednak się mu odmieniło i w sumie w miarę możliwości jak zjeźdża na weekendy przeważnie jest
Anitka201 lubi tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyMi też na dół wwierca, ale ostatnio w lewy jajnik. Boli jak skurczybyk
Dziewczyny, a macie jakieś domowe sposoby na zajady? Wyłazi mi właśnie jeden, to ma chyba związek z ogólnym spadkiem formy... Czuję się słabiej, no i wylazł. Na razie jest malutki. Jak mogę go zwalczyć? -
nick nieaktualny
-
Natka88 wrote:Ja juz po wizycie.
Co do napinania i boli brzucha, to lekarka kazala lykac magnez (jakbym tego nie robila), zbadał szyjke (4cm), dala skierowanie na ktg i kazala sie oszczedzac i zwolnic tempo jak sie pojawiaja takie objawy.
Mam za to inny problem. Któremu lekarzowi zaufac. Moja gin wymierzyla i zwazyla Mala: 1044kg, a wymiarowo 26+6. Ona nie widzi w tym problemu, ze wg om powinno byc 24+3. Drugi lekarz za to tak (robil mi polowkowe). Jestem umowiona do niego jeszcze raz, ale nie mam pojecia na kogo soe zdac...
Duża malutkaCo do pomiarów, jestem ciekawa dlaczego lekarz widzi tu problem. Mój synuś z pomiarów też wychodzi starszy, z om termin mam na 9 września, a z usg na 28 sierpnia, tak więc też różnica 1,5 tygodnia. U mnie lekarz nie widział problemu, stwierdził że takie różnice są powszechne na tym etapie, zresztą tu na forum też wydaje mi się jest sporo takich przypadków