X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • bento Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me Kwiaty na pewno i do tego chciałam jeszcze coś. Słodycze zawsze dajemy i to już takie oklepane chyba. Tylko co wybrać.

sRUqp2.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    marlenak_me pytałaś o coś na zaparcia, ja mam laktuloze pod nazwa duphalac, lekarz mi poleciła,ale nie jest mi juz tak często potrzebna na szczęście.

dzięki, dziś kupię :-)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:23

easymum lubi tę wiadomość

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:18

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) dopiero co wróciłam z badań, kolejne kłucia, najbardziej mnie irytuje to że co lekarz to każe do innego laboratorium iść ;/ i tak dziś odwiedziałam 2 laboratora w 2 różnych oddalonych od siebie 10 przystankami miejscach no, ale kolejne badania za mną: tym razem miałam zrobić: morfologię, toxo po raz 2, kreatyninę, glukozę na czczo i jakieś badanie na g też z krwi ale nie pamiętam :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka a umnie piękne słońce, własnie wróciłamm z kawy na balkonie, bo mi za bardzo grzeje, ale jutro już ma się popsuć wiec sie musze cieszyć tym, co mam.

Bento mama kiedyś była bardzo zadowolona z serwisu kawowego, który dostała- ale akurat czegoś takiego potrzebowała i był w dobrym guście, a to ważne. Innym razem podobał jej się zestaw ręczników- niby nic, ale to zawsze jest potrzebne.

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewicą:-) dobre :-)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

marlenak_me, Sigma, Natka88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko od wczoraj maltretuje mi pępek... Który już i tak jest prawie płaski i mam wrażenie, że cieniutki. Mam wrażenie, że wsadza mi tam nogę albo łapę i się przeciąga... a ja to odczuwam, jakby miał zaraz zrobić w tym cieniutkim pępku dziurę :P masakra :D

btw. mega to widać z zewnątrz patrząc na brzuch. ten pępek cały chodzi :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:34

marlenak_me, Lady Savage, magdalenkaihelenka, Misi@ lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Moje dziecko od wczoraj maltretuje mi pępek... Który już i tak jest prawie płaski i mam wrażenie, że cieniutki. Mam wrażenie, że wsadza mi tam nogę albo łapę i się przeciąga... a ja to odczuwam, jakby miał zaraz zrobić w tym cieniutkim pępku dziurę :P masakra :D
    Moja mi tak wwierca nóżkę albo rączkę w pachwinę. Niby to nie boli, ale jest bardzo nieprzyjemne, za akurat tym ruchem chyba nie będę tęsknic :P

Sigma lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uwielbiam ruchy Jagódki ale nieraz ją uciszam zeby przestała bo to nieprzyjemne jest i troche faktycznie pomaga a to dpiero 1300 g szczescia. Jtro bede juz miec pozadny gukmoetr to zacznę mierzyć ten cukier, boje sie ze tak późno bo to w sumie juz 29 tygc zaczynam

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie.

Co do napinania i boli brzucha, to lekarka kazala lykac magnez (jakbym tego nie robila), zbadał szyjke (4cm), dala skierowanie na ktg i kazala sie oszczedzac i zwolnic tempo jak sie pojawiaja takie objawy.

Mam za to inny problem. Któremu lekarzowi zaufac. Moja gin wymierzyla i zwazyla Mala: 1044kg, a wymiarowo 26+6. Ona nie widzi w tym problemu, ze wg om powinno byc 24+3. Drugi lekarz za to tak (robil mi polowkowe). Jestem umowiona do niego jeszcze raz, ale nie mam pojecia na kogo soe zdac...

przyszła mama lubi tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdoberek :)

powodzenia na wizytach :)!

Anitka śliczny ten kolor :)

pamiętam jak kiedyś pytałam się Was o ten wózek i praktycznie żadna nie miała z nim do czynienia:D chyba ten model będzie królował na Polskich ścieżkach :D

my nasz zamówimy w lipcu, bo jednak się wahamy czy Barlette czy Roan bass też nowość z tego roku:) zięć znajomego sprzedaje wózki i mógłby nam sprzedać 300zł taniej od ceny rynkowej, ale nie wiedzieliśmy go na żywo :/

co do seksu, mężulek śmiał się na początku że zero sexu do końca, a potem jednak się mu odmieniło i w sumie w miarę możliwości jak zjeźdża na weekendy przeważnie jest :)

Anitka201 lubi tę wiadomość

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też na dół wwierca, ale ostatnio w lewy jajnik. Boli jak skurczybyk :P

Dziewczyny, a macie jakieś domowe sposoby na zajady? Wyłazi mi właśnie jeden, to ma chyba związek z ogólnym spadkiem formy... Czuję się słabiej, no i wylazł. Na razie jest malutki. Jak mogę go zwalczyć? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

99 dni do porodu i ja się wczoraj doczekałam w końcu mojej studniówki!! :D :D

Sigma, Czarna_88, easymum, adzia, przyszła mama lubią tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Ja juz po wizycie.

Co do napinania i boli brzucha, to lekarka kazala lykac magnez (jakbym tego nie robila), zbadał szyjke (4cm), dala skierowanie na ktg i kazala sie oszczedzac i zwolnic tempo jak sie pojawiaja takie objawy.

Mam za to inny problem. Któremu lekarzowi zaufac. Moja gin wymierzyla i zwazyla Mala: 1044kg, a wymiarowo 26+6. Ona nie widzi w tym problemu, ze wg om powinno byc 24+3. Drugi lekarz za to tak (robil mi polowkowe). Jestem umowiona do niego jeszcze raz, ale nie mam pojecia na kogo soe zdac...

Duża malutka :) Co do pomiarów, jestem ciekawa dlaczego lekarz widzi tu problem. Mój synuś z pomiarów też wychodzi starszy, z om termin mam na 9 września, a z usg na 28 sierpnia, tak więc też różnica 1,5 tygodnia. U mnie lekarz nie widział problemu, stwierdził że takie różnice są powszechne na tym etapie, zresztą tu na forum też wydaje mi się jest sporo takich przypadków

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:22

l22nhdge5b933eoh.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się skupić na pracy. Młody kopie jak najęty :-)

‹‹ 1359 1360 1361 1362 1363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ