Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam się w 30 tyg. za tydzien 3 z przodu. jak to pięknie będzie wyglądać.
Anitka mam ten sam rodzaj obicia wózka
ja się dziwię, że na wielu ciążowych portalach można wyczytać, że 2 trymestr to czas zwiększonego libido. u mnie od samego początku ono spadało i osiągnęło już chyba poziom maksymalnie ujemny.
jak mi się nie chce uczyćAnitka201, Czarna_88, Kasiarzynka, skabarka, easymum, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:Anitka jaki to nr? bo ja mam upatrzony 738s i jest bardzo podobny, ale ma wiecej bia lych elementów, myślisz, że ten biały dół będzie łątwo czyścić?
Chodzi Ci o czyszczenie tej białej mydelniczki? Ona jest chyba z eko skóry. Myślę, że łatwo to się da doczyścić (ramę też). Wiesz wszystko wyjdzie w praktyce
-
marlenak_me wrote:hm kurcze ja nigdzie w okolicy nie znam sklepu, który miałby te wózki mimo, że mieszkam blisko Krk:/ a takie oglądanie na necie właśnie może wprowadzić w błąd. Twój wygląda dobrze
-
hejka kochane
Powodzenia na wizytach dzisiajpochwalcie się później wagą maluszków waszych
U nas dzisiaj w końcu słońce świeci i też idę zaraz jakieś pranie zrobić póki pogoda jest
My jeszcze wózka nie mamy ale zdecydowaliśmy się również na wózeczek firmy adamex ponieważ są ładne i zgrabneNajpierw chciałam firmy carmelo ale naczytałam się mega dużo złych opinii na temat spacerówki p=tego wózka... więc zdecydowaliśmy się na inny
Co do sexu hmm u nas też bardzo spokojnie a w ogóle to moje libido w ciąży poszło mega w dół
Mąż tak się rozpędził z malowaniem że dzisiaj będzie duży pokój malował tylko trochę się wyśpi po nocce bo wrócił o 8 rano -
nick nieaktualnyU nas seksik jest, ale rzadziej niż bym chciała
ostatnio po ponad tygodniowej przerwie. Z tym, że to jakoś wynika z tego, że jak się czuję dobrze, to czasu brak, a jak akurat mamy czas i siebie pod ręką, to brzuch się stawia i wtedy odpuszczam, żeby nie spowodować skurczy.
Ale libido mam ładne
No dziewczyny, oficjalnie sesja z bańkiz ostatniego egzaminu czwóreczka (mnóstwo osób nie zdało
), praca proseminaryjna zaakceptowana - tylko kolekcjonować wpisy i już
po krzyku
Lilla My, Carolline, Kasiarzynka, skabarka, easymum, Gusiak, agatka196, sweety, Misi@, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
Witam,
Anitka201 Wózek bardzo fajny, niech się dobrze prowadzi
Gusiak Wyglądasz ślicznie!
Ja jestem dziś obolała, boli mnie biodro lewe i coś kłuje w brzuchu... oby do środy bo mam wtedy wizytę i o wszystko się wypytam.
Ogólnie mam jakiś spadek formy psychicznej, jestem płaczliwa i łatwo się denerwuję.
Dziewczyny macie czasami gorące dłonie? Ja miewam często i jest to bardo nieprzyjemne.Anitka201, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się po weekendzie pełnym seriali i kanapy... widzę, że nie tylko ja czuję małego w kroku,co więcej mój to się nawet momentami o odbyt odbija (sory za dosadnosc)...gorzej, że boję się, że mi przez to szyjkę skopuje- oby pessar trzymał!
Co do twardnien brzucha, mi w szpitalu powiedzieli,że jak chodzę,to zawsze będzie twardy, trzeba się położyć i sprawdzić. Jeśli jest twardy w pozycji leżącej, to wtedy mam zgłaszać.bento lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
u nas dzis słoneczko, jem sniadanie i jadę do miasta na jakieś zakupy
marlenak_me pytałaś o coś na zaparcia, ja mam laktuloze pod nazwa duphalac, lekarz mi poleciła,ale nie jest mi juz tak często potrzebna na szczęście.
a co do skesu to u nas nawet dobrze, jak coś nam nie wychodzi to się po prostu z tego śmiejemybył okres że bylo mniej - w I trymestrze, a teraz to raz w tyg. przynajmniej.
Powodzenia dziś na wizytach
-
bento wrote:Dziewczyny, które mają dzieciaki, powiedzcie mi co dajecie panią z przedszkola na zakończenie roku?
.bento lubi tę wiadomość