X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się w 30 tyg. za tydzien 3 z przodu. jak to pięknie będzie wyglądać.

Anitka mam ten sam rodzaj obicia wózka :)

ja się dziwię, że na wielu ciążowych portalach można wyczytać, że 2 trymestr to czas zwiększonego libido. u mnie od samego początku ono spadało i osiągnęło już chyba poziom maksymalnie ujemny.

jak mi się nie chce uczyć :(:(

Anitka201, Czarna_88, Kasiarzynka, skabarka, easymum, przyszła mama lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    Anitka jaki to nr? bo ja mam upatrzony 738s i jest bardzo podobny, ale ma wiecej bia lych elementów, myślisz, że ten biały dół będzie łątwo czyścić?
    To nr 88L i na żywo wygląda lepiej niż na tych zdjęciach :-) Chodzi Ci o czyszczenie tej białej mydelniczki? Ona jest chyba z eko skóry. Myślę, że łatwo to się da doczyścić (ramę też). Wiesz wszystko wyjdzie w praktyce :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenak już widzę - Ty wybrałaś wersję z eko skóry dlatego jest więcej białego :-) mi zależało na tapicerce. Widziałam na żywo z eko skórą i jakoś nam to nie pasowało.

• 4me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Moja siostra śmiałą się, że dopasowaliśmy wózek do zasłon :-)
    Wizualnie wózek rewelacja :)

Anitka201 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm kurcze ja nigdzie w okolicy nie znam sklepu, który miałby te wózki mimo, że mieszkam blisko Krk:/ a takie oglądanie na necie właśnie może wprowadzić w błąd. Twój wygląda dobrze :-)

720fbe94f2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    hm kurcze ja nigdzie w okolicy nie znam sklepu, który miałby te wózki mimo, że mieszkam blisko Krk:/ a takie oglądanie na necie właśnie może wprowadzić w błąd. Twój wygląda dobrze :-)
    Wiesz wszystko jest kwestią gustu. Jednym dziewczynom nie spodoba się mój lub Sigmy a są zachwycone eko skórą :-)ja ten wózek pierwszy raz widziałam w Świnoujściu, później obejrzałam go u siebie i na szczęście miałam porównanie koloru pikowanego, zwykłej tapicerki, grubego splotu i eko skóry :-)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Mam wrazenie, ze wszystkie macie takie same wozki ;)

U nas w koncu weekend z mezem/tata :), ale czas minal zdecydowanie za szybko.

wszystkim wizytujacym powodzenia!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Hej,

Mam wrazenie, ze wszystkie macie takie same wozki ;)
    Ja mam zupełnie inny :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane :-)

Powodzenia na wizytach dzisiaj :-) pochwalcie się później wagą maluszków waszych ;-)

U nas dzisiaj w końcu słońce świeci i też idę zaraz jakieś pranie zrobić póki pogoda jest :-)

My jeszcze wózka nie mamy ale zdecydowaliśmy się również na wózeczek firmy adamex ponieważ są ładne i zgrabne :-) Najpierw chciałam firmy carmelo ale naczytałam się mega dużo złych opinii na temat spacerówki p=tego wózka... więc zdecydowaliśmy się na inny :-)

Co do sexu hmm u nas też bardzo spokojnie a w ogóle to moje libido w ciąży poszło mega w dół

Mąż tak się rozpędził z malowaniem że dzisiaj będzie duży pokój malował tylko trochę się wyśpi po nocce bo wrócił o 8 rano :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas seksik jest, ale rzadziej niż bym chciała :P ostatnio po ponad tygodniowej przerwie. Z tym, że to jakoś wynika z tego, że jak się czuję dobrze, to czasu brak, a jak akurat mamy czas i siebie pod ręką, to brzuch się stawia i wtedy odpuszczam, żeby nie spowodować skurczy.
    Ale libido mam ładne ;)

No dziewczyny, oficjalnie sesja z bańki :) z ostatniego egzaminu czwóreczka (mnóstwo osób nie zdało :O), praca proseminaryjna zaakceptowana - tylko kolekcjonować wpisy i już :) po krzyku ;)

Lilla My, Carolline, Kasiarzynka, skabarka, easymum, Gusiak, agatka196, sweety, Misi@, Kucykowa lubią tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Anitka201 Wózek bardzo fajny, niech się dobrze prowadzi :-)

Gusiak Wyglądasz ślicznie!

Ja jestem dziś obolała, boli mnie biodro lewe i coś kłuje w brzuchu... oby do środy bo mam wtedy wizytę i o wszystko się wypytam.

Ogólnie mam jakiś spadek formy psychicznej, jestem płaczliwa i łatwo się denerwuję.

Dziewczyny macie czasami gorące dłonie? Ja miewam często i jest to bardo nieprzyjemne.

Anitka201, Gusiak lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy to macie dobrze z tym sex-em ja juz pół roku nic. Przy porodzie będą mi błonę dziewicza zdejmować bo na pewno już urosła :)

Anitka201, snoopy_etka, bento lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie o wagę zapytam, dzięki za przypomnienie bo zawsze muszę zapytać.
    Ciekawe jak moja wygląda :D :D

Bento ja mam gorące dłonie i plamy się pojawiają, przeważnie rano tak mam coś mi się wydaje ze to od wody

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pytaniu na sniadanie zaraz bedzie o krwi pepowinowej.

Idę do pizdolonga :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w końcu nie mam lodowatych, jak zazwyczaj :D

• bento Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które mają dzieciaki, powiedzcie mi co dajecie paniom z przedszkola na zakończenie roku?

Sigma Przed ciążą też zazwyczaj miałam chłodne dłonie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 10:14

sRUqp2.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po weekendzie pełnym seriali i kanapy... widzę, że nie tylko ja czuję małego w kroku,co więcej mój to się nawet momentami o odbyt odbija (sory za dosadnosc)...gorzej, że boję się, że mi przez to szyjkę skopuje- oby pessar trzymał!
    Co do twardnien brzucha, mi w szpitalu powiedzieli,że jak chodzę,to zawsze będzie twardy, trzeba się położyć i sprawdzić. Jeśli jest twardy w pozycji leżącej, to wtedy mam zgłaszać.

bento lubi tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka Super, że to napisałaś, ja właśnie tak mam, że przy chodzeniu potrafi twardnieć, ale jak się położę to miękki.

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) u nas dzis słoneczko, jem sniadanie i jadę do miasta na jakieś zakupy :)

marlenak_me pytałaś o coś na zaparcia, ja mam laktuloze pod nazwa duphalac, lekarz mi poleciła,ale nie jest mi juz tak często potrzebna na szczęście.

a co do skesu to u nas nawet dobrze, jak coś nam nie wychodzi to się po prostu z tego śmiejemy :) był okres że bylo mniej - w I trymestrze, a teraz to raz w tyg. przynajmniej.

Powodzenia dziś na wizytach :)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Dziewczyny, które mają dzieciaki, powiedzcie mi co dajecie panią z przedszkola na zakończenie roku?

.
    moja mama jest przedszkolanką przez całe swoje życie i z jej doswiadczenia wiem, że najgorszym prezentem są durnostojki- figurki, wazony o dziwnych kształtach, z którymi nie masz co zrobić. Dobór biżuterii to też kwestia gustu, a najlpesze prezenty, jakie dostała to ładne pióro na wklady atramentowe, kwiaty i słoldycze :-)

bento lubi tę wiadomość

720fbe94f2.png
‹‹ 1358 1359 1360 1361 1362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ