Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie mam pojęcia co robić na obiady już nie mam pomysłów. Jutro będziemy mieli młode ziemniaczki, jajko sadzone i kalafior z bułką tartą, a co na sobotę nie wiem, może do teściów pójdziemy. A jaki rozmiar kupować pampersów?
-
Ale dzisiaj skrobiecie
Ja kosmetyki mam z oliatum dla malego
Przywieźli nam mebelki do pokoju małegowięc teraz skracanie a później układanie
Skrabarka dobrze powiedziane każdy z nas jest dorosły ma inne podejście i zdanie na wiele tematów i każdy ma do tego prawo
A teraz idę patrzeć jak mąż ładnie skręca meblepóźniej wrzuce zdjatko
-
Spoko. Ja to wszystko wiem. Czytam Was przecież od samego początku.
Może LS zmieni swoje postępowanie wobec Was forumowiczek- dlatego w duuuużym skrócie przedstawiłam to co pisała LS- głównie dla Niej, żeby sobie odświeżyła co pisała.
Wszak po ostatniej kłótni-po której pojawiła się na sierpniówkach, zapierała się, że nie jest kłamczuchą.
Dużo by tu jeszcze wyciągać, i przedstawiać dowody na lekko nazywając -"nieprawdę słów" LS.
Ale .... tyle wystarczy. Koniec tematu.
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia. -
moka89 wrote:4me - moze te w smyku były po prostu usztywniane? W opisie aukcji pisze, że to rożek, który należy do miękkich.. W usztywnianych jest taka jakby kieszeń na wkład kokosowy
Isabel - to temat rzeka.. Jest dorosła, niech robi jak uważa, szkoda naszych trosk i nerwów.
Dzis na obiad makaron pene ze szpinakiem i fetąno nic juz mam na niego rade a z wyglądu jest ok
-
Wróciłam ze spaceru, po drodze wstąpiłam do ciucholandu i jestem w końcu zadowolona. Kupiłam świetne, jasne spodnie ciążowe z HM i 6 ciuszków dla małej - całość za 3 dychy z groszami. Ostatnio nic mi się nie udawało trafić, w końcu dziś coś fajnego. Jeszcze w F&F mam napakowany koszyk, tu już będzie trochę gorsza kwota, ale trudno
I jeszcze se wzięłam świeżutką jagodzianke do kawy, już nie mogę się doczekać aż mąż wróci i ja zjem, mniam!Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Isabel trochę szkoda, że na co dzień się nie odzywasz i przychodzisz tylko żeby poruszać temat, który doprowadza do spięć w naszej grupie. Niech Lady robi co chce, jest dorosła i to jej dziecko i jej sprawa. Tak, ja też pamiętałam, że była zapisana do innego diabetologa ale nie wnikam, nie musi się przecież nam tłumaczyć.
Lilla później wstawię foto, ale w sumie nie ma co oglądaćNa razie taka "klatka" bez materacyka i pościeli. Mamy dwa łóżeczka w domu i wybrałam te takie bardziej proste, klasyczne. Swoją drogą jest po moim mężu, czyli ma gdzieś koło 30 lat:) My je wyczyściliśmy i przemalowaliśmy.
-
A ja siedzę na tarasie z kubkiem kawy
słoneczko świeci i tak mi dobrze
zaraz pójdę na spacer a później pojadę do malza siostry na czereśnie
Mówcie mi czeresniowy potwór
Co do obiadu to u mnie byla pierś w panierce z platkow pieczona w piekarniku do tego sałata i ziemniaki z wodytakich ziemniaków od dawna nie jadłam
Narobilyscie mi ochotę na wiele obiadów -
Anitka czereśniowy potworze to jest nas dwie.... normalnie od kilku dni wsuwam conajmniej pol kilo
Wczoraj kupiłam kg na targu i dziś kolo południa będąc na mieście dokupilam kolejny kilogram, bo z wczorajszych zostało raptem parę sztukAnitka201, Kucykowa lubią tę wiadomość
-
W temacie obiadów
u mnie dziś kuskus z warzywami był
Na dzień jutrzejszy planuje burgery, ale takie domowe. Kotlety z wołowiny, warzywa, kajzerka
ale ja chyba tylko popatrzę jak znikają z talerzy bo z tym przyrostem masy ciała to powinnam żyć o liściu sałaty i szklance wody.