Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny, fajne opowieści o tych 15-minutowych prawie porodach
pewnie jakaś jedna czy druga kobieta na świecie rzeczywiście tak rodzi, ale jest znacznie większe prawdopodobieństwo, że mąż nagle dostanie cudownego natchnienia z góry, że ma wracać do domu, niż że faktycznie urodzimy w tak krótkim czasie
Zresztą ja to bym nawet chciała, dla mnie może być godzinka i po sprawie, tylko niestety to mało realne
Staraczka - mówisz o tzw. "masażu szyjki"... a nie o masażu krocza
Ja też nie wiem jak teraz moje włosy przyjmują farbęnie mam pojęcia. Ale potrzebuję jakiejś zmiany, poczuć się trochę zadbana, bo już jestem grubą brzydką kurą domową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 13:04
-
agatka196 wrote:Gusiak ja mam takie z pełnym wyposażeniem ale możesz popatrzyć u tego sprzedawcy bo ma też inne. Jestem zadowolona.
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-kolory-16el-moskit-h6-darland-i5330060189.html
Właśnie o czymś takim myślę, tyle że mogłoby być nawet bez szuflady... ale poza tym wygląda całkiem okey
Dziękujęagatka196 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySigma wrote:Oj dziewczyny, fajne opowieści o tych 15-minutowych prawie porodach
pewnie jakaś jedna czy druga kobieta na świecie rzeczywiście tak rodzi, ale jest znacznie większe prawdopodobieństwo, że mąż nagle dostanie cudownego natchnienia z góry, że ma wracać do domu, niż że faktycznie urodzimy w tak krótkim czasie
Zresztą ja to bym nawet chciała, dla mnie może być godzinka i po sprawie, tylko niestety to mało realne
Staraczka - mówisz o tzw. "masażu szyjki"... a nie o masażu krocza
Ja też nie wiem jak teraz moje włosy przyjmują farbęnie mam pojęcia. Ale potrzebuję jakiejś zmiany, poczuć się trochę zadbana, bo już jestem grubą brzydką kurą domową
Jak chcesz zmiany to proponuję balejaz jakieś pasemka bo na całości może nie przyjąć gdybym wiedziała to bym koleżankę wywołała z salonu na domowa wizytę
jest zamówiona na sierpień -
nick nieaktualnyEeech no właśnie zanim doczekam wizyty u fryzjera to się pewnie rozmyślę
moja decyzyjność w ciąży spadła poniżej zera
poza tym nie chcę siedzieć w oparach kosmetyków w salonie, w domu sobie nałożę i pójdę siedzieć na balkon na świeże powietrze...
-
MadziaRatMed wrote:dziewczyny ile kupujecie podkładów poporodowych i jakie?? u mnie wszpitalu wsyztsko daja, nie mam pojęcia jak długo trwa "ostra faza" ;/ pomocy!!
O to samo zapytałam moją mamę
powiedziała że mam sobie kupić ok 10 szt, potem albo dokupić jak będzie ciągle ostro albo przejść na podpaski duże z BellyMadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
trix wrote:Dżuls - masz małego zdolniachę
Brawo. Mój też zaczął szybko na dwóch kołach, a to zasługa rowerka biegowego.
Młody najpierw miał taki stabilny motorek odpychacz, potem rowerek biegacz, a teraz zwykły rower
Yrahm, już nie mogę się doczekać wycieczek rowerowych za rok
trix, .ona. lubią tę wiadomość
-
AniaM wrote:A wiecie dziewczyny co mierzą na 3 usg?
-
Właśnie przeczytałam info że koleżanka urodziła i takie mnie szczęście ogarnęło że siedzę i wyje
A bardzo za nich trzymałam kciuki bo też po przygodach podobnych do moich.
Ja podkładów wzięłam 10 szt i na razie 3 paczki podpasek tych dużych. -
Gusiak na razie do koszyka wrzuciłam te
http://www.aptekagemini.pl/podklad-higieniczny-bella-mamma-10-sztuk.html
A potem kupie te zwykłe bella duże. I w domu już mam paczkę krótkich Bella. Kupuje zwykłe podpaski bo inne mnie uczulają i odparzają. -
okey, okey... te podkłady bella mama już mam w domu, ale wzięłam ich tylko jedną paczkę
Teraz właśnie myślę, żeby dokupić jakieś takie zwykłe podpaski tylko nie wiem czy brać jakieś normalne, czy jakoś bardziej chłonne tego typu:
http://www.aptekagemini.pl/podpaski-bella-nova-10-ze-skrzydelkami.html
Ogólnie jak miałam okres to zawsze używałam tamponów, więc nawet nie wiem jakie brać teraz