Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika mnie to się wydawało, że robi się od razu posiew z pochwy i odbytu, ale pewna nie jestem...
Swoja droga jeśli wyjdzie pozytywny to podaje się antybiotyk - zwykle standardowo jest to penicylina, a co w przypadku kiedy np. wynik będzie pozytywny, a penicyliny oraz wszelkich jej pochodnych mi nie wolno we względu na uczulenie...? -
Dżuls wrote:Pewnie, że to dzięki biegaczom, wszystkie staruszki zawsze cmokają, że szkoda, ze za ich czasów ich nie wymyślono, darowałyby sobie bieganie z kijem
Młody najpierw miał taki stabilny motorek odpychacz, potem rowerek biegacz, a teraz zwykły rower
Yrahm, już nie mogę się doczekać wycieczek rowerowych za rok
My też po motorku odpychaczu i rowerku biegowym (super sprawa) i też młody przed 4tym rokiem zycia zaczął OD RAZU jazdę na dwóch kołach. Nawet bocznych nie miał. Najpierw jeszcze jeździł trochę z pałąkiem z tyłu, bo się lekko obawiał
, że fiknie, ale szybko przeszło... a teraz to już śmiga aż miło
- już nie dla mnie te wycieczki za nim
Gratulacje!trix lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam 3 paczki tych podkładów, o których piszecie. Myślę, że nie będzie to za dużo
. Pamiętam, że ze mnie to leciało ciurkiem
. W sumie co to jest 10 sztuk?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 14:11
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyAha i dostałam za prąd niewiem usiąść i płakać czy się śmiać, za dwa miesiące 379,01
najlepsze ze rachunki były w granicach 150-200 i na taki liczyłam a żeby było śmieszniej moi rodzice swój prąd mają z głowy do listopada bo mieli nadpłatę a u nas nadpłata? 55gr -
.ona. wrote:My też po motorku odpychaczu i rowerku biegowym (super sprawa) i też młody przed 4tym rokiem zycia zaczął OD RAZU jazdę na dwóch kołach. Nawet bocznych nie miał
. Najpierw jeszcze jeździł trochę z pałąkiem z tyłu, bo się lekko obawiał
, że fiknie, ale szybko przeszło... a teraz to już śmiga aż miło
- już nie dla mnie te wycieczki za nim
Gratulacje!Boję się właśnie, że za nim nie nadążę teraz na spacerach. U nas wystarczyło 10 rundek wokół domu rodziców, tyle tylko żeby przełamać strach
-
Staraczka23 wrote:Aha i dostałam za prąd niewiem usiąść i płakać czy się śmiać, za dwa miesiące 379,01
najlepsze ze rachunki były w granicach 150-200 i na taki liczyłam a żeby było śmieszniej moi rodzice swój prąd mają z głowy do listopada bo mieli nadpłatę a u nas nadpłata? 55gr
U nas ogrzewanie na prąd, więc co miesiąc płacimy ok. 380zł w miesiącach letnich i 550zł zimą. Plus do tego mamy zawsze niedopłatę i do wyrównania ok. 500-600zł.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aż z ciekawości poszłam sprawdzić swoje aktualne wymiary:
Talia: 86
Brzuszek na wysokości pępka: 106
Biodra: 108
Jakieś 3 tygodnie temu brzuszek miał koło 102 cm... mam nadzieje, że przez te pozostałe 11 tygodni już jakoś drastycznie bardzo nie urośnie -
nick nieaktualny