X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    a macie tą ciemną kreskę na brzuchu?? widzę,że staraczka ma, ja nie mam i mąż się ze mnie śmieje, że po co mi ona a ja bym chciała :D

U mnie też kreska pojawiła się już spory czas temu... teraz tylko czekam na dzień, aż pępek wyjdzie... niby jeszcze jest nie wyszedł, ale już jest prawie na równi :)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos rozstępów... Całe życie myślałam, że nowe są czerwone albo różowe, a dopiero z czasem bledną i stają się białe, tymczasem wyszły mi z tyłu (nad pupą na dole pleców) białe rozstępy - zarówno ja i mąż nie przypominamy sobie, żeby tam wcześniej były :P Jak to możliwe? :P

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    U mnie też kreska pojawiła się już spory czas temu... teraz tylko czekam na dzień, aż pępek wyjdzie... niby jeszcze jest nie wyszedł, ale już jest prawie na równi :)
    mój pępek dalej wygląda tak samo, raczej nie wyjdzie :D

relgio4pxlxziakh.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    A propos rozstępów... Całe życie myślałam, że nowe są czerwone albo różowe, a dopiero z czasem bledną i stają się białe, tymczasem wyszły mi z tyłu (nad pupą na dole pleców) białe rozstępy - zarówno ja i mąż nie przypominamy sobie, żeby tam wcześniej były :P Jak to możliwe? :P

właśnie mi się zrobił jeden taki na 2 cm na brzuchu i też jest biały, zauważył mąż przypadkiem, nawet nie poczułam kiedy... mam nadzieję, że to ostatni ;/

relgio4pxlxziakh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:34

l22nhdge5b933eoh.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie linia idzie dopiero od pępka w dół u góry nie odnotowano :) i też dziura w pępku :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie póki co linii i rozstępów brak. Niestety pępka też brak - płaski jest :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z dziurami w pepku :D
    sprawdźcie czy się nie zamyka, jak leżę i delikatnie wkładam palucha to jest normalnie ale hak już stoję i z paluchem się pcham tak wtedy czuć zgrubienie w środku i od dołu że się zamyka

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podajcie adresy jak możecie skąd zamawiacie kocyki minky? nie mogę wzoru znaleźć;(((

• 4me Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Aldona spróbuj suszarką go osuszyć może ruszy.
    Aldona tylko nie to!!!
    Ostatnia rzecz jaka nalezy robic to suszyc zalany sprzet elektroniczny suszarka! Powiedxa Ci to w kazdym serwisie. Nie wolno go tez wlaczac bo jak dojdzie do spiecia to juz nic nie zrobisz.

Wsadz w szmatke i do ryzu- wyciaga wilgoc. Poczekaj dzien az porzadnie wyschnie. W przypadku kawy a nie wody i to moze jeszcze z cukrem sprawa wyglad gorzej :( dochodzi niestety problem zabrudzenia wtedy alkohol do czyszczenia ale juz sama bym tego nie czyscila tylko odniosla do serwisu bo nie wszystko mozna alko traktowac i trzeba wiedziec jaki uzyc.

Nancy87, aldonaa lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole witam sie po weselnym weekendzie.

Bylo super ale zmeczona wczoraj wieczorem bylam suuuuuper mocno! Nie dla mnie juz wielkie imprezy- tą zakonczylam sezon i juz mnie na zadna wiecej nikt nie zaciagnie. Ani kondycja nie ta juz, ani tolerancja dla pijańych ;)

Ostatni wysilek na jaki musze sie zdobyc i zbieram aktualnie sily to przeprowadzka w sierpniu- oby sie udalo ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me u mnie zawsze działało :D

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja link na brzuszku nie mam a pępek jest płytki ale jeszcze nie wyszedł na wierzch.

Dawno brzuszków nie było więc prosze: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/89b1554f5e28.jpg

Staraczka23, Lilla My, Czarna_88, .ona., aldonaa, 4me, Nancy87, Anitka201, Dominka92, Gusiak, snoopy_etka, la_lenka, easymum, monaaa85 lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta linia u murzynek brzydko wygląda

• 4me Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    4me u mnie zawsze działało :D
    No to mialas farta ;) niektore elementy ukladow elektronicznych sa bardzo wrazliwe na wysoka temperature i mozna je tym sposobem trwale uszkodzic.
    Zreszta nawet wkladanie w ryz czesto mozna wsadzic miedzy bajki bo jak np telefon jest skrecony to nie wyciagnie to wody z pod obudowy. No ale to przynajmniej nie zaszkodzi- o ile go w cos opakujemy bo ryz ma mnostwo smieci i pylu ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:34

Paulinek, 4me lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubię za kawę bez cukru;p bóg stworzył kawę czarną, żeby tak ją pić;p

4me, aldonaa, Gusiak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    podajcie adresy jak możecie skąd zamawiacie kocyki minky? nie mogę wzoru znaleźć;(((
    Ja zamówiłam stąd http://www.tinystar.pl/

Paulinek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo ja zawsze zimny nadmuch ustawialam :)

• diatomka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Caly czas sie meczymy z malym, bylam u lekarzs dzis ponoc to niestrawnosc. Ale piec dni scislej diety:(
    A on wola co chwila cos...a ryzu nienawidzi....

Powtorzylam dzis krzywa i jestem nawet zadowolona na to ze nie udalo mi sie caly weekend przez chorobe synka diety trzymac, i mala od razu odzyla;)

Wyniki z dzis : 87 - 165- 125

Jutro diabetolog. Pokaze i jedne i drugie wyniki.

Kurcze ogladalam u kolezanki ten kocyk z minky i jak str minky ok tak ta niby bawelniana cala w babolcach:\

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ