Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MadziaRatMed wrote:a macie tą ciemną kreskę na brzuchu?? widzę,że staraczka ma, ja nie mam i mąż się ze mnie śmieje, że po co mi ona a ja bym chciała
U mnie też kreska pojawiła się już spory czas temu... teraz tylko czekam na dzień, aż pępek wyjdzie... niby jeszcze jest nie wyszedł, ale już jest prawie na równi -
nick nieaktualnyA propos rozstępów... Całe życie myślałam, że nowe są czerwone albo różowe, a dopiero z czasem bledną i stają się białe, tymczasem wyszły mi z tyłu (nad pupą na dole pleców) białe rozstępy - zarówno ja i mąż nie przypominamy sobie, żeby tam wcześniej były
Jak to możliwe?
-
Sigma wrote:A propos rozstępów... Całe życie myślałam, że nowe są czerwone albo różowe, a dopiero z czasem bledną i stają się białe, tymczasem wyszły mi z tyłu (nad pupą na dole pleców) białe rozstępy - zarówno ja i mąż nie przypominamy sobie, żeby tam wcześniej były
Jak to możliwe?
właśnie mi się zrobił jeden taki na 2 cm na brzuchu i też jest biały, zauważył mąż przypadkiem, nawet nie poczułam kiedy... mam nadzieję, że to ostatni ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Aldona spróbuj suszarką go osuszyć może ruszy.
Ostatnia rzecz jaka nalezy robic to suszyc zalany sprzet elektroniczny suszarka! Powiedxa Ci to w kazdym serwisie. Nie wolno go tez wlaczac bo jak dojdzie do spiecia to juz nic nie zrobisz.
Wsadz w szmatke i do ryzu- wyciaga wilgoc. Poczekaj dzien az porzadnie wyschnie. W przypadku kawy a nie wody i to moze jeszcze z cukrem sprawa wyglad gorzejdochodzi niestety problem zabrudzenia wtedy alkohol do czyszczenia ale juz sama bym tego nie czyscila tylko odniosla do serwisu bo nie wszystko mozna alko traktowac i trzeba wiedziec jaki uzyc.
Nancy87, aldonaa lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole witam sie po weselnym weekendzie.
Bylo super ale zmeczona wczoraj wieczorem bylam suuuuuper mocno! Nie dla mnie juz wielkie imprezy- tą zakonczylam sezon i juz mnie na zadna wiecej nikt nie zaciagnie. Ani kondycja nie ta juz, ani tolerancja dla pijańych
Ostatni wysilek na jaki musze sie zdobyc i zbieram aktualnie sily to przeprowadzka w sierpniu- oby sie udalo
-
nick nieaktualny
-
Ja link na brzuszku nie mam a pępek jest płytki ale jeszcze nie wyszedł na wierzch.
Dawno brzuszków nie było więc prosze: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/89b1554f5e28.jpgStaraczka23, Lilla My, Czarna_88, .ona., aldonaa, 4me, Nancy87, Anitka201, Dominka92, Gusiak, snoopy_etka, la_lenka, easymum, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:4me u mnie zawsze działało
niektore elementy ukladow elektronicznych sa bardzo wrazliwe na wysoka temperature i mozna je tym sposobem trwale uszkodzic.
Zreszta nawet wkladanie w ryz czesto mozna wsadzic miedzy bajki bo jak np telefon jest skrecony to nie wyciagnie to wody z pod obudowy. No ale to przynajmniej nie zaszkodzi- o ile go w cos opakujemy bo ryz ma mnostwo smieci i pylu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Caly czas sie meczymy z malym, bylam u lekarzs dzis ponoc to niestrawnosc. Ale piec dni scislej diety:(
A on wola co chwila cos...a ryzu nienawidzi....
Powtorzylam dzis krzywa i jestem nawet zadowolona na to ze nie udalo mi sie caly weekend przez chorobe synka diety trzymac, i mala od razu odzyla;)
Wyniki z dzis : 87 - 165- 125
Jutro diabetolog. Pokaze i jedne i drugie wyniki.
Kurcze ogladalam u kolezanki ten kocyk z minky i jak str minky ok tak ta niby bawelniana cala w babolcach:\