Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od początku chciałam by R był przy porodzie jednak z czasem zaczyna mi się odmieniać. R powiedział że jeżeli zdąży a będę chciała by był przy mnie to będzie a jeżeli będę sama chciała rodzić on to uszanuje.
-
Lilla My wrote:A co sądzicie o tej sytuacji??
http://www.tvn24.pl/przebierala-dziecko-w-autobusie-kierowca-wezwal-policje,555612,s.html
Parodia!! Kierowce powinni ukarać za bezpodstawne wezwanie.Gusiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mój mąż sam chce. Ja mu powiedzialam, że nie musi to nie musi, ale on bardzo chce( choć b. bym chciała). Tym bardziej, że kilkoro jego przyjaciół-tatusiów, mówią o tym, jak dobrze, że byli przy swoich partnerkach, bo mogli dopilnować. I jestem w dużym szoku bo po dwóch bym się nie spodziewała, że będą sami przekonywac mojego męża, że warto!
A teściowa jest bardzo zazdrosna, więc za każdym razem jak tylko może to mi dogaduje. A odkąd jestem w ciąży to tylko opowiada o tym jaki kto jest gruby...wrrr. No cóż taka już jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 19:09
-
nick nieaktualny
-
Hej...
ja juz po wizycie:) Wyszłam z takim bananem na ustach ze ludzie na poczekalni reagowali też usmiechem,mama moja czekała na poczekalni to sie pytała co sie stało ze tak sie ciesze hehe...
Lekarz sam zaproponował ze zrobi usg i spoglądnie co słychać w brzuszku...
Szyjka 3,4 cm)
Maluszek wazy 1146 gram! 1146 gram szczęścia !
Wszystkie pomiary i wyniki moje są prawidłowe ,wrecz książkowe hihihagatka196, aldonaa, Nancy87, .ona., Misi@, Mozjaka, karolcia87, skabarka, Anitka201, monaaa85, easymum, Kasiarzynka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Agatka, aldonaa popieram!
Moim zdaniem też to kierowca powinien otrzymać mandat za bezpodstawne wezwanie, może wtedy by się nauczył i nie robił następnym razem afery.
Ręce opadają na takie zachowanie...
Tym bardziej, że inni pasażerowie nie mieli nic przeciw, więc tym bardziej nie rozumiem jego wzburzenia ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 19:32
-
nick nieaktualnymyszeczka wrote:przepraszam że się wtrącę, ale podczytuję was od dłuższego czasu, sama urodziłam we wrześniu więc z tą datą jesteście mi dość bliskie
a co do twojej wypowiedzi Staraczko, to daj mu czas, sama to przerabiałam, ciągle tylko narzucałam mu pytanie czy będzie ze mną na porodówce, a on wciąż mówił że nie chce, że się boi, no ale wystarczyło że odeszły mi wody, posłuchał w szpialu bicie serduszka na KTG i od razu chciał być przy porodzie
myślę że to kwestia czasu, musi do tego dojrzeć, w końcu nie codziennie patrzy na rodzące kobiety ;p
U nas to inaczej trochę było, na początku mówił że będzie przy mnie ale tak włączam w tv czasami porody i to chyba go zniechęciło
Odpowiedział wczoraj a za miesiąc ponowie pytanie hehe mam dar przekonywania
Lila ja się oburzylam ale nie wiadomo ile miała by miała przystanków do przejechania, zwróciła bym uwagę jako pasażerka.
Wstałam sobie do wc patrzę a ja mam na spodniach w kroku plamę mokrą :o
Nic mi się nie dzieje nic nie boli, pomyślałam odrazu co to wody mi odeszły, zmienię spodnie i bieliznę za godzinę spojrzę jak sytuacja. -
Staraczka albo to ja jakoś słabo trybię, albo nie wiem... ale kompletnie nie rozumiem tego zdania:
"Lila ja się oburzylam ale nie wiadomo ile miała by miała przystanków do przejechania, zwróciła bym uwagę jako pasażerka"
A co do mokrej plamy to weź koniecznie zobacz, oby to nie wody...
Może po prostu to jakiś zwiększony śluz, czy coś Ci się popuściło i nie poczułaś...aldonaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA o przystanki chodzi
W moim mieście jak bym była w takiej sytuacji to jadąc z punktu A do punktu B nie zdążyła bym przebrać dziecka, a u tej kobiety nie wiadomo czy miała 3 przystanki czy 10
Śluz to nie bo na bieliźnie też mokra plama bez oznak śluzu i papier też nie miał.
Zaczekam nie bede panikowac -
Staraczka23 wrote:A o przystanki chodzi
W moim mieście jak bym była w takiej sytuacji to jadąc z punktu A do punktu B nie zdążyła bym przebrać dziecka, a u tej kobiety nie wiadomo czy miała 3 przystanki czy 10
Dalej nie rozumiem
W sensie, że nie rozumiem tego "Zwróciłabym uwagę jako pasażerka" - ale tej Pani, czy kierowcy?
W wypowiedzi było, że jechała daleko i dlatego... miała przed sobą ok. 30 min jazdy i dlatego nie chciała, żeby córka miała jakieś odparzenia czy coś
Ostatnio coś ciężko się ze mną dogadać - tak twierdzi mąż jak tłumaczy mi coś po raz kolejny, więc z góry przepraszam
Coraz bardziej dopada mnie tzw. "Ciążowe odmóżdżenie" -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a prześcieradełka jakie kupujecie? Frote czy bawełniane?
I jeszcze potrzebuje rady co do przewijak
i nie wiem jaka góra do tego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:53
MadziaRatMed, diatomka lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Dziewczyny a prześcieradełka jakie kupujecie? Frote czy bawełniane?
I jeszcze potrzebuje rady co do przewijaka. Chcę taki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49465143e9f6.jpg
i nie wiem jaka góra do tego?
Agatka ja bawełniane, a co do przewijaka to nie pomogę. -
MadziaRatMed wrote:a macie tą ciemną kreskę na brzuchu?? widzę,że staraczka ma, ja nie mam i mąż się ze mnie śmieje, że po co mi ona a ja bym chciała
ja nie mam tej kreseczki, i pewnie już mieć nie będę -
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Dziewczyny a prześcieradełka jakie kupujecie? Frote czy bawełniane?
I jeszcze potrzebuje rady co do przewijaka. Chcę taki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49465143e9f6.jpg
i nie wiem jaka góra do tego?a prześcieradło jedno mam frotte drugie bawełniane, ale ja je dostałam, jednak wolałabym kupić bawełniane, bo frote to są ręczniki jednak
agatka196 lubi tę wiadomość