Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:Staraczka czyżby FM Group?;p pasożyty jedne, piramida cholerna finansowa?;p
p.s kupiłam super sukienkę leciutką, przewiewną w pepco, za uwaga...całe 10 zł...http://www.pepco.pl/gazetka#6 taką jak ta brzoskwiniowa tylko mam turkus))
a z ajkiego materialu ta sukienka?? nie przeszkadza pasek? wrzuc foto jak na Tobie lezy !!magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie dziś wzięła ochota na placuszki z dżemem. Właśnie sobie zrobiłam. I nie wiem czemu, ale jakoś mi zupełnie nie wyszły, nie mogłam zrobić dobrej konsystencji ciasta, smażyły się nierówno. Nie wiem sama czy coś źle z przepisem, o czymś zapomniałam? Ale pomimo tego, że takie koślawe wyszły to wciągnęłam na 3 gryzy.
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:31
Staraczka23, la_lenka, aldonaa, MadziaRatMed, Paulinek, Lilla My, trix, marlenak_me, kasig, Gusiak, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, agatka196, adzia, Dominka92, Sigma, karolcia87, kapturnica, Dżuls, Kasiarzynka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulinek nie pomogę bo nie będę paradowac w stroju w tym roku
A odnośnie wody wczoraj znajoma mówiła że jeśli będę chciała się kąpać w jeziorku lub morzu to dobrze jest wsadzić tampona i po wyjściu go wywalić.
Lenka też masz parcie na dżem? Ja w piątek musiałam naleśniki zjeść
Skabarka śliczna Oleńkaskabarka lubi tę wiadomość
-
Paulinek wrote:pytanko - jakieś stroje kąpielowe stacjonarnie do 50 zł dla ciężarnych?
ja kupiłam sobie 2 dni temu w REAL nie ciążowy ale normalne bikini(ale mieli przynajmniej duże staniki!) za całe 7,50zł!!! wyprzedaż mają totalną, szkoda kasy na te parę razy bo za rok na pewno stanik będzie za duży:) (z rozmiaru B mam już D) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziaRatMed wrote:ja kupiłam sobie 2 dni temu w REAL nie ciążowy ale normalne bikini(ale mieli przynajmniej duże staniki!) za całe 7,50zł!!! wyprzedaż mają totalną, szkoda kasy na te parę razy bo za rok na pewno stanik będzie za duży:) (z rozmiaru B mam już D)
a były większe rozmiary?;p takie jednoczęściowe?))
-
Staraczka23 wrote:
Lenka też masz parcie na dżem? Ja w piątek musiałam naleśniki zjeść
Nawet sobie nie przypominam żebym w ciąży w ogóle jadła dżem. A takie placki to już w ogóle ze 3 lata temu co najmniej. Ja raczej wolę na słono, czyli jeśli już placki to raczej ziemniaczane. Sama nie wiem co mnie dziś wzięło. Może pierwsza zachcianka?
-
A ja jeszcze wczoraj rozmawiałam z mamą i doradzała mi, żebym nie prała ubranek przed pierwszym założeniem, a jedynie wyciągnęła je wszystkie z pudełka i ewentualnie prasowała. Co o tym sądzicie? Ktoś jeszcze nie prał? Wszystkie mam nowe ze sklepu, a nie używane.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyPaulinek wrote:Staraczka23 wiem wiem probiotyczne tampony;p ale własnie na week jadę nad jezioro i hmm...przydałoby się dupę chociaż zamoczyć;p
Mnie mąż kiedyś nad jeziorem wygonil do wody bo nie miał z kim się ' pluskac' z niechęcią weszłam Ale pływać nie umiem bo parę lat temu prawie mnie utopili jak wyrzucili na wiosce z pomostu nie wierzyli że nie umiem pływać dobrze ze siostra zaczęła krzyczeć to kolega wskoczył po mnie i od tamtej pory nie wchodzę do jeziora głębiej niż do pasa a morza to ja się boję
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Właściwie to nie
Nawet sobie nie przypominam żebym w ciąży w ogóle jadła dżem. A takie placki to już w ogóle ze 3 lata temu co najmniej. Ja raczej wolę na słono, czyli jeśli już placki to raczej ziemniaczane. Sama nie wiem co mnie dziś wzięło. Może pierwsza zachcianka?
placków ziemniaczanych nie lubię
Z kolei dżemu hm nie jadam często ale w piątek właśnie tak mi się zachciało z nalesnikami, aż M do mojej się śmiał że zachcianke miałam i musiał robić po 20
A musiał bo ja mogę robić z 50 różnych przepisów i za chiny nie wyjdą mi -
nick nieaktualny