X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:37

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa nie mówię o produktach bo nigdy nie używałam;p tylko o 'sposobie' działania hehe ;) i zarabianiu na mercedesa w ciągu roku niby itp;)

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Staraczka czyżby FM Group?;p pasożyty jedne, piramida cholerna finansowa?;p

p.s kupiłam super sukienkę leciutką, przewiewną w pepco, za uwaga...całe 10 zł...http://www.pepco.pl/gazetka#6 taką jak ta brzoskwiniowa tylko mam turkus ;)))

a z ajkiego materialu ta sukienka?? nie przeszkadza pasek? wrzuc foto jak na Tobie lezy !!

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny fm to się chowa cenowo :D

To jest amway albo anway

Prawie te same zasady, przez fm koleżanka zostawiła chłopaka w tamtym roku bo się upierał jakie to zarobki będą i pracy nie szukał

Paulinek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Materiał wiskoza, pasek nie przeszkadza można go związać z boku nie trzeba się całemu oplatać. Foto wrzucę jutro;)

MadziaRatMed lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:37

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Amway? To w to jeszcze wogole ktos wierzy??? Masakra!
    Pewnie tak skoro kursy są :D
    Mnie to denerwuje jak cholera bo on w cuda wierzy, nawet niewiem jakim sposobem poznał tego kolesia i tak go wciąga w to

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanko - jakieś stroje kąpielowe stacjonarnie do 50 zł dla ciężarnych?;)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dziś wzięła ochota na placuszki z dżemem. Właśnie sobie zrobiłam. I nie wiem czemu, ale jakoś mi zupełnie nie wyszły, nie mogłam zrobić dobrej konsystencji ciasta, smażyły się nierówno. Nie wiem sama czy coś źle z przepisem, o czymś zapomniałam? Ale pomimo tego, że takie koślawe wyszły to wciągnęłam na 3 gryzy. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:31

Staraczka23, la_lenka, aldonaa, MadziaRatMed, Paulinek, Lilla My, trix, marlenak_me, kasig, Gusiak, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, agatka196, adzia, Dominka92, Sigma, karolcia87, kapturnica, Dżuls, Kasiarzynka, przyszła mama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek nie pomogę bo nie będę paradowac w stroju w tym roku :/

A odnośnie wody wczoraj znajoma mówiła że jeśli będę chciała się kąpać w jeziorku lub morzu to dobrze jest wsadzić tampona i po wyjściu go wywalić.

Lenka też masz parcie na dżem? Ja w piątek musiałam naleśniki zjeść :D

Skabarka śliczna Oleńka :)

skabarka lubi tę wiadomość

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    pytanko - jakieś stroje kąpielowe stacjonarnie do 50 zł dla ciężarnych?;)

ja kupiłam sobie 2 dni temu w REAL nie ciążowy ale normalne bikini(ale mieli przynajmniej duże staniki!) za całe 7,50zł!!! wyprzedaż mają totalną, szkoda kasy na te parę razy bo za rok na pewno stanik będzie za duży:) (z rozmiaru B mam już D)

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wiem wiem probiotyczne tampony;p ale własnie na week jadę nad jezioro i hmm...przydałoby się dupę chociaż zamoczyć;p

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    ja kupiłam sobie 2 dni temu w REAL nie ciążowy ale normalne bikini(ale mieli przynajmniej duże staniki!) za całe 7,50zł!!! wyprzedaż mają totalną, szkoda kasy na te parę razy bo za rok na pewno stanik będzie za duży:) (z rozmiaru B mam już D)

a były większe rozmiary?;p takie jednoczęściowe?;)))

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Lenka też masz parcie na dżem? Ja w piątek musiałam naleśniki zjeść :D
    Właściwie to nie :P Nawet sobie nie przypominam żebym w ciąży w ogóle jadła dżem. A takie placki to już w ogóle ze 3 lata temu co najmniej. Ja raczej wolę na słono, czyli jeśli już placki to raczej ziemniaczane. Sama nie wiem co mnie dziś wzięło. Może pierwsza zachcianka? ;)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze wczoraj rozmawiałam z mamą i doradzała mi, żebym nie prała ubranek przed pierwszym założeniem, a jedynie wyciągnęła je wszystkie z pudełka i ewentualnie prasowała. Co o tym sądzicie? Ktoś jeszcze nie prał? Wszystkie mam nowe ze sklepu, a nie używane.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Staraczka23 wiem wiem probiotyczne tampony;p ale własnie na week jadę nad jezioro i hmm...przydałoby się dupę chociaż zamoczyć;p

Mnie mąż kiedyś nad jeziorem wygonil do wody bo nie miał z kim się ' pluskac' z niechęcią weszłam Ale pływać nie umiem bo parę lat temu prawie mnie utopili jak wyrzucili na wiosce z pomostu nie wierzyli że nie umiem pływać dobrze ze siostra zaczęła krzyczeć to kolega wskoczył po mnie i od tamtej pory nie wchodzę do jeziora głębiej niż do pasa a morza to ja się boję :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Właściwie to nie :P Nawet sobie nie przypominam żebym w ciąży w ogóle jadła dżem. A takie placki to już w ogóle ze 3 lata temu co najmniej. Ja raczej wolę na słono, czyli jeśli już placki to raczej ziemniaczane. Sama nie wiem co mnie dziś wzięło. Może pierwsza zachcianka? ;)
    To już odwrotnosc :D
    placków ziemniaczanych nie lubię :)
    Z kolei dżemu hm nie jadam często ale w piątek właśnie tak mi się zachciało z nalesnikami, aż M do mojej się śmiał że zachcianke miałam i musiał robić po 20 :D
    A musiał bo ja mogę robić z 50 różnych przepisów i za chiny nie wyjdą mi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

‹‹ 1436 1437 1438 1439 1440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ