Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna_88 wrote:Ale mi dzień zepsuli oczywiście panie księżniczki z zusu ... nie będę wam całej historii opowiadać bo dłuuugo by pisać ale porażka mają jeden wielki burdel w papierach i tylko potrafią wydzwaniać i straszyć ciężarne kobiety że im zasiłek chorobowy wstrzymają i z wielkimi pretensjami jak by za kare tam siedziały !!! Chore !!! A jestem zwykłym pracownikiem pracuje na umowę o pracę !!idę się położyć jeszcze na chwile bo aż mnie brzuszek rozbolał z nerwów
Musiałam się wygadać troszkę
Czarna trzymam kciuki by się ten problem rozwiązał jak najszybciej i najprostszejCzarna_88 lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Lady już się nie mogę doczekać aż przytulę mojego skarba. Ludzie mi mówią ojjj jeszcze długo, jeszcze trochę pochodzisz, a mi to tak szybko leci, że ja jestem spanikowana i chcę mieć już wszystko gotowe. Dzisiaj przyjdzie mi pościel do łóżeczka:) Wczoraj zamówiłam walizkę, także niedługo zaczynam pakowanie.
Też zamówiłam pościel, już mi przyszłaczekam na jeszcze 2 ostatnie paczki z allegro, m.in ręczniki dla małej, no i łóżeczko zamówimy 20 lipca
-
dzień dobry
u mnie dziś prześliczna pogoda, chyba zacznę prać ciuszki, bo jak czytam, że Wy macie poprane, torby spakowane i w ogóle wszystko już macie to wpadam w panikę
ja myślę że łóżeczko z pościelą zamówię w lipcu, wózek zamówiłam wczoraj ale termin odbioru podałam w połowie sierpnia, bo nie mam go gdzie trzymać teraz, a po za tym jeszcze brak mi parę drobiazgów, w zasadzie sporo drobiazgów, ale mam nadzieję że zdążę.
Lady pochwal się pościelą.
Sigma śliczny śpiący królewiczSigma lubi tę wiadomość
-
kasig wrote:dzień dobry
u mnie dziś prześliczna pogoda, chyba zacznę prać ciuszki, bo jak czytam, że Wy macie poprane, torby spakowane i w ogóle wszystko już macie to wpadam w panikę
ja myślę że łóżeczko z pościelą zamówię w lipcu, wózek zamówiłam wczoraj ale termin odbioru podałam w połowie sierpnia, bo nie mam go gdzie trzymać teraz, a po za tym jeszcze brak mi parę drobiazgów, w zasadzie sporo drobiazgów, ale mam nadzieję że zdążę.
Lady pochwal się pościelą.
Sigma śliczny śpiący królewicz
Z miłą chęcią, jak tylko przyjdzie nowa karta do aparatu, czekam na nią już 2 tydzień ;/ a zrobiłam wczoraj zdjęcia z telefonu, to jakieś powywracane ;/. Pokaże jak tylko przyjdzie, to jeszcze kaftanik z pszczołą mam do pokazania -
Hej
Lady to raczej nie czop;) on jest bardziej jak galaretka;) tez miewam takie gluty.
Czarna ja dzis od rana sie splakalam:( moj pracodawca nie zaplacil juz 4 miesiace zasilku, a zatrudnia powyzej 20 osob. Zglosilasm do zusu i i od maja nie ruszyli nawet kontroli w trybie pilnym!! Pracodawva nie ma kasy jak twierdzi. I nic nie moge zrobic:(!!! -
chabasse wrote:heh.. to z materacem jeszcze sobie przemyślę sprawę czy oddać czy nie.. a co do krwi pępowinowej.. to żadna się nie zdecydowała.. Brałyście to w ogóle pod uwagę.??
-
chabasse wrote:heh.. to z materacem jeszcze sobie przemyślę sprawę czy oddać czy nie.. a co do krwi pępowinowej.. to żadna się nie zdecydowała.. Brałyście to w ogóle pod uwagę.??
-
diatomka wrote:Hej
Lady to raczej nie czop;) on jest bardziej jak galaretka;) tez miewam takie gluty.
Czarna ja dzis od rana sie splakalam:( moj pracodawca nie zaplacil juz 4 miesiace zasilku, a zatrudnia powyzej 20 osob. Zglosilasm do zusu i i od maja nie ruszyli nawet kontroli w trybie pilnym!! Pracodawva nie ma kasy jak twierdzi. I nic nie moge zrobic:(!!!
kurcze to jest jednak świństwo, jak tak można, co Cię to interesuje że on nie ma pieniędzy, a z czego masz żyć. A nie można tego jakoś prawnie rozwiązać, postraszyć jakimś pismem z kancelarii, że skierujesz sprawe na drogę sądową czy coś ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Hej
Czarna ja dzis od rana sie splakalam:( moj pracodawca nie zaplacil juz 4 miesiace zasilku, a zatrudnia powyzej 20 osob. Zglosilasm do zusu i i od maja nie ruszyli nawet kontroli w trybie pilnym!! Pracodawva nie ma kasy jak twierdzi. I nic nie moge zrobic:(!!! -
moka89 wrote:Poza tym koszty przechowywania są kosmiczne, a gwarancji nikt nie daje czy w ogóle ta krew coś pomoże
-
Mozajka wiem ze oni zalegaja w zusie , mecze ich zeby zwrocili sie do zusu o przejecie platnosci, ale twierdza ze jak maja zaleglosci to zus nie przejmie i nie chca tego pisma i druku Z 3 wyslac . nochory kraj!!! Naprawde nic nie kupilam malej bo to prawie 7 tys zl juz !!!!