X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka dawaj te lody! Zjadła bym chyba wszystkie!
    U mnie w zamrażalniku tylko kostki lodu się mroża na jutro.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:41

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    http://littlefrog.pl/product-pol-2278-Chusta-tkana-Little-Frog-Kamienny-Opal-L-4-6-m-II-Gatunek.html zamówiłam w końcu tą;) i radocha ;)))
    Tez myslalam o tym kolorze, ale widze, ze zdecydowalas sie na dluga chuste.
    Ja sie w takichnplatalam i nie umialam zawiazac :p

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez was zaraz i ja sobie kupię chustę, onyks jest piękny!
    Tylko nie wiem jak długość dobrać, duża baba ze mnie, teraz nie wiem czy L czy XL?

A jutro od 8 wchodzą robotnicy to pionów (jutro kibelek), a od 10 drudzy od szafy. Tylko się zastrzelić :(

Sigma lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:38

aldonaa lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:42

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:38

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale bym sobie nutelle zjadła a tu nie można :( dietka musi być

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja tez kupiłam alles bo chciałam troche bardziej sexy a nie takie namioty jak to czasem sprzedają ;) mam go, nosze ale powiem, ze za te cenę spodziewałam sie lepszej jakości. Jakos troche kijowo sie uklada- ale wiadomo to zalezy tez od cycków i u każdego moze byc inaczej ;) no i jest ryzyko, ze będzie jak u mnie gdy nie mozna przymierzyć jak w sklepie ;)

Tak btw. te staniki - tzn alles sa w mama i ja np. na Morskiej w Gdyni...bynajmiej mieli 1,5 roku temu :P i nawet niezly wybór...do tego trafilismy na promo...

4me lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak siedzę i was czytam po całym dniu :-) trochę mi to zajeło ale dałam radę :-D

diamontka to faktycznie tobie też nie zazdroszczę sytuacji z pracodawcą ... brak słów na to wszystko na prawdę a najbardziej wkurzające jest to że nikt się nami nie przejmuje .... (typu zus czy pracodawcy ) oni tylko widzą swój czubek nosa że tak delikatnie powiem. Idź do jakiegoś prawnika niech wystosuje pismo nakazu do zapłaty zaległych świadczeń a jak pracodawca dalej nie będzie wywiązywał się ze swojego obowiązku to niestety czeka Cię sąd pracy czego mam nadzieje unikniesz ... :-/
    Mam nadzieje że u mnie obejdzie się bez sądzenia z Zusem :-/

Przesiedziałam dzisiaj sobie cały dzień u moich rodziców w ogrodzie w cieniu :-) ale mimo wszystko lubię taką pogodę nawet będąc w ciąży ;-)

Wczoraj na targu wycziłam pyszne jabłka takie słodkie soczyste normalnie pyyyycha :-D więc już drugi dzień opycham się jabłkami i oczywiście dalej czereśniami hehe.

Co do nadchodzących upałów to mąż mnie zaopatrzył w cała szufladę lodów różnego smaku :-D normalnie kocham go za to jeszcze bardziej ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szaleństwo - zapomnialam, że przez najbliższe 4 dni nie wychodzić z domu :P po 1 dlatego, że upały,a po 2 dziś w Gdyni zaczał się Opener i liczba ludzi kręcących się po mieście ( nie wspomnę o plazy) wzrosła o 200 %...a mieszkamy jakieś 10 min pieszo od ścisłego centrum...więc palca nie ma gdzie wcisnąć
    Plan: ewaukacja do mamci na wieś :P :P

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka jak fajnie się masz mieszkasz nad morzem hmm uwielbiam morze ...:-)

alutka lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:39

• easymum Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki, to dołączam do grona obżartuchów ;)
    Pojechaliśmy tylko zobaczyć zachód słońca, a w drodze powrotnej pojawił się pomysł, że jedziemy na lody, a tam sprzedawali jeszcze gofry ... no i jak myślicie? Był lód i był cudowny goferek z bitą śmietaną ... i teraz umieram, bo przed wyjściem zjadłam pół kilo czereśni ... ale i tak jestem szczęśliwa, Olunia też, bo się cudnie przeciąga

skabarka lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ze mnie też obżartuch:D Dzisiaj zjadłam naleśniki z dżemikiem i przez cały dzień podjadałam tacie popcorn.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jakoś ostatnio spadł apetyt. A na pewno spadła mi ochota na gotowanie, więc wole nie zjeść byle nie stać przy garach za długo.
    Dziś zjadłam 2 kanapki i ogórka na śniadanie, potem talerz zupy, po szkole inke i kulkę loda. Teraz na kolację jedyne co mi podeszło to jabłko i kawałek arbuza. Jakoś chyba marnie i niewiele składników odżywczych, chyba muszę popracować nad jadlospisem, bo coś jest kiepsko.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie jestem przyzwyczajona do gotowania dla siebie i normalnie nigdy nie było, że mi się "nie chciało". Mąż nie jada wielu rzeczy, a ja znowu najbardziej lubię takie klasycznie domowe jedzenie, więc od lat robiłam wiele rzeczy tylko dla siebie. Teraz mi po prostu jakoś wszystko na nie, zaglądam do lodówki i nic mnie nie przekonuje, w sklepie stoję przed półkami i też nic. Kiepsko mi teraz mięso leży, a powinnam je jeść, bo wyniki coraz gorsze :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka wrote:
    Tak btw. te staniki - tzn alles sa w mama i ja np. na Morskiej w Gdyni...bynajmiej mieli 1,5 roku temu :P i nawet niezly wybór...do tego trafilismy na promo...
    Dzieki za info ;)
    Rzeczywiście bylam tam i je widzialam- zapomnialam o tym ;) ale to i tak juz po kupieniu tego z neta.
    Teraz sobie kupie jakies takie sportowe lub zwykle miekkie- pierś mozna latwo wyciągnąć a sa jakies wygdniejsze na te obrzmiale cycki ;) z reszta we wrześniu juz i tak zaczynam nosić grube swetry wiec dekolt cudownie nie bedzie musial wyglądać ;)

alutka lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 1450 1451 1452 1453 1454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ