Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulinek wrote:http://littlefrog.pl/product-pol-2278-Chusta-tkana-Little-Frog-Kamienny-Opal-L-4-6-m-II-Gatunek.html zamówiłam w końcu tą
i radocha
))
Ja sie w takichnplatalam i nie umialam zawiazac :p
-
Przez was zaraz i ja sobie kupię chustę, onyks jest piękny!
Tylko nie wiem jak długość dobrać, duża baba ze mnie, teraz nie wiem czy L czy XL?
A jutro od 8 wchodzą robotnicy to pionów (jutro kibelek), a od 10 drudzy od szafy. Tylko się zastrzelićSigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny4me wrote:Ja tez kupiłam alles bo chciałam troche bardziej sexy a nie takie namioty jak to czasem sprzedają
mam go, nosze ale powiem, ze za te cenę spodziewałam sie lepszej jakości. Jakos troche kijowo sie uklada- ale wiadomo to zalezy tez od cycków i u każdego moze byc inaczej
no i jest ryzyko, ze będzie jak u mnie gdy nie mozna przymierzyć jak w sklepie
Tak btw. te staniki - tzn alles sa w mama i ja np. na Morskiej w Gdyni...bynajmiej mieli 1,5 roku temui nawet niezly wybór...do tego trafilismy na promo...
4me lubi tę wiadomość
-
Tak siedzę i was czytam po całym dniu
trochę mi to zajeło ale dałam radę
diamontka to faktycznie tobie też nie zazdroszczę sytuacji z pracodawcą ... brak słów na to wszystko na prawdę a najbardziej wkurzające jest to że nikt się nami nie przejmuje .... (typu zus czy pracodawcy ) oni tylko widzą swój czubek nosa że tak delikatnie powiem. Idź do jakiegoś prawnika niech wystosuje pismo nakazu do zapłaty zaległych świadczeń a jak pracodawca dalej nie będzie wywiązywał się ze swojego obowiązku to niestety czeka Cię sąd pracy czego mam nadzieje unikniesz ...
Mam nadzieje że u mnie obejdzie się bez sądzenia z Zusem
Przesiedziałam dzisiaj sobie cały dzień u moich rodziców w ogrodzie w cieniuale mimo wszystko lubię taką pogodę nawet będąc w ciąży
Wczoraj na targu wycziłam pyszne jabłka takie słodkie soczyste normalnie pyyyychawięc już drugi dzień opycham się jabłkami i oczywiście dalej czereśniami hehe.
Co do nadchodzących upałów to mąż mnie zaopatrzył w cała szufladę lodów różnego smakunormalnie kocham go za to jeszcze bardziej
-
nick nieaktualnyU nas szaleństwo - zapomnialam, że przez najbliższe 4 dni nie wychodzić z domu
po 1 dlatego, że upały,a po 2 dziś w Gdyni zaczał się Opener i liczba ludzi kręcących się po mieście ( nie wspomnę o plazy) wzrosła o 200 %...a mieszkamy jakieś 10 min pieszo od ścisłego centrum...więc palca nie ma gdzie wcisnąć
Plan: ewaukacja do mamci na wieś
-
nick nieaktualny
-
No dziewczynki, to dołączam do grona obżartuchów
Pojechaliśmy tylko zobaczyć zachód słońca, a w drodze powrotnej pojawił się pomysł, że jedziemy na lody, a tam sprzedawali jeszcze gofry ... no i jak myślicie? Był lód i był cudowny goferek z bitą śmietaną ... i teraz umieram, bo przed wyjściem zjadłam pół kilo czereśni ... ale i tak jestem szczęśliwa, Olunia też, bo się cudnie przeciągaskabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi jakoś ostatnio spadł apetyt. A na pewno spadła mi ochota na gotowanie, więc wole nie zjeść byle nie stać przy garach za długo.
Dziś zjadłam 2 kanapki i ogórka na śniadanie, potem talerz zupy, po szkole inke i kulkę loda. Teraz na kolację jedyne co mi podeszło to jabłko i kawałek arbuza. Jakoś chyba marnie i niewiele składników odżywczych, chyba muszę popracować nad jadlospisem, bo coś jest kiepsko. -
nick nieaktualny
-
Ja w sumie jestem przyzwyczajona do gotowania dla siebie i normalnie nigdy nie było, że mi się "nie chciało". Mąż nie jada wielu rzeczy, a ja znowu najbardziej lubię takie klasycznie domowe jedzenie, więc od lat robiłam wiele rzeczy tylko dla siebie. Teraz mi po prostu jakoś wszystko na nie, zaglądam do lodówki i nic mnie nie przekonuje, w sklepie stoję przed półkami i też nic. Kiepsko mi teraz mięso leży, a powinnam je jeść, bo wyniki coraz gorsze
-
alutka wrote:Tak btw. te staniki - tzn alles sa w mama i ja np. na Morskiej w Gdyni...bynajmiej mieli 1,5 roku temu
i nawet niezly wybór...do tego trafilismy na promo...
Rzeczywiście bylam tam i je widzialam- zapomnialam o tymale to i tak juz po kupieniu tego z neta.
Teraz sobie kupie jakies takie sportowe lub zwykle miekkie- pierś mozna latwo wyciągnąć a sa jakies wygdniejsze na te obrzmiale cyckiz reszta we wrześniu juz i tak zaczynam nosić grube swetry wiec dekolt cudownie nie bedzie musial wyglądać
alutka lubi tę wiadomość