X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka dawaj te lody! Zjadła bym chyba wszystkie!
    U mnie w zamrażalniku tylko kostki lodu się mroża na jutro.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:41

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    http://littlefrog.pl/product-pol-2278-Chusta-tkana-Little-Frog-Kamienny-Opal-L-4-6-m-II-Gatunek.html zamówiłam w końcu tą;) i radocha ;)))
    Tez myslalam o tym kolorze, ale widze, ze zdecydowalas sie na dluga chuste.
    Ja sie w takichnplatalam i nie umialam zawiazac :p

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez was zaraz i ja sobie kupię chustę, onyks jest piękny!
    Tylko nie wiem jak długość dobrać, duża baba ze mnie, teraz nie wiem czy L czy XL?

A jutro od 8 wchodzą robotnicy to pionów (jutro kibelek), a od 10 drudzy od szafy. Tylko się zastrzelić :(

Sigma lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:38

aldonaa lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:42

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:38

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale bym sobie nutelle zjadła a tu nie można :( dietka musi być

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Ja tez kupiłam alles bo chciałam troche bardziej sexy a nie takie namioty jak to czasem sprzedają ;) mam go, nosze ale powiem, ze za te cenę spodziewałam sie lepszej jakości. Jakos troche kijowo sie uklada- ale wiadomo to zalezy tez od cycków i u każdego moze byc inaczej ;) no i jest ryzyko, ze będzie jak u mnie gdy nie mozna przymierzyć jak w sklepie ;)

Tak btw. te staniki - tzn alles sa w mama i ja np. na Morskiej w Gdyni...bynajmiej mieli 1,5 roku temu :P i nawet niezly wybór...do tego trafilismy na promo...

4me lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak siedzę i was czytam po całym dniu :-) trochę mi to zajeło ale dałam radę :-D

diamontka to faktycznie tobie też nie zazdroszczę sytuacji z pracodawcą ... brak słów na to wszystko na prawdę a najbardziej wkurzające jest to że nikt się nami nie przejmuje .... (typu zus czy pracodawcy ) oni tylko widzą swój czubek nosa że tak delikatnie powiem. Idź do jakiegoś prawnika niech wystosuje pismo nakazu do zapłaty zaległych świadczeń a jak pracodawca dalej nie będzie wywiązywał się ze swojego obowiązku to niestety czeka Cię sąd pracy czego mam nadzieje unikniesz ... :-/
    Mam nadzieje że u mnie obejdzie się bez sądzenia z Zusem :-/

Przesiedziałam dzisiaj sobie cały dzień u moich rodziców w ogrodzie w cieniu :-) ale mimo wszystko lubię taką pogodę nawet będąc w ciąży ;-)

Wczoraj na targu wycziłam pyszne jabłka takie słodkie soczyste normalnie pyyyycha :-D więc już drugi dzień opycham się jabłkami i oczywiście dalej czereśniami hehe.

Co do nadchodzących upałów to mąż mnie zaopatrzył w cała szufladę lodów różnego smaku :-D normalnie kocham go za to jeszcze bardziej ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szaleństwo - zapomnialam, że przez najbliższe 4 dni nie wychodzić z domu :P po 1 dlatego, że upały,a po 2 dziś w Gdyni zaczał się Opener i liczba ludzi kręcących się po mieście ( nie wspomnę o plazy) wzrosła o 200 %...a mieszkamy jakieś 10 min pieszo od ścisłego centrum...więc palca nie ma gdzie wcisnąć
    Plan: ewaukacja do mamci na wieś :P :P

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka jak fajnie się masz mieszkasz nad morzem hmm uwielbiam morze ...:-)

alutka lubi tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:39

• easymum Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki, to dołączam do grona obżartuchów ;)
    Pojechaliśmy tylko zobaczyć zachód słońca, a w drodze powrotnej pojawił się pomysł, że jedziemy na lody, a tam sprzedawali jeszcze gofry ... no i jak myślicie? Był lód i był cudowny goferek z bitą śmietaną ... i teraz umieram, bo przed wyjściem zjadłam pół kilo czereśni ... ale i tak jestem szczęśliwa, Olunia też, bo się cudnie przeciąga

skabarka lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ze mnie też obżartuch:D Dzisiaj zjadłam naleśniki z dżemikiem i przez cały dzień podjadałam tacie popcorn.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jakoś ostatnio spadł apetyt. A na pewno spadła mi ochota na gotowanie, więc wole nie zjeść byle nie stać przy garach za długo.
    Dziś zjadłam 2 kanapki i ogórka na śniadanie, potem talerz zupy, po szkole inke i kulkę loda. Teraz na kolację jedyne co mi podeszło to jabłko i kawałek arbuza. Jakoś chyba marnie i niewiele składników odżywczych, chyba muszę popracować nad jadlospisem, bo coś jest kiepsko.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie jestem przyzwyczajona do gotowania dla siebie i normalnie nigdy nie było, że mi się "nie chciało". Mąż nie jada wielu rzeczy, a ja znowu najbardziej lubię takie klasycznie domowe jedzenie, więc od lat robiłam wiele rzeczy tylko dla siebie. Teraz mi po prostu jakoś wszystko na nie, zaglądam do lodówki i nic mnie nie przekonuje, w sklepie stoję przed półkami i też nic. Kiepsko mi teraz mięso leży, a powinnam je jeść, bo wyniki coraz gorsze :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka wrote:
    Tak btw. te staniki - tzn alles sa w mama i ja np. na Morskiej w Gdyni...bynajmiej mieli 1,5 roku temu :P i nawet niezly wybór...do tego trafilismy na promo...
    Dzieki za info ;)
    Rzeczywiście bylam tam i je widzialam- zapomnialam o tym ;) ale to i tak juz po kupieniu tego z neta.
    Teraz sobie kupie jakies takie sportowe lub zwykle miekkie- pierś mozna latwo wyciągnąć a sa jakies wygdniejsze na te obrzmiale cycki ;) z reszta we wrześniu juz i tak zaczynam nosić grube swetry wiec dekolt cudownie nie bedzie musial wyglądać ;)

alutka lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 1450 1451 1452 1453 1454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ