Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anulka20 wrote:Ja w takie upały to zawsze jeździłam nad jezioro, basen i kąpiel i opalanie się i cały dzień spędzony jakoś i uwielbiałam jak gorąco jest, a teraz ehhh
niestety pozostaje tylko mieszkanie i wiatrak, ewentualnie troszkę opalanie się na balkonie, ale tyle tego słońca mam na balkonie, że opale się nierównomiernie. A tak bym sobie popływała i spędziła te upały nad wodą
Leżaczek, parasol, nogi w wodzie, w ręce zimny soczek i tak cale dnie
Jesli nawet nie chcesz pływać - choc pamiętaj, zw plywanie w ciąży jest zalecane i działa cuda na kręgosłup to możesz sobie chociaż w wodzie pochodzić zanurzona po udaja bym nie rezygnowala jesli nie ma przeciwskazań
-
nick nieaktualnyMagdalenko i Helenko - daj(cie) koniecznie znać co u siostry.
Skabarka - noż kurna człowiek się stara ogarniać żywienie, a tu wyskoczy taka z tymi naleśnikami... UWIELBIAM naleśniki z nutellą i bananami... i zdaje się, że właśnie mam już plan na jutrzejszy obiadskabarka lubi tę wiadomość
-
hej,
im dalej w las z tą ciążą tym wcześniej wstaje .. eh a w I trymestrze nie mogłam się obudzić przez cały dzień.
Skabarka- knajpa nie może dowieść obiadów? i to jeszcze dla stałych klientów?
ja staniki do karmienia kupiłam w H&m 80 E i jest zapas wiec myślę, że będą dobre- 2pak czarny i biały za 60 zeta po zniżce
miłego upalnego dnia dziewczynki! -
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Paulinek zamówiłaś te staniki? Ja zrezygnowałam, bo ma trochę negatywnych komentarzy, że jakieś wyglądały na usztywniane, a to zwykły materiał, czyli coś jak te, też wyglądają na sztywniejsze i świeże są komentarze, że zrobili przelew, a staniki nie doszły.
zamówiłam czarny, dam znać jak przyjdzie. Ja przy kwocie 20-30 zł nie czytałam opinii bo hmm...miałam lenia;p także zobaczymy;) nie chcę jakiejś koronki na początek...bo hm mam wrażenie, że i tak będę miała na bawełnę wrażliwe piersi a co dopiero na koronkę...
p.s Dzień Doberek!trzeba zjeść śniadanko i upiec 3 biszkopty zanim temperatura osiągnie apogeum...ale i tak uwielbiam
-
nick nieaktualnyHej
W nocy było fajnie chłodno bo wyszłam z psem o 1 haha niewiem nawet dlaczego i to pierwszy raz w życiu
Mamitka pojechała do dziadków i wczoraj oczywiście pytania jak się czuje a ja głupia mówiłam i zaraz się zaczęło, nie siedź na słońcu, Masz leżeć, nie chodź długo z psem bla bla bla, a mój siedział obok i tylko się śmiał bo wiedział czym się skończy jak będę mówić że stopy mi puchna
Zaraz będę się zbierać po jakiś napój bo w domu tylko mleko a dzisiaj od 7-21 wody nie bedzie w bloku.
Później wyjdę na balkonik z laptopem i będę szukać wózka oraz łóżeczka
Aaa no i wczoraj pisałam ze znajomą z którą pracowałam i jak trafiłam do szpitala to ona też, okazało się ze szanse na spotkanie są duże i to znowu w sZpitalu gdyż termin mój na 18 a u niej na 17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 07:36
-
nick nieaktualnyja wpadam w szał zakupów...dzisiaj jestem na oświetleniu...http://cottonovelove.pl/COTTON-BALLS-MARIPOSA,p,1850
mąż mnie na razie wstrzymuje i "pierdoły" pozwala zamawiać;p
p.s wstawać! pisać! bo się nudzę...;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 07:50
4me lubi tę wiadomość
-
Paulinek wrote:ja wpadam w szał zakupów...dzisiaj jestem na oświetleniu...http://cottonovelove.pl/COTTON-BALLS-MARIPOSA,p,1850
mąż mnie na razie wstrzymuje i "pierdoły" pozwala zamawiać;p
p.s wstawać! pisać! bo się nudzę...;p
Tez kupuje cotton balls'y- super sa. Choc pewnie kazdy je ma to nysle, ze jako delikatne swiatlo na noc so karmienia bede ekstratylko, ze ja celuje w szaro zolte albo ewentualnie szaro turkusowe bo różowy nie do konca moze sie synowi spodobać
Bardzo ładne te Twoje
-
nick nieaktualny
-
Witam w ten piękny dzień...wczoraj ogladałam koszmar następnego lata a dzisiaj w nocy jaki sen !ostatni raz ogladam takie filmy bo przy moich wybujałych snach w ciązy,rano na spacerze z psem oglądałam sie za siebie ! Haha
Miłego i słonecznego dnia !
Powodzenia wizytującym dzisiaj -
nick nieaktualny4me wrote:A w ogóle jak bym miala dziewczynke to na pewno miałaby zawieszone na suficie te pompony tiulowe- są ekstra. Mozna kupic w różnych rozmiarach ale samemu tez je super latwo zrobić!
4me hehe ja zamawiam też pompony;) ale na tym mieszkaniu taki chwilowy kącik robimy;) więc się wstrzymam, żeby się nie kurzyły niepotrzebnie;)4me lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
ojjj zapowiada się gorący dzień, ale masz rację Staraczko to ponoć dopiero poczatekr tego co ma być w weekend i zaraz po
Paulinek, 4me mnie też bardzo się podobają te pompony tiulowe, ale mężowi jakoś niekoniecznie i uparl się na swoje motylki
Póki co motylki zamówione, zobaczymy jak będą wyglądać... ewentualnie zawsze zdążę odmówić tiul i zrobić pompony
Mialam dziś plan iść po maliny i szukać drożdżoki z serem (wiecie, ze teraz latem nigdzie takiej nie widzę ;p) ale to chyba później, bo dostałam smska, ze jedzie do mnie jakiś kurier... nie możemy doczekać się łóżeczka, ale tak szybko to pewnie jednak poduszka
Miłego dnia i powodzenia na wizytach! -
Mi się te sznureczkowe kulki podobają bardzo, ale mam obawy co do czyszczenia, więc raczej nie kupię. Tak samo pompony.
Jako światło nocne mam oklepaną ikeowa lampkę-księżyc, ale chyba się będzie dobrze sprawdzać. W środku wlozylismy najsłabszą ledowa żarówkę i świeci naprawdę delikatnie.
Ja zjadłam śniadanie i czekam na ekipy robotników, już bym chciała żeby przyszli i najlepiej szybko poszli, ale tak pięknie nie będzieKurier też się zapowiedział na 12 z minutami, to na bank moja bluzka ciążowa z H&M. Jeszcze listonosz mógłby zawitać, bo nie mogę się doczekać pajacyków z allegro. Ale idą ekonomicznym, więc pewnie przyjdzie jeszcze poczekać.
-
Hejka
Śliczne te pompony ale u mnie muszą poczekać aż Oliwka podrosnie i w tedy zrobimy jej pokój.
Przez Was poszłam dziś na rynek po ziemniaki a kupiłam truskawki. Nie wiem kto wsunie całe kilo ale może jakoś zjemy.
Ja juz naszykowałam obiad a teraz odpoczywam bo coś mi słabo się zrobiło.
-
Lilla My wrote:Naleśniki z nutellą... mniam, mniam
A ja zakupiłam wczoraj w Lidlu na wagę batoniki - prawie kg marsów, bounty, twixów i wszystkiego, co tam było
I weź tu człowieku dbaj o dietę i nie jedz zadnych słodyczy...
Ja się pytam niby jak... codziennie takie wpisy i moja silna wolna juz ledwo ciągnieskabarka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry w gorący dzień
Dziewczyny ale smaka narobilyscie na te naleśniki mniam to już chyba też wiem co dzisiaj na obiad.
Ja dzisiaj zostaje sama bo mąż zaraz do pracy jedzie i wróci wieczorem... Więc.dzisiaj chyba wezmę się.za.ciuszki dla małego
Powodzenia na wizytach dzisiajmy już jutro mamy i już się troszkę stresuje ach...
-
A tak wogóle to dzisiaj zaczynam 30 tc
Lilla My, .ona., Gusiak, kasig, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość