WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Ja w takie upały to zawsze jeździłam nad jezioro, basen i kąpiel i opalanie się i cały dzień spędzony jakoś i uwielbiałam jak gorąco jest, a teraz ehhh :( niestety pozostaje tylko mieszkanie i wiatrak, ewentualnie troszkę opalanie się na balkonie, ale tyle tego słońca mam na balkonie, że opale się nierównomiernie. A tak bym sobie popływała i spędziła te upały nad wodą :)
    Ejjj Anulka Ty masz jakies problemy z szyjka czy cos? Jesli nie to ja uważam, ze jedyne lekarstwo dla nas na takie upały to spędzić je wlasnie w wodzie :)
    Leżaczek, parasol, nogi w wodzie, w ręce zimny soczek i tak cale dnie :)
    Jesli nawet nie chcesz pływać - choc pamiętaj, zw plywanie w ciąży jest zalecane i działa cuda na kręgosłup to możesz sobie chociaż w wodzie pochodzić zanurzona po uda ;) ja bym nie rezygnowala jesli nie ma przeciwskazań:)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenko i Helenko - daj(cie) koniecznie znać co u siostry.

Skabarka - noż kurna człowiek się stara ogarniać żywienie, a tu wyskoczy taka z tymi naleśnikami... UWIELBIAM naleśniki z nutellą i bananami... i zdaje się, że właśnie mam już plan na jutrzejszy obiad :P

skabarka lubi tę wiadomość

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    im dalej w las z tą ciążą tym wcześniej wstaje .. eh a w I trymestrze nie mogłam się obudzić przez cały dzień.

Skabarka- knajpa nie może dowieść obiadów? i to jeszcze dla stałych klientów?

ja staniki do karmienia kupiłam w H&m 80 E i jest zapas wiec myślę, że będą dobre- 2pak czarny i biały za 60 zeta po zniżce :)
    miłego upalnego dnia dziewczynki!

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Paulinek zamówiłaś te staniki? Ja zrezygnowałam, bo ma trochę negatywnych komentarzy, że jakieś wyglądały na usztywniane, a to zwykły materiał, czyli coś jak te, też wyglądają na sztywniejsze i świeże są komentarze, że zrobili przelew, a staniki nie doszły.

zamówiłam czarny, dam znać jak przyjdzie. Ja przy kwocie 20-30 zł nie czytałam opinii bo hmm...miałam lenia;p także zobaczymy;) nie chcę jakiejś koronki na początek...bo hm mam wrażenie, że i tak będę miała na bawełnę wrażliwe piersi a co dopiero na koronkę...

p.s Dzień Doberek! ;) trzeba zjeść śniadanko i upiec 3 biszkopty zanim temperatura osiągnie apogeum...ale i tak uwielbiam <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    W nocy było fajnie chłodno bo wyszłam z psem o 1 haha niewiem nawet dlaczego i to pierwszy raz w życiu :D :D
    Mamitka pojechała do dziadków i wczoraj oczywiście pytania jak się czuje a ja głupia mówiłam i zaraz się zaczęło, nie siedź na słońcu, Masz leżeć, nie chodź długo z psem bla bla bla, a mój siedział obok i tylko się śmiał bo wiedział czym się skończy jak będę mówić że stopy mi puchna :D

Zaraz będę się zbierać po jakiś napój bo w domu tylko mleko a dzisiaj od 7-21 wody nie bedzie w bloku.
    Później wyjdę na balkonik z laptopem i będę szukać wózka oraz łóżeczka :)

Aaa no i wczoraj pisałam ze znajomą z którą pracowałam i jak trafiłam do szpitala to ona też, okazało się ze szanse na spotkanie są duże i to znowu w sZpitalu gdyż termin mój na 18 a u niej na 17 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 07:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wpadam w szał zakupów...dzisiaj jestem na oświetleniu...http://cottonovelove.pl/COTTON-BALLS-MARIPOSA,p,1850 ;)

mąż mnie na razie wstrzymuje i "pierdoły" pozwala zamawiać;p

p.s wstawać! pisać! bo się nudzę...;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 07:50

4me lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ranne ptaszki:) Jak my dzisiaj przeżyjemy ten upał:)? Trzeba będzie się chłodzić lodzikami:D Muszę w szafie pogrzebać i znaleźć jakąś sukienkę na dzisiaj, a jestem taka biała, że jak ktoś zobaczy moje nogi to go porazi:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    ja wpadam w szał zakupów...dzisiaj jestem na oświetleniu...http://cottonovelove.pl/COTTON-BALLS-MARIPOSA,p,1850 ;)

mąż mnie na razie wstrzymuje i "pierdoły" pozwala zamawiać;p

p.s wstawać! pisać! bo się nudzę...;p

Tez kupuje cotton balls'y- super sa. Choc pewnie kazdy je ma to nysle, ze jako delikatne swiatlo na noc so karmienia bede ekstra ;) tylko, ze ja celuje w szaro zolte albo ewentualnie szaro turkusowe bo różowy nie do konca moze sie synowi spodobać :)
    Bardzo ładne te Twoje :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj? Pogoda się dopiero rozkręca :D weekend ma być gorszy z większymi temperaturami :D
    muszę się zmobilizować żeby paznokcie zrobić na stopach i w japonki skoczyć

• 4me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle jak bym miala dziewczynke to na pewno miałaby zawieszone na suficie te pompony tiulowe- są ekstra. Mozna kupic w różnych rozmiarach ale samemu tez je super latwo zrobić!

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten piękny dzień...wczoraj ogladałam koszmar następnego lata a dzisiaj w nocy jaki sen !ostatni raz ogladam takie filmy bo przy moich wybujałych snach w ciązy,rano na spacerze z psem oglądałam sie za siebie ! Haha
    Miłego i słonecznego dnia !
    Powodzenia wizytującym dzisiaj

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    A w ogóle jak bym miala dziewczynke to na pewno miałaby zawieszone na suficie te pompony tiulowe- są ekstra. Mozna kupic w różnych rozmiarach ale samemu tez je super latwo zrobić!

4me hehe ja zamawiam też pompony;) ale na tym mieszkaniu taki chwilowy kącik robimy;) więc się wstrzymam, żeby się nie kurzyły niepotrzebnie;)

4me lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

ojjj zapowiada się gorący dzień, ale masz rację Staraczko to ponoć dopiero poczatekr tego co ma być w weekend i zaraz po =)

Paulinek, 4me mnie też bardzo się podobają te pompony tiulowe, ale mężowi jakoś niekoniecznie i uparl się na swoje motylki =)
    Póki co motylki zamówione, zobaczymy jak będą wyglądać... ewentualnie zawsze zdążę odmówić tiul i zrobić pompony =)

Mialam dziś plan iść po maliny i szukać drożdżoki z serem (wiecie, ze teraz latem nigdzie takiej nie widzę ;p) ale to chyba później, bo dostałam smska, ze jedzie do mnie jakiś kurier... nie możemy doczekać się łóżeczka, ale tak szybko to pewnie jednak poduszka =)

Miłego dnia i powodzenia na wizytach! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Naleśniki z nutella... omnomnomnomn... tez uwielbiam ♥
    Z serkiem danio waniliowym i nutella... pyszota, zjadlabym =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się te sznureczkowe kulki podobają bardzo, ale mam obawy co do czyszczenia, więc raczej nie kupię. Tak samo pompony.
    Jako światło nocne mam oklepaną ikeowa lampkę-księżyc, ale chyba się będzie dobrze sprawdzać. W środku wlozylismy najsłabszą ledowa żarówkę i świeci naprawdę delikatnie.

Ja zjadłam śniadanie i czekam na ekipy robotników, już bym chciała żeby przyszli i najlepiej szybko poszli, ale tak pięknie nie będzie :P Kurier też się zapowiedział na 12 z minutami, to na bank moja bluzka ciążowa z H&M. Jeszcze listonosz mógłby zawitać, bo nie mogę się doczekać pajacyków z allegro. Ale idą ekonomicznym, więc pewnie przyjdzie jeszcze poczekać. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)

Śliczne te pompony ale u mnie muszą poczekać aż Oliwka podrosnie i w tedy zrobimy jej pokój.

Przez Was poszłam dziś na rynek po ziemniaki a kupiłam truskawki. Nie wiem kto wsunie całe kilo ale może jakoś zjemy.
    Ja juz naszykowałam obiad a teraz odpoczywam bo coś mi słabo się zrobiło.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naleśniki z nutellą... mniam, mniam :)

A ja zakupiłam wczoraj w Lidlu na wagę batoniki - prawie kg marsów, bounty, twixów i wszystkiego, co tam było :D

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Naleśniki z nutellą... mniam, mniam :)

A ja zakupiłam wczoraj w Lidlu na wagę batoniki - prawie kg marsów, bounty, twixów i wszystkiego, co tam było :D

I weź tu człowieku dbaj o dietę i nie jedz zadnych słodyczy... ;D
    Ja się pytam niby jak... codziennie takie wpisy i moja silna wolna juz ledwo ciągnie ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w gorący dzień :-)
    Dziewczyny ale smaka narobilyscie na te naleśniki mniam to już chyba też wiem co dzisiaj na obiad. :-D

Ja dzisiaj zostaje sama bo mąż zaraz do pracy jedzie i wróci wieczorem... Więc.dzisiaj chyba wezmę się.za.ciuszki dla małego :-D

Powodzenia na wizytach dzisiaj :-) my już jutro mamy i już się troszkę stresuje ach...

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to dzisiaj zaczynam 30 tc :-D <3

Lilla My, .ona., Gusiak, kasig, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 1451 1452 1453 1454 1455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ