WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - też wysłałam. Zerknę chętnie na coś w małych rozmiarach, np. 50-56 :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę i czekam na tego kuriera... kurde, no moglby juz przyjechać, bo chce iść po swoje maliny ;D

Niby nie mam jakoś daleko do sklepu, ale wole iść juz na spokojnie jak odbiorę paczkę...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Lilla My gratuluję możliwości SN ;) ona 'zazdraszczam' lasu, mi w tym tyg zostaje działka ;)

a ja tworzę...;p p.s mąż mi każe zwolnić tempo trochę hehe;) ale ja za dobrze się czuję
    http://wrzucaj.net/images/2015/07/02/20150702090741.jpg

PIEKNE !!!!

Paulinek lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Mi się te sznureczkowe kulki podobają bardzo, ale mam obawy co do czyszczenia, więc raczej nie kupię. Tak samo pompony.
    Jako światło nocne mam oklepaną ikeowa lampkę-księżyc, ale chyba się będzie dobrze sprawdzać. W środku wlozylismy najsłabszą ledowa żarówkę i świeci naprawdę delikatnie.

Ja zjadłam śniadanie i czekam na ekipy robotników, już bym chciała żeby przyszli i najlepiej szybko poszli, ale tak pięknie nie będzie :P Kurier też się zapowiedział na 12 z minutami, to na bank moja bluzka ciążowa z H&M. Jeszcze listonosz mógłby zawitać, bo nie mogę się doczekać pajacyków z allegro. Ale idą ekonomicznym, więc pewnie przyjdzie jeszcze poczekać. :/
    Te pompony to zwykly tiul- mozna prac fasonu nie straci- byle nie w prlace.
    A kule... Mysle, ze mozna je odkurzyc raz na jakis czas odkurzaczem i szczotka z wlosami- zreszta kurz mi taki nie straszny- niech maly sie uodparnia :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    A ja siedzę i czekam na tego kuriera... kurde, no moglby juz przyjechać, bo chce iść po swoje maliny ;D
    Ja dostałam smsa, że będzie po 12.30, że pobranie 3 dyszki, normalnie nowoczesność :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Te pompony to zwykly tiul- mozna prac fasonu nie straci- byle nie w prlace.
    A kule... Mysle, ze mozna je odkurzyc raz na jakis czas odkurzaczem i szczotka z wlosami- zreszta kurz mi taki nie straszny- niech maly sie uodparnia :)
    Ja mam uczulenie na kurz i roztocza, więc wolę akurat z tym nie poszaleć.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja dostałam smsa, że będzie po 12.30, że pobranie 3 dyszki, normalnie nowoczesność :P

Jak zamawialam coś ostatnio chyba DHL to tez tak miałam, pelna profeska... =)
    Teraz wyslali mi jakimś pocztexem i jedyna informacja jaka dostałam to to, ze wczoraj przesyłka została nadana... niby mogłabym dzwonić i się dopytywac gdzie ten kurier się szweda, ale dam Mu czas jakoś do 12 =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek naprawdę potrafisz cuda robić na tych tortach! =)

Juz się nie mogę doczekać efektu końcowego =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• AniaM Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompony to ja napewno będę sama robić bo tiul na allegro 9 m kosztuje 3,5 to kula wyjdzie piekna nawt jakby był Synek to i tak bym zrobiła nawet na rok czy 2

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 33 tygodniu :)

.ona., Gusiak, kasig, Czarna_88, magdalenkaihelenka, adzia, skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Belly pisze że takie 33 tygodniowe dziecko może mieć sny :) ciekawe o czym ta moja Zuzia śni :)

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:

a ja tworzę...;p p.s mąż mi każe zwolnić tempo trochę hehe;) ale ja za dobrze się czuję
    http://wrzucaj.net/images/2015/07/02/20150702090741.jpg

powtórzę po raz kolejny, zdolniacha z Ciebie! :)
    I zazdroszczę zapału i cierpliwości do formowania ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Na Belly pisze że takie 33 tygodniowe dziecko może mieć sny :) ciekawe o czym ta moja Zuzia śni :)

o rzece pełnej mleka :D <joke>

Lady Savage, Lilla My lubią tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle mam problem ;/ z muchami, mieskamy na parterze na wsi i tego mam w trochę ;/ nie przeszkadzały by mi gdyby nie fakt że srają mi na świeżo malowane ściany ;/ jak widzę że na mojej niebieściutkiej ścianie w salonie są brązowe kupy od much to mnie bierze. Ma ktoś na nie dobry sposób. Moskitery odbadają, są za drogie i nas na to nie stać. Mamy też świnki morskie w domu, więc środki które ostraszają owady i gryzonie odpadają.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja.. Wracam do sprawy z materacem.. Byłam wczoraj w ikei i pomacałam ten lateksowy z linka Lalenki i rzeczywiście jest trochę sztywniejszy od mojego więc nie wiem czy lateks lateksowi nierówny czy co ale chyba też się skuszę na ten z ikei, zwłaszcza, że pokrowiec jego jest taki przyjemny w dotyku welurkowy.. lepszy chyba niż mój.
    A w ogóle to mnie też czeka wymiana pionów w bloku.. tylkon kurrr.. we wrześniu.. czyli z 10 dniowym dzieckiem będę słuchać rżnięcia rur i babrać się w tym syfie roboczym.. ehh.. piękny początek się dzieciątku szykuje..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    W ogóle mam problem ;/ z muchami, mieskamy na parterze na wsi i tego mam w trochę ;/ nie przeszkadzały by mi gdyby nie fakt że srają mi na świeżo malowane ściany ;/ jak widzę że na mojej niebieściutkiej ścianie w salonie są brązowe kupy od much to mnie bierze. Ma ktoś na nie dobry sposób. Moskitery odbadają, są za drogie i nas na to nie stać. Mamy też świnki morskie w domu, więc środki które ostraszają owady i gryzonie odpadają.
    Ja mam moskitiery na rzepy, średnio wytrzymują 2-3 lata z moimi kotami (zdarza się im zaczepić pazurem), same rzepy jeszcze dłużej (wymieniałam tylko kawałki, reszta trzyma - klejone jakieś 6 lat temu). Koszt takiej moskitiery to 5-8 zł w zależności od wielkości okna.
    Tylko trzeba brać siatki czarne (nie widać) i o strukturze plastra miodu (łatwiej się zakłada). Moje wiszą calutki rok, w zimę też, tylko do prania ściągam.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    A w ogóle to mnie też czeka wymiana pionów w bloku.. tylkon kurrr.. we wrześniu.. czyli z 10 dniowym dzieckiem będę słuchać rżnięcia rur i babrać się w tym syfie roboczym.. ehh.. piękny początek się dzieciątku szykuje..
    Strasznie współczuję, u mnie w bloku zaczęli od rana i już mam dosyć, a jeszcze nawet nie dotarli do mojego mieszkania. No i nawet nie ma jak skorzystać z kibelka, bo pion odłączony. :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lenka.. ja to myślę nad wyprowadzką na te kilka dni gdzieś do teściowej albo do ciotki.. Tylko że może być trudno z małym dzieciątkiem i z całym majdanem tak do kogoś się przetransportować.. łóżeczko wózek, wanienka i te wszystkie pierdołki..

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady moskitiery nie są drogie :D

Ja mam balkonowa na magnez kosztowała 20zł :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Lady moskitiery nie są drogie :D

Ja mam balkonowa na magnez kosztowała 20zł :)

A okna otwierają ci się do wewnątrz mieszkania czy zewnątrz ?

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
‹‹ 1453 1454 1455 1456 1457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ