Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
diatomka wrote:Hej
My w koncu u siebie po trzydniowej tulaczce. Dobrze ze mama mi wczoraj sprzatnela. Takze od jutra oszczedzanko zaczynam. Wlasciwie juz dzis poleguje. Ale fajnie w wyremontowanym i czystym domku;)
Ale mialam obiad na wypasie az sie boje jaki cukier...biala kielbasa gotowana i mloda kapustka no nie moglam sie oprzec, ale takie rarytasy mam tylko po wizycie mamy, na pozniej mam krem z soczewicy.
Ja tez sie budzilam przez upal i jestem mega nie wyspana.
Co rozumiecie przez pijecie zmiana konsystencji szyjki???
Anikta az mi wstyd bo ja taki brzuch to mialam w 20 tyg...a kolezanka zazdrosci i tyle. A zrzxucila juz wage po ciazy?
Lady piekna pamiatka! Jak tam Twoje cukry?
Dzuls co ile masz wizyte u diabetologa???
Cukry różnie, 8 idę do dietetyka ma mi dietę ustawić. -
Koalka ja do tej pory przytyłam jakieś 6 kg, czyli mam 1 kg na plusie do wagi sprzed ciąży bo mdłości w 1 trymestrze spowodowały, że schudłam 5 kg.
Sigma: Ty to potrafisz pocieszyćale tak pięknie to u mnie nie będzie
Dziewczyny dziękuję za opinie i też się zdecyduję na rożekwidzę, że wygrywa z otulaczem
-
diatomka: koleżanka na chwilę obecną zrzuciła te 25 kg ale wydaje mi się, że dlatego poszło jej to tak szybko bo jednak sama się zajmuje małą. Ona jest z tych matek, które wszystko wiedzą lepiej i nie dopuszcza partnera do wychowania
smutne to ale to ich wybór.
Ja do ikei uderzam w środęjuż zacieram ręce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 14:24
-
Ja będę miała jeden rożek bo jest w komplecie do pościeli i na razie mam dwa kocyki. Muszę jeszcze coś dokupić bo trochę mało tego mam tak mi się wydaje .
-
U nas tez będzie rożek - bo jest w zestawie z pościelą.
Planuje dokupić jeszcze taki zestaw jak wrzucala Paulinek z flamingami, wiec będzie drugi rożek... jesli otulacz będzie potrzebny to najwyżej dokupimy później
Póki co mam jeszcze dwa kocyki - ale wydaje mi się, ze to troszkę malutko - dlatego też trzeba się jeszcze w coś zaopatrzyć
W ogóle zastanawiam się co jeszcze trzeba kupić i juz sama nie wiem...
Nie mam żadnego reczniczka kąpielowego - to już jedną rzecz, a poza tym to już sama nie wiem... musze chyba usiąść i na spokojnie wszystko przemyśleć
Ile i czego kupujecie dla swoich maluszków?
może akurat napiszecie coś o czym ja kompletnie zapomnialam ;pPaulinek lubi tę wiadomość
-
To ja mam koleżankę która mi ciągle mówi że mam za maly brzuch i na pewno dziecko mi się źle rozwija -!!!! Ona w ciazy przytyla 20kg A ja dopiero 6 od najniższej wagi z 1 trymestru.
-
nick nieaktualnyLady a ja patrzę właśnie na koła żeby były pompowane i na wysokie wózki bo są takie też niskie a my wysocy, pamiętam że jak siostrzeńca wozilam to ciągle rączkę miałam wysoko ustawioną a jak sie schylic do niego to szlo garba dostać
Tak ładnie wyszywasz że możesz bez wzoru kupować ciuszki i wymyślać swoje wzorki super aż zazdroszczę
Pospalam trochę i teraz mi zimno a wiatr szaleje. Wiecie że jutro podobno powtórka z weekendu i znowu upały, podobno ostatnie takie a szkodaLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna_88 wrote:To ja mam koleżankę która mi ciągle mówi że mam za maly brzuch i na pewno dziecko mi się źle rozwija -!!!! Ona w ciazy przytyla 20kg A ja dopiero 6 od najniższej wagi z 1 trymestru.
powiedziałam ładnie że nie jem jak swinia więc wyglądam i czuje się dobrze, koleżanka ma nadwagę -
Nie którzy to powinni nic lepiej nie mówić ... próbują podnieść chyba swoje ego dogryzajac innym... Ale to jest chore moim zdaniem
-
nick nieaktualnyJa z kolei mam duzy brzuch. Z iza tez mialam wielki ale przytylam duzo wiecej. Do przedwczoraj sie dobrze czulam z obecna figura. Natomiast wczoraj odwiedzilam babcie i ta sie tylko slodko wchwycila za glowe jak mnie zobaczyla natomiast zona wojka zaczela swoje wywody na temat wielkiego brzucha itp. po czym poczulam sie jak wieloryb
-
Ludzie są straszni..naprawdę czasami to nóż w kieszeni się otwiera. Kurcze jak ja widzę znajomą w ciąży to zawsze powiedziałam coś miłego bo wiem, że to wyjątkowy stan.
Najlepsze, że ci co najwięcej mają do powiedzenia najczęściej leczą swoje kompleksy kosztem innych. -
Ja mam jeden rożek od kompletu pościeli. Planuje kupić jeszcze taki komplet jak Paulinek ma. Kocyków mam też dużo bo 5 i zawsze z braku laku można zrobić rożek z kocyka i poszewki na poduszkę.
Gusiak ręcznik kupiłam na razie jeden bo wychodzę z założenia że mam tyle w domu ręczników że nie będę kupować więcej.
Zastanawiam się nad czapkami. Wszystkie co mam to są takie nakładane od góry i są dość płytkie a chyba przydały by się takie wiązane pod szyjka.
Paulinek lubi tę wiadomość
-
Lilla My wrote:Dziewczyny - a czy kupujecie pościel do łóżeczka?
Na poczatku planuje, ze maly bedzie spal w rozku, wiec komplet pościeli dokupię juz po narodzinach a jak na szybko byloby cos potrzebne to będę miec jeden zestaw minky kocyk z poduszka i najwyżej tego uzyje.
Narazie wole tej pościeli nigdzie nie upychać i niech mi miejsca nie zajmuje
-
Mozjaka wrote:Ja z kolei mam duzy brzuch. Z iza tez mialam wielki ale przytylam duzo wiecej. Do przedwczoraj sie dobrze czulam z obecna figura. Natomiast wczoraj odwiedzilam babcie i ta sie tylko slodko wchwycila za glowe jak mnie zobaczyla natomiast zona wojka zaczela swoje wywody na temat wielkiego brzucha itp. po czym poczulam sie jak wieloryb
ja też mam wielki brzuch, z racji wielowodzia powiedziałabym wręcz że ogromny, wszyscy wokół pytają czy będą bliźniaki, nie powiem nie jest to miłe, ale co mam zrobić, przecież nie moja wina że tyle tych wód tam jest, więc staram sie olewać komentarze, chociaż niektórzy powinni sie w język ugryźć -
nick nieaktualny