Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Lady a ja patrzę właśnie na koła żeby były pompowane i na wysokie wózki bo są takie też niskie a my wysocy, pamiętam że jak siostrzeńca wozilam to ciągle rączkę miałam wysoko ustawioną a jak sie schylic do niego to szlo garba dostać
Tak ładnie wyszywasz że możesz bez wzoru kupować ciuszki i wymyślać swoje wzorki super aż zazdroszczę
Pospalam trochę i teraz mi zimno a wiatr szaleje. Wiecie że jutro podobno powtórka z weekendu i znowu upały, podobno ostatnie takie a szkoda
dziękuje Staraczka
-
Nancy87 wrote:Misia właśnie ciągle siedzę na Internecie i nie zaczęłam się uczyć. Nie wiem jak ja się obronię. Mam jeszcze dwa dni.
Nancy dasz radę :p nie wiem jak u Ciebie ale u mnie pytania są tylko z pracy, jeśli ą pisałaś sama, to nie będziesz mieć żadnych problemów -
Angelaa wrote:dziewczyny a co myslicie o takim kompleciku , chodzi mi aby był to zestaw do wózka
http://allegro.pl/komplet-minky-kocyk-75x100-poduszka-30x40-posciel-i5054249572.html
bo w sumie to nie wiem co do wózka wsadzic
Angela witaj jak się czujesz? Co do kocyka moja koleżanka takie robi,i też sprzedaje, ja dostałam od niej jeden taki kocyk i powiem że jest rewelacyjny -
Lady Savage wrote:Nancy dasz radę :p nie wiem jak u Ciebie ale u mnie pytania są tylko z pracy, jeśli ą pisałaś sama, to nie będziesz mieć żadnych problemów
U mnie są dwa pytania z pracy i jedno z całych studiów. Nawet nic się nie będę uczyć z całych studiów, bo i tak nie wiadomo o co zapytają. Oby tylko na te dwa pytania odpowiedzieć.
Też przed chwilą się zmierzyłam i mam 109 cm na wysokości pępka. -
nick nieaktualny
-
lady ja leze ciagle w domu , brzuchol mam wielki jak beczkowóz , wlasnie od gina wrociłam szyjka nadal koło 1cm ale pessar trzyma jak narazie . u dziewczynek wszystko ok waza 1175 kg i 1256kg i byle do przodu
Lilla My, Kasiarzynka, agatka196, la_lenka, Sigma, Mozjaka, Gusiak, Dżuls, Lady Savage, kasig, 4me, Czarna_88, przyszła mama, Misi@, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość
-
Ja mam w pasie 100cm
Angelaa to moja jedna wazy 1180 a jestesmy na tym samym etapie ciazy;)
Lady podziwiam za to wyszywanie, mi mama wczorak kawalek firanki szyla;) bo kolo tasmy nitka puscila, takie mam pojecie o szyciu
Staraczka dobrze zrozumialam ze to ostatnie upaly?? To co bedzie jesien??
Ja juz zamowilam kocyk minky zolty jasny w bialo szare kropki albo zygzaki. Nie wiem czy moje dziecko rozowego sie doczeka?! Moze jak do pkola pojdzie -
Angelaa wrote:lady ja leze ciagle w domu , brzuchol mam wielki jak beczkowóz , wlasnie od gina wrociłam szyjka nadal koło 1cm ale pessar trzyma jak narazie . u dziewczynek wszystko ok waza 1175 kg i 1256kg i byle do przodu