Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski, jeśli brakuje Wam poleżenia na brzuchu chociaż przez 5 minut - w końcu znalazłam sposób!
Ciążowego rogala zwijam w kółko - z jednej strony jest grubszy (tam, gdzie nakładają się 2 końcówki), z tej strony opieram biodra, na cieńszej stronie opieram żebra, brzuch wpada do środka tego kółka i nie jest obciążony - da się położyć wygodnie!
tylko trzeba na miękkim materacu, bo jednak brzuszek trochę dotyka podłoża
A co do skurczy - ja mam tylko braxtony, brzuch twardnieje na 10-30 sekund, czasem lekko ćmi w dole brzucha i przechodzi po max. pół minuty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 20:33
Anitka201, agatka196, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zdarza sie wam ze jak chodzicie zeby dzidzia albo sie napinala wtedy ale tak bolesnie.? Nie byl to skurcz ani twardnienie tylko az bolesne wypchniecie rekoma...a wiem ze to ona bo jak sie polozylam to w tyym samym miejscu co wypychala znow sie to zaczelo, ale zeby to bolalo! Jestem zdziwiona bo przy Tymku jak jakiekolwiek ruchy poczulam przez to lozysko z przxodu to byl cud.
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Dziewczyny zdarza sie wam ze jak chodzicie zeby dzidzia albo sie napinala wtedy ale tak bolesnie.? Nie byl to skurcz ani twardnienie tylko az bolesne wypchniecie rekoma...a wiem ze to ona bo jak sie polozylam to w tyym samym miejscu co wypychala znow sie to zaczelo, ale zeby to bolalo! Jestem zdziwiona bo przy Tymku jak jakiekolwiek ruchy poczulam przez to lozysko z przxodu to byl cud.
nawet bardziej to nieprzyjemne uczucie i taki bolesny "opór" niż sam ból. Coś jakby miał mi wyjść brzuchem
-
Moja Lenka. ☺
3 tygodnie temu wazyla 1400 gr A dziś to moje wstydliwe dziecko waży 2237grWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 20:57
Kasiarzynka, la_lenka, Sigma, Nancy87, kasig, Dominka92, Czarna_88, Anitka201, Staraczka23, Gusiak, .ona., Lady Savage, agatka196, Lilla My, przyszła mama, Dżuls, chabasse, Misi@, karolcia87, easymum lubią tę wiadomość
-
Kasiarzynka wrote:Diatomka, chyba nie bardzo - bo z muzyki to słucha wszystkiego (czyli niczego szczególnie), a płyta z grą jakąś np. na statek aby sobie zainstalował nie wchodzi w grę bo nawet nie ma napędu (wszystko pobiera ze steama). Taki ten chłop nijaki jakiś
. Lubi eksperymentować kulinarnie (wiecie, zawsze wysyła nam zdjęcia dziwnych posiłków jakie jada - szarańcze, ośmiornice, itp.). Ale to ponad moje siły by gotować - i to coś nietypowego.
Kasiarzynka, Carolline lubią tę wiadomość