Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym zrezygnowała z tego wózka, co zrobisz z tym plastikiem? urwiesz, skleisz taśmą, czy będzie tak wisiał? ;/ Cena fajna, ale nie za wózek, którym będziesz jeździć codziennie na spacery i będziesz się wkurzać, że mogłaś dołożyć ze dwie stówki i kupić lepszy. No i pytanie też czy jeśli to od kosza, to czy wkładając tam zakupy kosz spełni swoją funkcję, czy utrzyma ciężar..
-
nick nieaktualnyusiadłam do kompa i znalazłam
http://olx.pl/oferta/wozek-gleboki-CID88-ID7xVb9.html#be4d9c5617
Jeju wiocha totatlna moje dziecko by nie wybaczyło tego hehe
Teraz nie bede rezygnowac ale w sobotę obczaje czy będzie wpływ tego plastiku na ciężar w koszu i od czego on ogólnie jest , myślałam żeby dokleić kawałek innego do niego ale muszę na żywo zobaczyć -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:usiadłam do kompa i znalazłam
http://olx.pl/oferta/wozek-gleboki-CID88-ID7xVb9.html#be4d9c5617
Jeju wiocha totatlna moje dziecko by nie wybaczyło tego hehe
Teraz nie bede rezygnowac ale w sobotę obczaje czy będzie wpływ tego plastiku na ciężar w koszu i od czego on ogólnie jest , myślałam żeby dokleić kawałek innego do niego ale muszę na żywo zobaczyć
Hehehe ale jaka cena:D Jeszcze można negocjowaćA mała nie będzie pamiętać jaką miała brykę hehe.
-
Starczka ja też uważam byś dała sobie. Spokój z tym wózkiem. Jest dużo innych fajnych i też za nie duże pieniądze.
Anitka śliczny masz brzusio. Taki słodki malutki.
My całą noc ni spałyśmybyło mi potwornie gorąca i duszno a stopy i dłonie jakby ktoś mi nad ogniem trzymał tak mnie parzyły. Zasnełam dopiero nad ranem jak się troszkę ochłodziło. I Oliwia odżyła. Kopie i wypycha się już od godziny.
Powodzenia dziś na wizytach!Anitka201, adzia lubią tę wiadomość
-
alutka wrote:czyżbyśmy się w końcu doczekały ?
może to skloni szpitale do oferowania znieczulenia
http://www.tvn24.pl/porod-ze-znieczuleniem-bez-limitow,557588,s.html
Alutek ciekawe jak to będzie w szpitalach w praktyce...
Staraczka to faktycznie dość spore pęknięcie i tez chyba jednak wolałabym sobie ten wózek odpuścić i szukać czegoś innego... dołożyć nawet te 200-300 zl i kupić jakiś cały...
Anitka jaki Ty masz maluski brzuszek i w ogóle jaka jest szczuplutka.... zazdraszczam -
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Ja tak samo, to pękniecie nie wygląda dobrze. Staraczka, szukaj innego, za sensowne pieniądze da się znaleźć naprawdę spoko wózek - ja za 300 zł mam pełen komplet, z parasolką, fotelikiem, pokrowcem przeciwdeszczowym itp.
Kupiony dopiero po obejrzeniu i jest bardzo fajny. Może nie jest jakiś super modny, ale na pewno będzie dobrze służył przez te kilka miesięcy.
Uważam tak samo jak dziewczynyja też mam super wózek, bez żadnych uszkodzeń i kompletny za 320 zł. Swoją drogą wyprany i gotowy na dzidziusia
Anitka201, AniaM, Sigma lubią tę wiadomość
-
co do znieczulenia.. ja wybrałam moją klinikę głownie dlatego, że oferuje znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie dla wszystkich. Jak sami stwierdzili- jesteśmy w xxi w i poród nie musi boleć, a to znieczulenie znosi 70-80% bólu. Wczoraj lekarz mówił nam, że nawet,jesli ktoś deklaruje przy przyjęciu, że nie chce znieczulenia, to i tak robią mu badania krwi w tym kierunku, bo za 2 h ta osoba już chce się znieczulic:)
-
U nas dzis pada deszcz baaaa nawet bym powiedziala, ze leje! dlatego ja nie narzekam na upały bo narazie zdecydowanie wole je i słońce niż to co dziś
Moze za to zmobilizuje mnie to by zrobić inwentaryzacje w ubrankach wreszcie i zobaczyć czego mi jeszcze brakujea moze jednak zrobie sobie kawke, zjem ciasto i przeczytam zalegla lekturę
-
nick nieaktualnya u mnie ten deszcz taki jak by chciał a nie mógł
powietrze jest przyjemne
od oglądania tych wózków już mnie głowa boli , zarządzam przerwe na drugie sniadanko
LAdy ale wymagania miałaś co do wózka ? Bo ja mam i tu jest problem właśnie , dlatego nie mogę trafić na TEN