X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym zrezygnowała z tego wózka, co zrobisz z tym plastikiem? urwiesz, skleisz taśmą, czy będzie tak wisiał? ;/ Cena fajna, ale nie za wózek, którym będziesz jeździć codziennie na spacery i będziesz się wkurzać, że mogłaś dołożyć ze dwie stówki i kupić lepszy. No i pytanie też czy jeśli to od kosza, to czy wkładając tam zakupy kosz spełni swoją funkcję, czy utrzyma ciężar..

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczko ja też bym go sobie odpuściła. Za niewiele więcej kupisz używany ale sprawny wózek

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usiadłam do kompa i znalazłam :D

http://olx.pl/oferta/wozek-gleboki-CID88-ID7xVb9.html#be4d9c5617

Jeju wiocha totatlna moje dziecko by nie wybaczyło tego hehe

Teraz nie bede rezygnowac ale w sobotę obczaje czy będzie wpływ tego plastiku na ciężar w koszu i od czego on ogólnie jest , myślałam żeby dokleić kawałek innego do niego ale muszę na żywo zobaczyć

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym odpuściła, bo chyba troszkę przeżył.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyżbyśmy się w końcu doczekały ?
    może to skloni szpitale do oferowania znieczulenia
    http://www.tvn24.pl/porod-ze-znieczuleniem-bez-limitow,557588,s.html

Sigma lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    usiadłam do kompa i znalazłam :D

http://olx.pl/oferta/wozek-gleboki-CID88-ID7xVb9.html#be4d9c5617

Jeju wiocha totatlna moje dziecko by nie wybaczyło tego hehe

Teraz nie bede rezygnowac ale w sobotę obczaje czy będzie wpływ tego plastiku na ciężar w koszu i od czego on ogólnie jest , myślałam żeby dokleić kawałek innego do niego ale muszę na żywo zobaczyć

Hehehe ale jaka cena:D Jeszcze można negocjować:D A mała nie będzie pamiętać jaką miała brykę hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starczka ja też uważam byś dała sobie. Spokój z tym wózkiem. Jest dużo innych fajnych i też za nie duże pieniądze.

Anitka śliczny masz brzusio. Taki słodki malutki.

My całą noc ni spałyśmy :-/ było mi potwornie gorąca i duszno a stopy i dłonie jakby ktoś mi nad ogniem trzymał tak mnie parzyły. Zasnełam dopiero nad ranem jak się troszkę ochłodziło. I Oliwia odżyła. Kopie i wypycha się już od godziny. :-)

Powodzenia dziś na wizytach!

Anitka201, adzia lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plastiku to się tak łatwo nie da skleić. Ja bym już nie zawracała kobiecie tyłka, wózek nie wygląda na wystarczająco sprawny. Jest jeszcze sporo czasu, na pewno znajdziesz coś fajniejszego w rozsądnej cenie.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka dzięki za info :-) jutro mam wizytę to dopytam się lekarza czy fakycznie można liczyć na to znieczulenie :-)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka wrote:
    czyżbyśmy się w końcu doczekały ?
    może to skloni szpitale do oferowania znieczulenia
    http://www.tvn24.pl/porod-ze-znieczuleniem-bez-limitow,557588,s.html

Alutek ciekawe jak to będzie w szpitalach w praktyce...

Staraczka to faktycznie dość spore pęknięcie i tez chyba jednak wolałabym sobie ten wózek odpuścić i szukać czegoś innego... dołożyć nawet te 200-300 zl i kupić jakiś cały...

Anitka jaki Ty masz maluski brzuszek i w ogóle jaka jest szczuplutka.... zazdraszczam =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaszło słońce, zerwał się jakiś wiaterek... jest szansa, ze dziś jednak będę mogla się ruszyć... bo póki co nosa nie wysuwam z sypialni dalej niz do toalety i kuchni =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej wiecie, że jeszcze tydzień spędzę w pracy (no max 2 tyg) i zostaję w domu?? :-)tak się cieszę :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra przekonałyście mnie , już piszę do niej że rezygnuje :)

Nancy mi też było by trochę wstyd z takim wyjsć :D

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja tak samo, to pękniecie nie wygląda dobrze. Staraczka, szukaj innego, za sensowne pieniądze da się znaleźć naprawdę spoko wózek - ja za 300 zł mam pełen komplet, z parasolką, fotelikiem, pokrowcem przeciwdeszczowym itp.
    Kupiony dopiero po obejrzeniu i jest bardzo fajny. Może nie jest jakiś super modny, ale na pewno będzie dobrze służył przez te kilka miesięcy.

Uważam tak samo jak dziewczyny :) ja też mam super wózek, bez żadnych uszkodzeń i kompletny za 320 zł. Swoją drogą wyprany i gotowy na dzidziusia :)
    fb0211.jpg

Anitka201, AniaM, Sigma lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Łodzi już padało przed chwilą - takie dwie sesje po 5-10 minut, ale fajnie się zrobiło :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do znieczulenia.. ja wybrałam moją klinikę głownie dlatego, że oferuje znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie dla wszystkich. Jak sami stwierdzili- jesteśmy w xxi w i poród nie musi boleć, a to znieczulenie znosi 70-80% bólu. Wczoraj lekarz mówił nam, że nawet,jesli ktoś deklaruje przy przyjęciu, że nie chce znieczulenia, to i tak robią mu badania krwi w tym kierunku, bo za 2 h ta osoba już chce się znieczulic:)

720fbe94f2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis pada deszcz baaaa nawet bym powiedziala, ze leje! dlatego ja nie narzekam na upały bo narazie zdecydowanie wole je i słońce niż to co dziś;)

Moze za to zmobilizuje mnie to by zrobić inwentaryzacje w ubrankach wreszcie i zobaczyć czego mi jeszcze brakuje ;) a moze jednak zrobie sobie kawke, zjem ciasto i przeczytam zalegla lekturę ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie ten deszcz taki jak by chciał a nie mógł :D
    powietrze jest przyjemne :)

od oglądania tych wózków już mnie głowa boli , zarządzam przerwe na drugie sniadanko :)

LAdy ale wymagania miałaś co do wózka ? Bo ja mam i tu jest problem właśnie , dlatego nie mogę trafić na TEN

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co polecacie? Rożek czy otulacz? Sama nie wiem co zamówić.

• AniaM Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba wezme to i to tak samo jak ze smoczkami czy butelkami nie wiesz co podpasuje

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
‹‹ 1480 1481 1482 1483 1484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ