Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja mialam tydzien temu 20,57 ng, w przeliczeniu 65,51 nmol. Wg norm laboratoryjnych ok dla ciezarnych, ale wiem ze inne kobietki maja sporo wyzsze.
za to nie wiem jak u mnie z tsh, jak lekarzowi powiedzialam ze bedziemy starav sie o dzidziusia to powiedzial ze nie musze zadnych badan robic. I tak naprawde nigdy nie konytrolowalam tarczycy, licze ze jest ok. -
Angelaa wrote:jaki powinien byc poziom progesteronu w 4-5 tyg ciazy ? bo kolezanka mi mówiła ze mam za niski . mozecie cos powiedziec na ten temat ?
A jaki poziom masz??
Jezeli progesteron masz nie nizszy niz 20ng to nie jest zle..Ale najlepiej zeby byl ponad 20ng/ml Jezeli masz nizszy wycisnij od gina luteine lub duphaston..Napewno nie zaszkodzi a wspomoze..Poza tym nie ma gornej granicy wartosci progesteronu w ciazy..Czym wyzej tym lepiej... -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny.
Przyszlam sie pozegnac. Ja niestety nie bede rodzic we wrzesniu.
Uwazajcie na siebie. Zycze Wam spokojnej ciazy i szybkiego porodu.
Pozdrawiam -
kasiuleks wrote:Czesc dziewczyny.
Pozdrawiam
Przykro mi..Naprawde nie powinno to spotykac nikogo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:49
kasiuleks lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pozdrawiam
Trzymaj się Kochana. To niesprawiedliwe...kasiuleks lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam
Tulę mocnokasiuleks lubi tę wiadomość
-
Juz po wizycie jestem w 6 tygodniu i 3 dniu wiem ze jeszcze moze sie wszystko wydazyc ale ja mam zdjecie mojego kropka i widzialam bijace serduszko , Panik doktor mowi wszystko jest fajnie a ze brak mi jakichkolwiek dolegliwosci to tylko szczescie
Zaczynam wierzyc ze jestem w ciazyMisi@, kasiuleks, agniesja, MuffinLady, eM, Lenuś, adzia, szczęśliwa 2015, Bruma, patrycja87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasiuleks , współczuje z całego serduszka , kuźwa jakie to wszystko jest niesprawiedliwe , małolaty wpadają , imprezuja piją pala w ciąży , wcale nie chcą byc mamami , i rodza zdrowe dzieci , a kobiety które naprwdę wyczekują maleństwa i pragna tgo z całego serca , niestety spotyka je coś takiego .
ja tego nie ogarniam naprawdękasiuleks lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Wam za wsparcie
Bede jeszcze czasami do Was zagladac i podczytywac co u Was slychac.
Mam nadzieje , ze wkrotce mi sie uda.
Buziaki dla Was i Waszych maluszkowagniesja, eM, adzia lubią tę wiadomość
-
Angelaa wrote:kasiuleks , współczuje z całego serduszka , kuźwa jakie to wszystko jest niesprawiedliwe , małolaty wpadają , imprezuja piją pala w ciąży , wcale nie chcą byc mamami , i rodza zdrowe dzieci , a kobiety które naprwdę wyczekują maleństwa i pragna tgo z całego serca , niestety spotyka je coś takiego .
ja tego nie ogarniam naprawdę
Ja tez tego nie ogarniam Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Trzy lata sie staralismy , az w kocnu doczekalismy sie. Ale radosc nie trwala dlugo. Trudno juz nic nie zrobie. Wylalam juz morze lez, moge miec tylko nadzieje , ze tym razem uda sie szybciej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:06
eM lubi tę wiadomość