Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUff dobrze ze nie cZuć
U mnie znowu będzie witaj żurawino
Od rana chodzę do wc jak wściekła i nie sikam jedynie kropelke a parcie strasZne i takie jak by ciarki w środku czuć, efekt chodzenia w majtkach na balkon .
Lady każda z nas zna ten bólnie zlamalam nigdy palucha w ten sposób pobolalo i przestało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 10:12
-
Ja wczoraj dostałam kolejną reklamowke ciuszkow dla małego i nawet rożek
Ach ta moja mama jest kochana ♡
Muszę się wziąść za układanie tego w koncuadzia lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Uff dobrze ze nie cZuć
U mnie znowu będzie witaj żurawino
Od rana chodzę do wc jak wściekła i nie sikam jedynie kropelke a parcie strasZne i takie jak by ciarki w środku czuć, efekt chodzenia w majtkach na balkon .
Lady każda z nas zna ten bólnie zlamalam nigdy palucha w ten sposób pobolalo i przestało
też myślałam że tym razem tak będzie a rano wstaję i nie mogę ruszyć palcem, cały fioletowy siny i nadal bolał jak cholera ;/. Już wiedziałam że nie będzie tak jak zawsze, nadal boli, i lekarz powiedział że jak już ból będzie nie do wytrzymania to mam paracetamol brać. -
Lilla My wrote:Lady, ale niefart
A ta nawałnica nie zrobiła większych szkód oprócz drzewa? U nas była burza, ale na szczęście tylko pół godzinki i przeszła. -
nick nieaktualny
-
Byłam na tym usg, wszystko w porządku tylko znowu mnie babka kilka razy pytała "dwudziesty który to tydzień? Nóż kurna, aż taki mały ten brzuch nie jest.
Ogólnie macie rację, że ciąża to nie najlepszy moment na usg, ale lekarz i babka robiąca stwierdzili, że skoro wcześniej nie był, to lepiej nawet w ciąży zrobić i ewentualnie powtórzyć po zakończeniu laktacji. -
AniaM wrote:Ja dzisiaj znowu po tych globulkach robiłam test paskami lakmusowymi normalnie widzieli po nogach cieknie fajna sprawa te paski i można spać spokojnie ze to nie wody płodowe
A zamawialas przez internet czy w sklepie gdzies kupilas?
Moglabys podac link jesli z neta?
Jest tego tyle i nie wiem ktore wziac :p