Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
alutka wrote:2695 dla normy max 500.....ale lekarz mówi że dramatu nie ma...chce mu wierzyć
U mnie wzrosły do 5700, startowałam od 3500, więc Twój poziom jest naprawdę ok. właśnie czekam na ponowny dopler, żeby wykluczyć zakrzep, jutro wizyta u hematologa. Staram się niw panikować, ale stres jest ... -
Ona na pewno po ciąży pójdę i zbadać piersi.
Dżuls Body z krótkim rękawkiem mam dużo i z długim też wszystkie praktycznie odziedziczone ale na 62 mam chyba z 15 takich i 15 takich. Wiec sporo.
Na 56 mam aż jednei chyba zaraz po wypłacie musze skompletować ciuszki na 56 bo zapowiada się nam kruszynkę.
Ja dostałam jakiegoś powera. Rozmrozilam lodówkę i umyłam, wyszorowalam kafle w kuchni a teraz biorę się za salon tylko musze lecieć po chleb biały specjalnie bo dziś brat u mnie nocuje.
-
Witam się z Wami. Pozdrowienia z Kaszub - właśnie urlopujemy
.
Ja miałam złamanego palca u nogi,ból okropny grzbiet srodstopia sinofioletowy, założyli mi gips-zrobili taką skarpete. Miesiąc czasu z tym chodziłam o kulach.
USG piersi wypada robić kontrolnie u młodych kobiet, tak jak starsze po 50rż wypadałoby kontrolować -tylko u nich mammografie. Obecnie jest tendencja wzrostowa zachorowania na raka piersi. Nie mówię tu o kobietach starszych,bo u nich trend jest od dawna, ale młode roczniki 80. Dlatego tak głośno mówi się o profilaktyce. U kobiet po porodzie kontrola piersi/USG tak jak któraś z Was już wspomniała tak mniej więcej ok roku po .Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Ja raz w życiu miałam badane piersi przez ginekologa (nie był mój prowadzący lekarz) poszłam tylko skonsultować pewne podejrzenia a ten zamiast zająć się tym z czym do niego przyszłam to on piersi mi badał...
Po porodzie pójdę na spokojnie na usg już mi mama zapowiedziała ze mnie zapiszę -
nick nieaktualnyAniaM wrote:http://allegro.pl/paski-ph-4-7ph-do-badania-odczynu-w-pochwie100-szt-i5020056731.html
Paski lakmusowe
Lady dobrze, że chociaż usiąść możesz...i w między czasie możesz sobie haftowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 11:43
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Mnie to dziwi bo moja dr jak tylko się dowiedziała o ciazy zbadała mi piersi mimo tego że chodzę co roku na badanie USG a miesiąc przed ciążą miałam świeże usg i cytologie.teraz niestety kolejne badanie po zakończeniu karmienia piersią
easymum lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie też w nocy była burza, ale zbyt wiele to nie zmieniło... dalej duszno i gorąco... niby nie ma słońca, ale jakoś znacznie to się nie przechlodzilo...
Lady uważaj na siebie, bo do końca jeszcze troszkę czasu zostało...
Właśnie podczytalam sierpniowki i widziałam, ze jutro kolejna dziewczyna przywita swoje maleństwo, ma mieć pilne cc...
-
Lady - jak Ty chodzisz?
Współczuję. To z dietetyka nici?
A ja dumna jestem, dwie godziny właśnie spędziłam nad żelazkiem, ale coś do przodu jużU nas niby chłodniej, 25st, ale bardzo parno.
Teraz czas na lody
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
hej
odstawilam malego do pkola, posiedzialam w pracy troszke i o 10 poszlam do kosmetyczki zeby mi henne na brawiach zrobila, bo ja mam takie nędzne jaśniutkie, a w sobote wesele wiec wypadaloby te brwi miec:)
teraz skonczylam dietke. juz dzwonila kolejna osoba...wlasciwie sama nie wiem, ale kasy przeciez nie mam a tak cos mi zawsze wpadnie.
my oddalismy sprawe zz wyplatami do prawnika. w piatek ma cos pomyslec nad jakims pismem i odpisac.
czekam tez na wynik kontroli z zusu...
powiem Wam ze mi dobrze jak malego w domu nie ma, przede wszsytkim nie siedzi caly dzien przed tv tylko jakos sensowniej czas spedza.
w piatek diabetolog, dlatego jutro rano jade sobie glukoze pobrac. i porownam z glukmetrem.
Dzuls u mnie tez bylo nie wiadomo kiedy to lozysko i pani polona mi pod sama buzie pokazala ze jest cale;) no kawal mięcha nie powiem:)
ona zauwazylam ze jesli o slodkie chodzi to moge zgrzeszyc do poludnia, wtedy nie przeklada mi sie to na cukry w reszcie dnia ani na czczo -
nick nieaktualny4me wrote:Eee ph7? To nie wiem czy to zawsze jest miarodajne- tyle to moze miec mocz i co wtedy Ci rozpozna to jako wody plodowe ?!
Ja np mam teraz ph7 troche wysoko ale to dokładnie górna granica dla moczu...