Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Takie krótkie, na gumce? Ja mam krótkie na lato- co prawda kupowałam za 49 pln ;/ ale są meeeeega fajne i wygodne. Latam w nich non stop.
Rozmiary duże bo pomimo ciąży weszłam w S.
Warto je kupić na upalyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 12:31
-
Spadek formy - u mnie taki sobie, również zależy od dnia. Czasem mam ochotę zdrzemnąć się w dzień, ale mając dziecko w domu nie ma takiej opcji
, czasem już nie daję rady poleżeć z książką koło północy jak kiedyś
, bo oczy mi się same zamykają, a czasem nie mam z tym problemu, czasem nie chce mi się robić nic (ale wtedy robię co muszę, bo nie mogę sobie pozwolić na fajrant przez cały dzień
), a czasem robię bardzo dużo (oczywiście wszystko w granicach rozsądku). Wiele obowiązków przejął już mąż, np.z odkurzaczem nie biegam i wielkiej miski prania nie noszę naraz
- a niech trochę też się podszkoli
, choć nie ukrywam że czasem marzę, żeby umyć podłogi, czy poodkurzać
No tęsknię czasem za tym.
Spacerować za wiele nie mogę, bo jednak grawitacja działa, czuję jak brzuch mi ciąży, także nie szaleję. Brzuch - odpukać rzadko mi się napina, zdarza się, ale bardziej mam wypiętą dupkę z prawej lub lewej strony, najbardziej to boli jak chodzę i dosłownie szukam miejsca, żeby gdzieś usiąść jak najszybciej.
PannaB - jak możesz sobie pozwolić na drzemkę w dzien to korzystaj.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Anitka201 wrote:A dziewczyny wczoraj podeszłam do C&A i te luźne spodenki na gumce są teraz w promocji i kosztują 29 zł
. Polecam, sama sobie wzięłam 2 pary. Ja brałam rozmiar S bo te M i L są jakieś mega wielkie.
-
4me wrote:Takie krótkie, na gumce? Ja mam krótkie na lato- co prawda kupowałam za 49 pln ;/ ale są meeeeega fajne i wygodne. Latam w nich non stop.
Rozmiary duże bo pomimo ciąży weszłam w S.
Warto je kupić na upalyŚwietne są
i do tego długość taka, że nie lata się z gołym tyłkiem
-
la_lenka wrote:Dasz rade wrzucić linka ze sklepu online? (może być do jakichś podobnych, tak bym się chciała zorientować o jakich mowa).
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/spodnie/szorty/krotkie-spodenki-147700-1.html
-
na drzemki moge sobie pozwolic
i pozwalam tylko potem tak rozbita chodze.
szyjka ost byla ok teraz wizyta za tydzien to zobaczymy ale to pewnie norma takie napinanie. dzis to bym nic nie robila, ale zajecia w szkole rodzenia sa i szkoda opuscicwiec zebrac sie trzeba
-
U nas dzisiaj spadek formy, ale psychicznej, a nie fizycznej. Najpierw obudziłam się z płaczem, bo coś mi się śniło i płakałam przez sen. A w ciągu 10 minut wyłam znów, bo wypadło mi mięso z zamrażalnika i zrobiłam rodzicom dziurę w panelachSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
hej dziewczyny, u mnie też ostatnio kiepsko z formą, noce są dla mnie straszne, nie dość że zasypiam dopiero kolo 2 to i tak średnio co dwie godziny się budzę, bo albo biodro boli, albo nogi zdrętwialy, albo siku i potem chodzę jak zombie. Dzisiejsza noc to już w ogóle koszmar, tak straszliwie bolał mnie brzuch, że myślałam że będę budzić chłopa i podjedziemy na ip bo nie dawałam rady, ale w sumie okazało się że to ostatnie truskawki jakie jadłam wieczorem chyba mi siadły na żołądku, pół nocy przytulałam muszlę, dopiero nad ranem w końcu przeszło. W każdym bądź razie nie pamiętam juz nocy żebym przespała ciągiem z 8 godzin.
-
Anitka201 wrote:Spodenki tego typu (krój) ale inny wzór (nie mogę znaleźć identycznych, które mam):
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/spodnie/szorty/krotkie-spodenki-147700-1.html -
kurcze ten temat ZZO to jakaś masakra, przecież takie znieczulenuie podaje się przy każdym, nawet mniej znaczącym zabiegu ortopedycznym (wiem, bo sama miałam), a przy porodach bolesnych jak cholera takie problemy..
dlatego zdecydowałąm się na moją klinikę - odestek znieczulen przy sn wynosi ok 80%, podaja wszystkim, które chcą (nawet jesli nie chcą na początku porodu, a pozniej zmienią zdanie) i mają dobre wyniki badań -
nick nieaktualnyAaaaa
jak zajebiscie, będę ciocia, siedziałam w domu dostałam telefon od siostry z pracy czy mogę do niej podejść bo zaslabla w pracy, poszłam i miała papierek z pogotowia bo ciśnienie 95 na ileś, zadzwoniłam do ogólnego żeby z nią iść a ten skierował do Ginekologa bo ból brzucha miała wychodzi i do mnie z tekstem BEDZIESZ CIOCIAmarlenak_me, Lilla My, Dżuls, kasig, Gusiak, AniaM, Czarna_88, Kucykowa, Misi@, Sigma, trix, skabarka lubią tę wiadomość
-
Hej!
Dziewczyny powodzenia na wizytach i na obrotach!
Ja od wczoraj wieczorem w kiepskim humorze i nastroju. Pół wieczora przeryczałam przez nerwy które zapadła mi ciotka mojego R, cała noc miałam skurcze i bolał mnie brzuch. Już nie mogę się doczekać aż R dziś wróci i zrobi z tym mocherm porządek.
Co do spadku formy to u mnie różnie ale częściej chodzę jak kapeć niż mam powera. A drzemka w ciągu dnia jest praktycznie obowiązkowa bo jak nie to nie dam rady funkcjonować.
Ale kopyta mają wasi mężowie.
U nas standardzik taki ja 37-38 a R 42-43. Ale np mój chrzesniak ma 7 lat i już ma rozm 38. A jeżeli chodzi o buty to mi też ciężko wcisnąć stopę nawet w najluźniejsze trampki. Jakby była za duża i za szeroka stopa. -
Agatka i u mnie standardzik ja 36-37, mąż mniej więcej 42... ale to też może zależy od tego, że oboje nie jesteśmy jacyś baaaardzo wysocy... ja 167, mąź ok. 177
Staraczka super wieści, to w domu się chyba wszyscy cieszą
Kurde przepatrzyłam właśnie ciuszki na 56 i mam tylko dwa pajace.... to chyba troszkę za mało?
Doświadczone mamy i te z ogarniętymi zakupami... ile czego macie w rozmiarze 56 -
nick nieaktualnyGusiak wrote:ą
Kurde przepatrzyłam właśnie ciuszki na 56 i mam tylko dwa pajace.... to chyba troszkę za mało?
Doświadczone mamy i te z ogarniętymi zakupami... ile czego macie w rozmiarze 56
za dużo nie ma wg mnie sensu, jednak dokupiłabym jeszcze z 4 body 2x kr rekaw i 2x dlugi...bo fakt ze dzieciaczek szybko wyrasta, ale nie musi tez na nim wszystko wisiec
-
Ogólnie na 56 mam tak:
- 2 pajace,
- 3 x body krótki rękaw,
- 7 x body długi rękach <nie wiem skąd ich aż tyle się uzbierało ;p>
- 2 x spodenki ze stopkami <nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa>
Styknie czy coś dokupować? -
nick nieaktualny
-
Staraczka swoją drogą może w końcu przełamałyście złą passe.... pisałaś wcześniej, że jak rodzice jadą do dziadków to ciągle się coś złego wydarzało i w ogóle, a teraz proszę.... siostra w ciąży, zaczęły się dobre wiadomości
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Staraczka swoją drogą może w końcu przełamałyście złą passe.... pisałaś wcześniej, że jak rodzice jadą do dziadków to ciągle się coś złego wydarzało i w ogóle, a teraz proszę.... siostra w ciąży, zaczęły się dobre wiadomości
Też o tym wspomniałam jej, troszkę źle się działo bo pogotowie i lekarz Ale grunt ze z pozytywnym zakończeniem
Wy tak piszecie ile sztuk macie a ja samych bodow 56-62 mam 34 sztuki
Agata doczytałam że ciasniejsze buty Masz, może są nogi opuchnięte albo stopy rosną, na belly jakiś czas temu porada była odnośnie butów żeby większe kupić bo w ciazy stopy mogą rosnąć i już nie wracają do rozmiaru z przed ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:36