Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Hahaha lady ja bym go wyciągnęła, przytuliła, wycałowała i schowała dalej głęboko:) Może to taka chęć sprawdzenia co u niego...Już trochę minęło od wizyty:) Mnie dzisiaj tak mocno zakuło i od razu: Dziecko nie strasz mnie hehe. Leżę z mężem wieczorami przed tv i go miziamy i mówimy do niego, chociaż jeszcze nie słyszy:)
Ja mam tak samo , ale moi kochani prof. też jeden sobie zażartował dzisiaj że ja dostanę na egzaminie nie 2 pyt ale 4 bo mam dodatkowego studenta haha -
nick nieaktualnyAngelaa wrote:sa rózne wynalazki na rozstępy , ale to by cza było juz zacząć smarować , słyszałam że dobre sa z apteki pharmaceris
-
a ja dzisiaj wkońcu znalazłam dzisiaj owieczkę z bijacym serduszkiem moja kolezanka miała taka i super sprawa naprawde jakby mi ktos powiedzizał to bym nie uwierzyła ze taka zabaweczka niepozorna takie cuda działa heh
jest to taka fajna przytulanka której bije serduszko (odglosy serca matki kiedy jeszcze fasolka była w brzuszku )kiedy dzidzia płacze to sama sie uruchamia a po 5 minutach sie wyłącza . zajeeee bista ta owca , ja odrazu zamawiam bo później jej nie znajdę a już rok sie na nia czaje -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ach ciekawe co na rozstępy będzie najlepsze
macie propozycje?
Ja w pierwszej ciąży stosowalam od samego poczatku Bielenda Sexy Mama i czasem Perfecta. Nie mam nawet milimetra rozstępu. Tylko smarowalam uczciwie dzien w dzien. -
nick nieaktualnyPowiedzcie mi kobitki czy Wy tez tak macie czy tylko ja?
Rycze dzisiaj jak glupia.. zaczeło sie od piosenki tak sie wzruszylam ze nie moglam sie uspokoic potem moj R mi opowiedzial smutna historie o piesku i znowu ryczałam i teraz znowu włączyłam ta piosenke i płakałam jak dziecko...
Co do preparatu na rozstepy to dobra jest Mustela nie nalezy do najtanszych ale kobiety sobie chwala:) -
wiaraczynicuda wrote:Powiedzcie mi kobitki czy Wy tez tak macie czy tylko ja?
Rycze dzisiaj jak glupia.. zaczeło sie od piosenki tak sie wzruszylam ze nie moglam sie uspokoic potem moj R mi opowiedzial smutna historie o piesku i znowu ryczałam i teraz znowu włączyłam ta piosenke i płakałam jak dziecko...
Co do preparatu na rozstepy to dobra jest Mustela nie nalezy do najtanszych ale kobiety sobie chwala:)
Haha no to ja jestem w stanie popłakać się na reklamie Whiskas JuniorDżuls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuffinLady wrote:Haha no to ja jestem w stanie popłakać się na reklamie Whiskas Junior
czyli ze mną wszystko w porządku hehe mama juz sie ze mnie smieje że nigdy beksa nie bylam a teraz placze jak ona kiedy była w ciązyMuffinLady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Ja używałąm oliwki dla mam z rossmanna i nie mam cienia rozstępu.
Angelaa, a słyszałaś o szumisiach? http://szumisie.pl/
W końcu walczę z anginą czosnkiem. 4 ząbki na kanapkach. Chyba mnie dzisiaj panowie wystawią na noc na balkon
wesżłam na strone tych szumisi i fajne to chyba kupie ale jeszcze nie teraz -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Nie wiem kto wymyslil ciężarówki na kobiety w ciąży ale źle mi się kojarzy i wiecie co jak ktoś do mnie tak powoe to chyba strzele w ryj.
Dziękuję za porady chyba ten sexy mama spróbuje bo ba wizaż zerknelam
Na prawdę polecam. Do tego ma delikatny taki "mało inwazyjny" zapach.