Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eM wrote:hejo ja biorę vitaminer prenatal + dha a smaruje się po kąpieli olejkiem z baby dream for mama, fajnie nawilża
Co do olejku to jest bardzo fajny (kiedyś go stosowałam) ale później tak mi śmierdziały ciuchy i ręczniki tym olejkiem, że nawet piorąc w 90 stopniach nie mogłam się pozbyć tego smrodu. Mój P. po 2 tygodniach wywalił go do śmieci -
Hmmm olejek mi nic nie śmierdzi. Dla mnie to bez zapachu on jest co do dha to niby bardziej jest wskazany w 2 i 3 trymestrze, ale ja w ogóle nie jem ryb więc mi się przyda. A z tego co wiem to w 1 trymestrze lepiej unikać oleju z wiesiołka bo może wywoływać skurcze...
Tak czy siak moja gin wie że to bioręWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 08:30
Nancy87 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Dżuls dobrze że idziesz, co z tego że facet na pewno będzie wiedział jak Ci pomóc 3mam kciuki!
skabarka mocno kciukam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 09:13
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mam pytanie:)
Odkąd dowiedziałam się, że jestem w ciąży moje piersi powiększyły się chyba o 2 rozmiary i taki stan utrzymywał się przez 2 tygodnie. Od 3 dni moje piersi są jak były przed ciążą - nie bolą, nie są powiększone. Czy któraś z Was tak miała? Zastanawiam się czy to normalne. -
Lenuś u mnie bóle piersi przychodzą i odchodzą, a koleżanka stąd mówiła mi ostatnio też że cycki jej z powrotem zmalały. Więc to się zdarza
Lenuś lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualnyJa dopiero wrocilam z krwi porazka półtorej godziny siedzialam bo starszyzna zamiast na rtg czy cos podobnego isc do szpitala to sobie przyszli rano do zabiegowego gdzie pełno ludzi idzie na krew z rana myslakm ze z głodu padne, w dodatku wynik mam odebrac u lekarza ogólnego a ze dzisiaj piątek to rejestracja w poniedziałek niech ich szlag trafi na środę musze miec wynik do Ginekologa ciekawe czy zdąż..
Ide palaszowac chyba całą lodówkę
Lena co do piersi ja mam powiekszone od owulacji a ze lodówka przy okazji chodziła jak przeciąg to sama sie zorientowalam ze jest ciąża, na tą chwilę stanik wbija sie jak sciagam wieczorem a ze zawsze na owu mialam powiekszone to jestem zaopatrzona w rozmiar większy
jaki masz dc i hak dlugie bo moze to tylko taki zastój albo owulacja lub przed miesiaczka bo sie zdarza a jak nie masz @ to idz do apteki po test bo każda z nas inaczej reagowala tzn organizm jest indywidualny ale 3mamy kciuki abys do nas dołączyla -
Dżuls wrote:Tu nie chodzi o to, że facet, tylko nawet babeczki z rejestracji mówiły, że chyba lepiej, żeby poszła do kogoś innego, bo on ma mgliste pojęcie o ciążach, zajmuje się głównie wypisywaniem recept emerytom Już jestem po, uznał, że to ostre zapalenie gardła (czyli nie angina, tylko jakiś wirus), nie było ropnych nalotów, a one podobno świadczą o anginie i zakażeniu paciorkowcem, który jest groźny dla płodu. Antybiotyku nie przpisał i dobrze, chociaż boję się, że zaraz jednak te czopy się pojawią i powinnam była już od dawna być na atybiotyku ehhh. na razie płukanie gardła wszelkimi domowymi miksturami.