Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Halo halo:)
widzialam kropka
))) według usg 5 tydz 5 dzien wszystko ok a nawet bylo widac akcje serca:) wiecej 16.02
)))))
MuffinLady, Dżuls, agatka196, Misi@, anima, Sigma, szczęśliwa 2015, DomiBW, patrycja87, adzia, Lady Savage, kasig lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Ach ciekawe co na rozstępy będzie najlepsze
macie propozycje?
Jj wlasnie wczoraj odebralam paczke z apteki i zaczełam stosowac Mustele - balsam na rozstepy. Poki co trudno powiedziec o efektach, ale pierwsze wrazenie pozytywne: wydajna, fajnie sie wchlania i ladnie pachnie. Kupiłam tez krem do nog z tej serii i olejek Bio oil.
Ale opinie rzeczywiscie sa pozytywne.02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie
-
nick nieaktualnyJa posmarowałam sie tym bio ake nie dal radyDomiBW wrote:Jj wlasnie wczoraj odebralam paczke z apteki i zaczełam stosowac Mustele - balsam na rozstepy. Poki co trudno powiedziec o efektach, ale pierwsze wrazenie pozytywne: wydajna, fajnie sie wchlania i ladnie pachnie. Kupiłam tez krem do nog z tej serii i olejek Bio oil.
Ale opinie rzeczywiscie sa pozytywne. -
nick nieaktualny
-
Dzuls no widzisz ja sie troche pogubilam tutaj niby 6 czyli poczatek juz 7 a usg 5 i 5 dzien.ja owulacj wyliczylam ez n 26,12 czyli tez 15/30.lekarz pow ze posluchac nie posluchamy ale akcja jest noi i migało tam tak:P dzuls to chyba mialas pozniej troche?
a i mi pow ze mam nie brac femibionu jak nie wymiotuje tylko kwas i jod bo za duzo to tez niedobrze bo sie dziecko gigant urodzi:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam balsam palmers ( wg opinii wizaz ma bardzo dobre recenzje) i do tego olejek że słodkich migdałów. Fakt ze ja juz się smaruję i skóra jest mega nawilżonaStaraczka23 wrote:Ach ciekawe co na rozstępy będzie najlepsze
macie propozycje?
tak mi polecały ciężarne znajome wiec się stosuje do wskazówek
slyszalam też opinie że polecana mustella jest do kitu. Ciężko mi się na ten temat wypowiedzieć bo nie stosowałam
-
Kilka dni temu szukałam balsamu zapobiegającego rozstępom i na wszystkich była informacja, ze należy stosować od 4 m-ca ciąży...dlaczego?
Chodzi o wnikanie substancji aktywnych w skórę, czy masowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:26
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ja posmarowałam sie tym bio ake nie dal rady
no w sumie dzis pierwszy raz tez uzylam ten bio oil i szału nie ma... a Mustela na nogi daje fajne uczucie chłodzenia. Mysle, że teraz nogi jeszcze tak nie puchna, ale z biegiem czasu na pewno bedzie pomocny ten kremik. Ja poki co od czasu do czasu go sobie zaaplikuje jakos ze cały dzien w pracy na nogach i czasem sa napuchniete.
Dziewczyny czy Wy tez tyle pijecie? Kurcze, ja ostatnio umieram z pragnienia. Wypijam srednio 2-2,5 l wody, plus kilka kubkow czerwonej herbaty, jakas kawa zbozowa, koktajl owocowo-warzywny a nadal mnie suszy,...szok!02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie
-
nick nieaktualny
-
Ale super , gratuluję tym co dziś widziały na usg bijące serduszka
Współczuję , że jedną z nas nie będzie już z nami, smutno
Mnie zgaga męczy, coś boli z prawej strony w podbrzuszu i wiecznie głośna jestem.
-
A macie jakiś sposób na wzdęcia? Jakoś ostatnio mam wrażenie, że wieczorem mi sie coś w brzuchu przelewa, bulgocze, brzuch jak balonik. Pije siemie, ale moze za mało regularnie, bo raz pomaga raz nie. Normalnie bym espumisan wzięła, ale teraz nie wiem czy mogę, już i tak mam garść leków.
-
nick nieaktualnyHej.
Ja wczoraj widziałam na usg bijące serduszko mojego maluszka. To już 7 tydzień
. Planowany termin mam na 12.09.2015 
Na rozstępy ponoć też olejek macadamia jest dobry, ale jeszcze sama nie używałam.
adzia, agatka196, eM, MuffinLady, przyszła mama, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

No i rewelacyjna muzyka