Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Halo halo:)
widzialam kropka ))) według usg 5 tydz 5 dzien wszystko ok a nawet bylo widac akcje serca:) wiecej 16.02 )))))MuffinLady, Dżuls, agatka196, Misi@, anima, Sigma, szczęśliwa 2015, DomiBW, patrycja87, adzia, Lady Savage, kasig lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Ach ciekawe co na rozstępy będzie najlepsze
macie propozycje?
Jj wlasnie wczoraj odebralam paczke z apteki i zaczełam stosowac Mustele - balsam na rozstepy. Poki co trudno powiedziec o efektach, ale pierwsze wrazenie pozytywne: wydajna, fajnie sie wchlania i ladnie pachnie. Kupiłam tez krem do nog z tej serii i olejek Bio oil.
Ale opinie rzeczywiscie sa pozytywne.02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualnyDomiBW wrote:Jj wlasnie wczoraj odebralam paczke z apteki i zaczełam stosowac Mustele - balsam na rozstepy. Poki co trudno powiedziec o efektach, ale pierwsze wrazenie pozytywne: wydajna, fajnie sie wchlania i ladnie pachnie. Kupiłam tez krem do nog z tej serii i olejek Bio oil.
Ale opinie rzeczywiscie sa pozytywne. -
nick nieaktualny
-
Dzuls no widzisz ja sie troche pogubilam tutaj niby 6 czyli poczatek juz 7 a usg 5 i 5 dzien.ja owulacj wyliczylam ez n 26,12 czyli tez 15/30.lekarz pow ze posluchac nie posluchamy ale akcja jest noi i migało tam tak:P dzuls to chyba mialas pozniej troche?
a i mi pow ze mam nie brac femibionu jak nie wymiotuje tylko kwas i jod bo za duzo to tez niedobrze bo sie dziecko gigant urodzi:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ach ciekawe co na rozstępy będzie najlepsze
macie propozycje? -
Kilka dni temu szukałam balsamu zapobiegającego rozstępom i na wszystkich była informacja, ze należy stosować od 4 m-ca ciąży...dlaczego?
Chodzi o wnikanie substancji aktywnych w skórę, czy masowanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:26
Kubuś -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ja posmarowałam sie tym bio ake nie dal rady
no w sumie dzis pierwszy raz tez uzylam ten bio oil i szału nie ma... a Mustela na nogi daje fajne uczucie chłodzenia. Mysle, że teraz nogi jeszcze tak nie puchna, ale z biegiem czasu na pewno bedzie pomocny ten kremik. Ja poki co od czasu do czasu go sobie zaaplikuje jakos ze cały dzien w pracy na nogach i czasem sa napuchniete.
Dziewczyny czy Wy tez tyle pijecie? Kurcze, ja ostatnio umieram z pragnienia. Wypijam srednio 2-2,5 l wody, plus kilka kubkow czerwonej herbaty, jakas kawa zbozowa, koktajl owocowo-warzywny a nadal mnie suszy,...szok!02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie -
nick nieaktualny
-
Ale super , gratuluję tym co dziś widziały na usg bijące serduszka Współczuję , że jedną z nas nie będzie już z nami, smutno Mnie zgaga męczy, coś boli z prawej strony w podbrzuszu i wiecznie głośna jestem.
-
A macie jakiś sposób na wzdęcia? Jakoś ostatnio mam wrażenie, że wieczorem mi sie coś w brzuchu przelewa, bulgocze, brzuch jak balonik. Pije siemie, ale moze za mało regularnie, bo raz pomaga raz nie. Normalnie bym espumisan wzięła, ale teraz nie wiem czy mogę, już i tak mam garść leków.
-
nick nieaktualnyHej.
Ja wczoraj widziałam na usg bijące serduszko mojego maluszka. To już 7 tydzień . Planowany termin mam na 12.09.2015
Na rozstępy ponoć też olejek macadamia jest dobry, ale jeszcze sama nie używałam.adzia, agatka196, eM, MuffinLady, przyszła mama, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny