X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Ja to mogę oglądać w nieskończoność :D No i rewelacyjna muzyka :)

Ja tez tak mam :):):)

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuffinLady wrote:
    Na prawdę polecam. Do tego ma delikatny taki "mało inwazyjny" ;-) zapach.
    Ja i tak jestem wąchaczka wszelkich kosmetykow hehe

• PannaB Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo:)
    widzialam kropka :)))) według usg 5 tydz 5 dzien wszystko ok a nawet bylo widac akcje serca:) wiecej 16.02 :))))))

MuffinLady, Dżuls, agatka196, Misi@, anima, Sigma, szczęśliwa 2015, DomiBW, patrycja87, adzia, Lady Savage, kasig lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • DomiBW Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ach ciekawe co na rozstępy będzie najlepsze
    macie propozycje?;)

Jj wlasnie wczoraj odebralam paczke z apteki i zaczełam stosowac Mustele - balsam na rozstepy. Poki co trudno powiedziec o efektach, ale pierwsze wrazenie pozytywne: wydajna, fajnie sie wchlania i ladnie pachnie. Kupiłam tez krem do nog z tej serii i olejek Bio oil.
    Ale opinie rzeczywiscie sa pozytywne.

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:18

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DomiBW wrote:
    Jj wlasnie wczoraj odebralam paczke z apteki i zaczełam stosowac Mustele - balsam na rozstepy. Poki co trudno powiedziec o efektach, ale pierwsze wrazenie pozytywne: wydajna, fajnie sie wchlania i ladnie pachnie. Kupiłam tez krem do nog z tej serii i olejek Bio oil.
    Ale opinie rzeczywiscie sa pozytywne.
    Ja posmarowałam sie tym bio ake nie dal rady

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zajrzalam do styczniowek jaaakie tam sa emocje hehehe

• PannaB Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls no widzisz ja sie troche pogubilam tutaj niby 6 czyli poczatek juz 7 a usg 5 i 5 dzien.ja owulacj wyliczylam ez n 26,12 czyli tez 15/30.lekarz pow ze posluchac nie posluchamy ale akcja jest noi i migało tam tak:P dzuls to chyba mialas pozniej troche?
    a i mi pow ze mam nie brac femibionu jak nie wymiotuje tylko kwas i jod bo za duzo to tez niedobrze bo sie dziecko gigant urodzi:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak z omega3 suplementujecie i dhea?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne te wasze kropeczki. Ja ide za tyszien to bedzie juz 9 tydzien to powinnam juz widziec konkret.

Co do dha to w tych tabletkach ktore mam to go nie ma, jest dopiero w serii po 14 tyg.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ach ciekawe co na rozstępy będzie najlepsze
    macie propozycje?;)
    Ja kupiłam balsam palmers ( wg opinii wizaz ma bardzo dobre recenzje) i do tego olejek że słodkich migdałów. Fakt ze ja juz się smaruję i skóra jest mega nawilżona :-) tak mi polecały ciężarne znajome wiec się stosuje do wskazówek :-) slyszalam też opinie że polecana mustella jest do kitu. Ciężko mi się na ten temat wypowiedzieć bo nie stosowałam :-)

• Luna1 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka dni temu szukałam balsamu zapobiegającego rozstępom i na wszystkich była informacja, ze należy stosować od 4 m-ca ciąży...dlaczego?
    Chodzi o wnikanie substancji aktywnych w skórę, czy masowanie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:26

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:38

• DomiBW Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Ja posmarowałam sie tym bio ake nie dal rady

no w sumie dzis pierwszy raz tez uzylam ten bio oil i szału nie ma... a Mustela na nogi daje fajne uczucie chłodzenia. Mysle, że teraz nogi jeszcze tak nie puchna, ale z biegiem czasu na pewno bedzie pomocny ten kremik. Ja poki co od czasu do czasu go sobie zaaplikuje jakos ze cały dzien w pracy na nogach i czasem sa napuchniete.

Dziewczyny czy Wy tez tyle pijecie? Kurcze, ja ostatnio umieram z pragnienia. Wypijam srednio 2-2,5 l wody, plus kilka kubkow czerwonej herbaty, jakas kawa zbozowa, koktajl owocowo-warzywny a nadal mnie suszy,...szok!

02.02.2015 [*]
    Wiosną nadzieja narodzi się ponownie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam pragnienie ale wody nie lubie popijam nia rano pigułki na tarczyce a po 3 godzinach witaminy biore vita-miner mama penatral

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super , gratuluję tym co dziś widziały na usg bijące serduszka :) Współczuję , że jedną z nas nie będzie już z nami, smutno :( Mnie zgaga męczy, coś boli z prawej strony w podbrzuszu i wiecznie głośna jestem.

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie jakiś sposób na wzdęcia? Jakoś ostatnio mam wrażenie, że wieczorem mi sie coś w brzuchu przelewa, bulgocze, brzuch jak balonik. Pije siemie, ale moze za mało regularnie, bo raz pomaga raz nie. Normalnie bym espumisan wzięła, ale teraz nie wiem czy mogę, już i tak mam garść leków.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja wczoraj widziałam na usg bijące serduszko mojego maluszka. To już 7 tydzień :). Planowany termin mam na 12.09.2015 :)

Na rozstępy ponoć też olejek macadamia jest dobry, ale jeszcze sama nie używałam.

adzia, agatka196, eM, MuffinLady, przyszła mama, kasig lubią tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:02

Shabeel, przyszła mama lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzesnioweczki spia hehe ;)
    ja ide na pobranie krwi z TSH ciekawe jak to wyglada teraz az sie boje wyniku

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ