Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:A ja mam dosyć Wrocławia. Cieszę się, że się stamtąd wyprowadziliśmy. Fakt, że często muszę tam jeździć, małżon pracuje we Wro ale ja tam kocham moją obecną wiochę
A ja kocham to miasto, przeprowadziliśmy się tutaj z Łodzi (a wcześniej z małej wioski - nie ma porównania) 5 lat temu i bardzo dobrze się tu czujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 12:31
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
aldonaa wrote:No to sie szykuj:D
Jak Ci tak ciotka wywrozyla, to noe zdziwie sie jak urodzisz tydzien po terminie
Wy to się może tak szybko do tego porodu dziewczyny nie szykujce ... dajcie się w spokoju rozpakować sierpniowka
-
.ona. wrote:No wiesz?
A ja kocham to miasto, przeprowadziliśmy się tutaj z Łodzi (a wcześniej z małej wioski - nie ma porównania) 5 lat temu i bardzo dobrze się tu czujemy
co kto lubi
my mamy na tyle blisko do Wro, że jak mam ochotę to po prostu jadę tam na weekend bo mieszkania nie sprzedawaliśmy
A z której części Wrocławia jesteś? Bo jeśli np. Biskupin to Cię zrozumiem ale my mamy mieszkanie na Mosiężnej i mimo, że do rynku/ centrum rzut beretem to jednak teraz dużo lepiej mi się żyje -
agatka196 wrote:Byłam kupić biustonosz do karmienia. Jestem Mega zdowolona. Zapłaciłam 80zł za delikatnie usztywniany rozm 85F.
A wy tak dziewczyny nie spieszcie się z tymi porodami. Macie jeszcze czas
gdzie kupiłaś, w jakim sklepie? -
agatka196 wrote:Anulka ten sklep jest na przeciwko Pasażu Grodzkiego. Tani on nie jest ale mają też biustonosze nie usztywniane lub na samej fiszbinie dla mam,
Dziękuję za informacjetrzeba się tam przejść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 14:40
-
Agatka kopiuje Ci
Czym jest bonbon?
To co miesięczna niespodzianka dla Ciebie i Twojego dziecka.
bonbon ma kilka ważnych zadań do wykonania:
- pozwala przetestować produkty, które znajdziesz w pudełku. Jeśli Ci się spodobają, kupisz je ponownie
- pokazuje co inne mamy sądzą o produktach, które dostają od nas
- oszczędza czas i pięniadze każdej mamy, która dołącza do bonbon
- daje szeroki dostęp do porad specjalistów, którzy z nami współpracują (pediatrzy, ginekolodzy, położne, doula)
Równie ważne jest dla nas, aby jak najlepiej dopasować zawartość pudełka do wieku, płci i etapu rozwoju Twojego dziecka. Jeśli jesteś w ciąży też otrzymasz od nas dedykowane dla Was pudełko. W każdym pudełku znajdziecie 5 pełnowartościowych produktów oraz kilka sampli.
Wierzymy, że co miesiąc zawartość pudełka bonbon pomoże Wam w podróży jaką jest macierzyństwo, a towarzyszyć Wam będzie radość z odkrywania jego zawartości.
agatka196 lubi tę wiadomość