Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLilla My wrote:A my dzisiaj na 13 do lekarza, więc idę odczynić gimnastykę w łazience. Jejku, nic już nie widzę pod brzuchem
Ja tak robię i zawsze dzień/ dwa przed wizytą w razie zaciecia żeby nie było na wizycie
A że wspomnialas o goleniu mam pytanie do was
Buła wam urosła? Mój ostatnio mówił że się uwypuklila i faktycznie jak dotknęłam to taka miękka -
nick nieaktualnyDominka92 wrote:staraczka haha
ja sie przestraszylam ostatnio wlasnie ze jest jakas taka .. inna wlasnie i ze moze zaraz bede rodzic (tfu tfu tfu) ze sie powiekszyla
nie zwracalam na to uwagi aż mój się odezwał i nie byłam prZygotowana na to, nigdzie o tym nie czytałam więc coś nowego, mam nadzieję że nie będzie wisiało po porodzie i wróci do swojego kształtu -
Witam się po okropnej nocy. Zasnąć nie mogłam, bo bolał mnie kręgosłup, nie mogłam sie ułożyć bo brzuch mi przeszkadzał, do tego ciężko mi się oddychało ;/ wrrrr Prawie się popłakałam z bezradności i użalanie nad sobą
Właśnie puściłam ostatnie pranie z kocykami małej, pościelka się suszy jeszcze tylko prasowanie i jesteśmy ready
Swoją drogą nie wiem skąd tyle tych ciuszków się nazbierało :p
Alutka! - śliczna ta kołyska, co mnie podkusiło żeby otworzyć tego linka..
Staraczka - buła puchnie bo jest bardziej ukrwione wszystko :p
Miłego, słonecznego dnia wszystkim! :*alutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Powodzenia na wizytach dzisiaj
My ostatnie ładne zdjęcie małego mamy z 20 tc bo tak to się już wstydnis zasłania albo pokazuje to co ma miedzy nuszkami tylko ♡
Mi jeszcze zostało do zrobienia gdzieś dwabprania małego i chyba będzie koniec.
Miłego dnia -
Witam się i ja po w miarę przespanej nocy - wstawałam tylko z 4 razy
Co do golenia, to ja wczoraj przed wizytą też leciałam na ślepo i przestawiłam się już na maszynkę elektryczną, bo ręczną niewątpliwie bym się mocno skrzywdziła... A i ogólnie, to dziękuję Bogu, że przy urządzaniu mieszkania wpadliśmy na pomysł, żeby kaloryfer przerzucić na ścianę przy wannie - służy mi teraz jak drabinki dla niepełnosprawnych i staruszków... bez niego zostałabym w wannie aż do porodu
easymum lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Na ślepo leć
Ja tak robię i zawsze dzień/ dwa przed wizytą w razie zaciecia żeby nie było na wizycie
A że wspomnialas o goleniu mam pytanie do was
Buła wam urosła? Mój ostatnio mówił że się uwypuklila i faktycznie jak dotknęłam to taka miękka
czasem jakby napuchniętaw pierwszym momencie się wystraszyłam ale później zorientowałam się że to takie rozpulchnienie pewnie przez naczynka krwionośne
ale to nie utrzymuje się cały czas, tak od czasu do czasu a na drugi dzień wraca do normy
osobiście wolę kremy do depilacji, bo smaruję i zmywam wodą, kremem mogłabym nakładać nawet z zamkniętymi oczami - elegancko! a wyżej maszynką jadę!
powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 09:43
-
trix wrote:witam się z rana,
Skabarka - prawidłowo....Ty już się nabiegałaś w ciąży, teraz odpoczywaj
Adzia - Ty spać nie możesz??
No tak kochana mam budzę się mniej więcej o tej godzinie. Muszę coś poczytać coś zrobić. Potem znów się kładę i właśnie teraz wstałam. ☺
4me - ja też nie mam. Z ostatniego usg mam filmik i tam jest jedno ujęcie buźki
Miłego dniatrix, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaha Staraczka!!! Przez minutę zastanawiałam się co to jest ta "buła", już wiem!
Tak, urosła i to bardzo - i to rosła prawie od samego początku ciąży! Myślałam, że po prostu jest to związane z moim tuczeniem wieprzka, ale rzeczywiście nigdy wcześniej akurat w tym miejscu nie odkładał mi się tłuszczyk. Teraz ciężko mi się dogolić, żeby się nie pozacinać, bo jakoś za miękko
-
Julia pewnie na siebie ne trafimy, a raczej się minie my bo akurat jest u nas różnica tygodnia...
A Wy cc, czy sn?
Ja chodzę w klinice do dr. Nowaka, właśnie teraz jak będziemy mamy juz ustalać termin i dogadać się co i jak..
(Zakładając, ze moja szyjka grzecznie poczeka do września ;p). ale sal ani nic jeszcze nie widzialam
Ogólnie ciążę prowadzę tu u siebie, ale na wszystkie ważniejsze USG jeżdżę do kliniki, żeby tam też mieli pogląd i nie bylo problemu z przyjciem
ps. Dzieki za informacje co do rzeczy... dla maluszka to wiedziałam co i jak, tylko nie bylam pewna co do siebie