Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa ślepo lećLilla My wrote:A my dzisiaj na 13 do lekarza, więc idę odczynić gimnastykę w łazience. Jejku, nic już nie widzę pod brzuchem

Ja tak robię i zawsze dzień/ dwa przed wizytą w razie zaciecia żeby nie było na wizycie 
A że wspomnialas o goleniu mam pytanie do was
Buła wam urosła? Mój ostatnio mówił że się uwypuklila i faktycznie jak dotknęłam to taka miękka
-
nick nieaktualnyO chociaż ktoś ma tak jak jaDominka92 wrote:staraczka haha
ja sie przestraszylam ostatnio wlasnie ze jest jakas taka .. inna wlasnie i ze moze zaraz bede rodzic (tfu tfu tfu) ze sie powiekszyla 

nie zwracalam na to uwagi aż mój się odezwał i nie byłam prZygotowana na to, nigdzie o tym nie czytałam więc coś nowego, mam nadzieję że nie będzie wisiało po porodzie i wróci do swojego kształtu -
Witam się po okropnej nocy. Zasnąć nie mogłam, bo bolał mnie kręgosłup, nie mogłam sie ułożyć bo brzuch mi przeszkadzał, do tego ciężko mi się oddychało ;/ wrrrr Prawie się popłakałam z bezradności i użalanie nad sobą

Właśnie puściłam ostatnie pranie z kocykami małej, pościelka się suszy jeszcze tylko prasowanie i jesteśmy ready
Swoją drogą nie wiem skąd tyle tych ciuszków się nazbierało :p
Alutka! - śliczna ta kołyska, co mnie podkusiło żeby otworzyć tego linka..
Staraczka - buła puchnie bo jest bardziej ukrwione wszystko :p
Miłego, słonecznego dnia wszystkim! :*
alutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Powodzenia na wizytach dzisiaj
My ostatnie ładne zdjęcie małego mamy z 20 tc bo tak to się już wstydnis zasłania albo pokazuje to co ma miedzy nuszkami tylko ♡
Mi jeszcze zostało do zrobienia gdzieś dwabprania małego i chyba będzie koniec.
Miłego dnia
-
Witam się i ja po w miarę przespanej nocy - wstawałam tylko z 4 razy
Co do golenia, to ja wczoraj przed wizytą też leciałam na ślepo i przestawiłam się już na maszynkę elektryczną, bo ręczną niewątpliwie bym się mocno skrzywdziła... A i ogólnie, to dziękuję Bogu, że przy urządzaniu mieszkania wpadliśmy na pomysł, żeby kaloryfer przerzucić na ścianę przy wannie - służy mi teraz jak drabinki dla niepełnosprawnych i staruszków... bez niego zostałabym w wannie aż do porodu
easymum lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Na ślepo leć
Ja tak robię i zawsze dzień/ dwa przed wizytą w razie zaciecia żeby nie było na wizycie 
A że wspomnialas o goleniu mam pytanie do was
Buła wam urosła? Mój ostatnio mówił że się uwypuklila i faktycznie jak dotknęłam to taka miękka

czasem jakby napuchnięta
w pierwszym momencie się wystraszyłam ale później zorientowałam się że to takie rozpulchnienie pewnie przez naczynka krwionośne
ale to nie utrzymuje się cały czas, tak od czasu do czasu a na drugi dzień wraca do normy 
osobiście wolę kremy do depilacji, bo smaruję i zmywam wodą, kremem mogłabym nakładać nawet z zamkniętymi oczami - elegancko! a wyżej maszynką jadę!
powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 09:43

-
trix wrote:witam się z rana,
Skabarka - prawidłowo....Ty już się nabiegałaś w ciąży, teraz odpoczywaj
Adzia - Ty spać nie możesz??
No tak kochana mam budzę się mniej więcej o tej godzinie. Muszę coś poczytać coś zrobić. Potem znów się kładę i właśnie teraz wstałam. ☺
4me - ja też nie mam. Z ostatniego usg mam filmik i tam jest jedno ujęcie buźki
Miłego dnia
trix, 4me lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaha Staraczka!!! Przez minutę zastanawiałam się co to jest ta "buła", już wiem!
Tak, urosła i to bardzo - i to rosła prawie od samego początku ciąży! Myślałam, że po prostu jest to związane z moim tuczeniem wieprzka, ale rzeczywiście nigdy wcześniej akurat w tym miejscu nie odkładał mi się tłuszczyk. Teraz ciężko mi się dogolić, żeby się nie pozacinać, bo jakoś za miękko
-
Julia pewnie na siebie ne trafimy, a raczej się minie my bo akurat jest u nas różnica tygodnia...

A Wy cc, czy sn?
Ja chodzę w klinice do dr. Nowaka, właśnie teraz jak będziemy mamy juz ustalać termin i dogadać się co i jak..
(Zakładając, ze moja szyjka grzecznie poczeka do września ;p). ale sal ani nic jeszcze nie widzialam
Ogólnie ciążę prowadzę tu u siebie, ale na wszystkie ważniejsze USG jeżdżę do kliniki, żeby tam też mieli pogląd i nie bylo problemu z przyjciem
ps. Dzieki za informacje co do rzeczy... dla maluszka to wiedziałam co i jak, tylko nie bylam pewna co do siebie