Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skrabarka podziwiam ze chcesz mieszkać z teściami... Ja mieszkałam z moimi treściami przez 6mc bo więcej nie dałam rady... teściowa sprawdzała mi szafy N półkach jak mam i dziennie sprawdzała co w kuchni u mnie słychać potrafila przyjsc i prasowac rylko pranie syna...Ale mój K był cały czas za mną i zwracał bardzo uwagę mamie. Ale moi teście są specyficzni dla tego szybko kupowalismy mieszkanie i jest nam teraz z mężem bardzo dobrze... teraz od 3mc remontuja garaż i stwierdzili ze będziemy mieć gdzie rowery trzymać itp. Ale ciągle dzwonią do mojego męża żeby on im pomagał ale to ze remotowalismy mieszkanie pokój dla małego do tego zakupy m ebelkow i przede wszystkim mój mąż cały czas pracuje to ich nie interesuje.
Wiecie ze oni nawet nie pytają się jak się czuję jak mały itp...
Tyle z osobistych doświadczeń oby tobie skrabarka wszystko się ułożyło A mąż doznał olśnienia i wiedział kto jest w życiu naj ważniejszy
Ano do porodów jak tak opowiadacie (doswiadczone mamy) jak to jest wygląda itp to troszkę mnie to przeraża dzisiajale chyba taki dzień mam dzisiaj ze się boję tego wszystkiego .
-
Współczuję Wam tych mdłości... u mnie póki co samopoczucie bez większych zmian... ogólnie nie mam ani mdłości, ani zgagi...
Jedyne co się zmieniło to mam wieeeeelka ochotę na mleko, nabiał i tego typu produkty... za to w ogóle gdybym nie musiała to nie jadłabym normalnych obiadów, mięsa... oczywiście zmuszam się dla dobra małej, ale gdybym mogła to jadłabym same owoce i nabiał -
Ja owoce to cala ciaze moge jesc oby byly soczyste i dobre... kurczaka nie jadłam już od 7 mc a teraz jadła bym tyłka pączki kolaczyki chleb z dżemem i do tego mleko
-
Czarna_88 wrote:Ja owoce to cala ciaze moge jesc oby byly soczyste i dobre... kurczaka nie jadłam już od 7 mc a teraz jadła bym tyłka pączki kolaczyki chleb z dżemem i do tego mleko
Omnomnom... chleb z dzemorem i do tego ciepłe mleczko... pyszota!skabarka, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny my od rana w szpitalu. , na ktg pisały się dość silne skurcze ale po za tym zapis prawidłowy. Dostałam dwie królowa magnezu i sterydy na płuca. Właśnie w końcu spływy i od razu mi lepiej już tak nie boli jak na okres. Mam nadzieje ze do soboty skurcze się ustabilizowane i wyjdziemy
-
moja teściowa mieszka na tym samay podwórku- w domu obok i mogę smiało przyznać, że sobie ją wychowałąm. Po ślubie irytowała mnie, często przychodziła niechciana, wtrącała sie w nieswoje sprawy. Na szczescie ignorowanie, a czasem nawet uniesienie głosu z mojej strony sprawiły, że wie, że nie może traktować mnie jak potulnej owieczki . Teraz nasze stosunki sa pprawne, a nawet czasem przyjazne, bo każdy zna swoe miejsce. Ale zajęło mi to z 2 lata.
Jadę na kebaba .. ach jak się cieszę, wkońcu przekonałam mojego fanatuka zdrowej żywności, że mam prawo do kebaba!skabarka, 4me, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ależ przed chwilą złapał mnie ból miesiączkowy, o rety!
położyłam się i powoli przechodzi, może to dlatego że rozwieszałam pranie, po chwili zrywałam sałatę na obiad i zaczęłam na stojąco pichcić obiad a do tego mała zaczęła się mocno wiercić, uff najważniejsze że już mi lepiej, wystraszyłam się...
owoce i nabiał pochłaniam kilogramami, mięso jem sporadycznie ale za to 2-3 razy w tygodniu łosoś z parowara to mus (dzisiaj też)no i co mnie wkurza to ciągnie mnie do słodkości wrr!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasig trzymaj się i dawaj nam znać co i jak !
Ja mdłości nie mam ale ciągle chodzę i wymyślam co tu wszamać. A pomysły się już kończą i na obiady i przekąski. Najchętniej zjadłabym coś nie zdrowego właśnie kebaba lub dobrą czekolade
-
skabarka wrote:no ja takie mega bóle właśnie wczoraj miałam - położna kazała na lewym boku się położyć, wziąć rozkurczowe leki i dużo leżeć. Także zarządź sobie dzisiaj dzień leżakowania,bo to nie są żarty takie bóle ;-/
Właśnie leże na lewym boku, NOSPE brałaś czy coś innego?
w piątek powiem o tym ginowi niech coś radzi
-
nick nieaktualny