Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Skoro już o centylkach mowa... u mnie 95,1 :>
popatrz na to z innej strony, w takiej Mensie na przykład przyjmują od 98 centyla
nie wagi wprawdzie, ale kto by tam zwracał uwagę...
Może córa ma zadatki...?easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:... no i cc w 34 tygodniu ze względu na rozmiar dziecka?? Musiałabyś na serio mieć w brzuchu małe słoniątko, a z tego co pamiętam, to Zuzka zawsze ważyła zupełnie w normie.
cesarka w 34 tc bo dziecko za duże
pińć kilo normalnie.
Ja myślę, że ta cała pani "dochtór" nie spojrzała na kiepską rozpiskę od dietetyka, stwierdziła po cukrach, że Lady sobie olała dietę i stąd chciała trochę "nastraszyć" żeby się bardziej przejęła - bardzo płofesjonalnie, nic tylko skargi pisać hurtem. -
nick nieaktualnyaldonaa wrote:La_lenka, ona moze poprostu chce, zeby matka sie lodow nauczyla jesc?
a co do tej reklamacji, to sie jeszcze zastanow
U mnie odwrotnie. Dobrze ze te wszystkie ruchy sa od wewnatrz, bo jak nic mialabym brzuch caly w siniakach. A lewa kosc biodrowa i prawe zebro, to chyba juz w strzepach jest ..z lewej wprawdzie nie kość biodrowa, ale jajnik tak obrywa z pleców, że masakra (bo z główki obrywa pęcherz), natomiast prawe żebro i prawy bok obrywa od tupotu małych stóp
Ja jestem jakaś niewymiarowa, miałam sporą talię przed ciążą i teraz w tym miejscu nie mam nic oprócz macicy - wszystkie flaki, tłuszczyk itp. twory przemieściły się gdzie indziej, a w talii mam tylko macicę i skórę
i tam jak wsadzi nogę, to dosłownie można poczuć stopę i łydkę
aldonaa, easymum lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:La_lenka, ona moze poprostu chce, zeby matka sie lodow nauczyla jesc?
a co do tej reklamacji, to sie jeszcze zastanow
U mnie odwrotnie. Dobrze ze te wszystkie ruchy sa od wewnatrz, bo jak nic mialabym brzuch caly w siniakach. A lewa kosc biodrowa i prawe zebro, to chyba juz w strzepach jest ..
Aż się zastanawiam czy nie mam mało wód płodowych (moja mama tak miała), ale zawsze miałam po badaniach, że w normie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MadziaRatMed wrote:Mója coreczka tez spokojna, tylko chyba wciaz glowka do gory bo czuje jak mnie kopie w pecherz i szyjke a nad pepkiem czasami czuc glowke
)
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyufffffffffff Was nadrobić
Lady ja równiez poszłabym do szpitala - w końcu nie ma z czym zwlekać co najwyżej Cie odeśla i powiedzą, że jest ok
Carolline - zaraz Ci odpisze
Skabarka - nosz Ci powiem - jestes bohaterem we własnym domu - ja bym rozniosła takiego faceta, o tesciach niewspominając
4me - o tym samym pomyślałam, że ja mojego faceta to chyba na loterii wygrałam - złego słowa nie moge o nim powiedzieć...az mi głupio, że czasem na niego warknę
4me, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:No to ja czesto z prawej pod zebrem czuje stope, a w tali kolano. Bo jak lekko nacisne kolanko, to tak jakbym proce uaktywniala i wtedy jest taki "jebs" taki wyprost ze matka dostaje z piety w zebro i nie wiem z czego w kosc biodrowa
delikatne to to nie jest
I tak jak patrze na swoj brzuch, to on juz chyba mial wszystkie mozliwe ksztalty. Raz talie mam, raz jej nie mam. Raz mi cos z przodu wystaje, raz z boku. Czasami z dwoch stron jednoczesnie... normalnie czasami mam brzuch jak po porzadnej mutacji
U mnie też jak się pomizia między pępkiem a talią z prawej, to zaraz następuje masakra flaków
A dzisiaj wieczorem poszliśmy na zakupy iii kurde ledwo szłam, bo tak nisko go miałam... Powiedziałam mężowi, że zaraz albo się posikam, albo urodzę, jedno z dwojgaaldonaa lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:moja znowu głową w dół (przez jeden dzień była głową na górze, ale szybko się odwróciła z powrotem), a skąd wiem?? czkawkę czuję tam na dole
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Będziemy sztywno chodzić i zaxiskac nogi
A jak przy skurczach jesteśmy znowu to powiedzcie mialyscie coś takiego ucZucie jak by ktoś igle wbijal w środku ?