Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMasz wyjątkową córę i tyleDżuls wrote:Skoro już o centylkach mowa... u mnie 95,1 :>

popatrz na to z innej strony, w takiej Mensie na przykład przyjmują od 98 centyla
nie wagi wprawdzie, ale kto by tam zwracał uwagę... 
Może córa ma zadatki...?
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo heheheheDżuls wrote:... no i cc w 34 tygodniu ze względu na rozmiar dziecka?? Musiałabyś na serio mieć w brzuchu małe słoniątko, a z tego co pamiętam, to Zuzka zawsze ważyła zupełnie w normie.
cesarka w 34 tc bo dziecko za duże
pińć kilo normalnie.
Ja myślę, że ta cała pani "dochtór" nie spojrzała na kiepską rozpiskę od dietetyka, stwierdziła po cukrach, że Lady sobie olała dietę i stąd chciała trochę "nastraszyć" żeby się bardziej przejęła - bardzo płofesjonalnie, nic tylko skargi pisać hurtem. -
nick nieaktualnyMamy tak samo ustawione dziecialdonaa wrote:La_lenka, ona moze poprostu chce, zeby matka sie lodow nauczyla jesc?
a co do tej reklamacji, to sie jeszcze zastanow 
U mnie odwrotnie. Dobrze ze te wszystkie ruchy sa od wewnatrz, bo jak nic mialabym brzuch caly w siniakach. A lewa kosc biodrowa i prawe zebro, to chyba juz w strzepach jest ..
z lewej wprawdzie nie kość biodrowa, ale jajnik tak obrywa z pleców, że masakra (bo z główki obrywa pęcherz), natomiast prawe żebro i prawy bok obrywa od tupotu małych stóp
Ja jestem jakaś niewymiarowa, miałam sporą talię przed ciążą i teraz w tym miejscu nie mam nic oprócz macicy - wszystkie flaki, tłuszczyk itp. twory przemieściły się gdzie indziej, a w talii mam tylko macicę i skórę
i tam jak wsadzi nogę, to dosłownie można poczuć stopę i łydkę
aldonaa, easymum lubią tę wiadomość
-
No właśnie tak czytam, że wasze dzieciaczki to szaleją aż brzuch chodzi, a ta moja panna rzadko kiedy. Ani w nocy mnie nie budzi, w dzień też spokojnie. Właściwie nie miałam jeszcze takich ruchów które by były bolesne, owszem niektóre są nieprzyjemne, ale boleć nie bolą. Jedno co mnie uspokaja to to, że tak samo jest od początku ciąży, a nie, ze to jakaś nagła zmiana. Ale czasem chciałabym żeby była aktywniejsza, mniej bym się stresowala czy z nią wszystko ok.aldonaa wrote:La_lenka, ona moze poprostu chce, zeby matka sie lodow nauczyla jesc?
a co do tej reklamacji, to sie jeszcze zastanow 
U mnie odwrotnie. Dobrze ze te wszystkie ruchy sa od wewnatrz, bo jak nic mialabym brzuch caly w siniakach. A lewa kosc biodrowa i prawe zebro, to chyba juz w strzepach jest ..
Aż się zastanawiam czy nie mam mało wód płodowych (moja mama tak miała), ale zawsze miałam po badaniach, że w normie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja niestety tak samo. Z każdym tygodniem zaczynam się bardziej stresować, że się wcale nie przekreci...MadziaRatMed wrote:Mója coreczka tez spokojna, tylko chyba wciaz glowka do gory bo czuje jak mnie kopie w pecherz i szyjke a nad pepkiem czasami czuc glowke
)
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyufffffffffff Was nadrobić

Lady ja równiez poszłabym do szpitala - w końcu nie ma z czym zwlekać co najwyżej Cie odeśla i powiedzą, że jest ok
Carolline - zaraz Ci odpisze
Skabarka - nosz Ci powiem - jestes bohaterem we własnym domu - ja bym rozniosła takiego faceta, o tesciach niewspominając
4me - o tym samym pomyślałam
, że ja mojego faceta to chyba na loterii wygrałam - złego słowa nie moge o nim powiedzieć...az mi głupio, że czasem na niego warknę 
4me, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaaak!!!aldonaa wrote:No to ja czesto z prawej pod zebrem czuje stope, a w tali kolano. Bo jak lekko nacisne kolanko, to tak jakbym proce uaktywniala i wtedy jest taki "jebs" taki wyprost ze matka dostaje z piety w zebro i nie wiem z czego w kosc biodrowa
delikatne to to nie jest 
I tak jak patrze na swoj brzuch, to on juz chyba mial wszystkie mozliwe ksztalty. Raz talie mam, raz jej nie mam. Raz mi cos z przodu wystaje, raz z boku. Czasami z dwoch stron jednoczesnie... normalnie czasami mam brzuch jak po porzadnej mutacji
U mnie też jak się pomizia między pępkiem a talią z prawej, to zaraz następuje masakra flaków
A dzisiaj wieczorem poszliśmy na zakupy iii kurde ledwo szłam, bo tak nisko go miałam... Powiedziałam mężowi, że zaraz albo się posikam, albo urodzę, jedno z dwojga
aldonaa lubi tę wiadomość
-
Ja też tak czuje, a na 100% siedzi głową do góry. Miała czkawkę podczas usg, widziałam głowę na górze, a odczucie było nisko.skabarka wrote:moja znowu głową w dół (przez jeden dzień była głową na górze, ale szybko się odwróciła z powrotem), a skąd wiem?? czkawkę czuję tam na dole

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tak mam ale łącze to z globulkami szczególnie tymi na bakterie grzybki itd.bo jeszcze aplikuje inne na odbudowę flory to po nich nie jest tak źleStaraczka23 wrote:Będziemy sztywno chodzić i zaxiskac nogi

A jak przy skurczach jesteśmy znowu to powiedzcie mialyscie coś takiego ucZucie jak by ktoś igle wbijal w środku ?