X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:17

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Staraczka odradzam Ci te programy na TVNie :P one na 100% powodują jakies zidiocenie i jak wtedy dziecko na mądre wychowasz :P :P :P
    Znow żart... Okropny... No dobra troche żart, troche serio ;)

To o 13 na Polsacie będą trudne sprawy hahaha

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka zapraszamy serdecznie! =)

Popieram Moke - jak taxi ma dostać kasę to i do lasu wjedzie, żeby znaleźć klienta =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Staraczka właśnie w Turcji, Tunezji w życiu nie widziałam żadnego psa.... za to kotów tam ja ulicy na pęczki, wiec wiesz.... opcje sa dwie:
    - masowo je rozmnazaja, żeby mieć jedzenie,
    - zjedli juz wszystkie psy i zostały same koty... :D

heh oni tak źle jezdzą samochodami w krajach arabskich,ze koty tylko dzięki wrodzonej zwinności uciekają spod kół, z psami pewnie gorzej :/

720fbe94f2.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 4 dyszek taxa do Czapur ;]

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • isabel08 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    No już pojadę, do tego szpitala, dopakowałam się, ale muszę poczekać na R bo z Czapur na Polną się nie dostanę, bez samochodu, a taksówka tutaj nie dojedzie, bo adresu nie mam i to jest teren budowalny, ogrodzony, wiec kawał drogi z 2 torbami musiałabym iść. Ale się boję strasznie się boję tam jechać, nasłuchałam się tylu złych opinii. Boję się.

Kobieto- co Ty piszesz?! "No już pójdę". Nie robisz tego dla Nas, tylko dla siebie i Zuzi. A Ty piszesz no dobra, jak już tyle gadacie smęcicie to pójdę. :)

Dla kogo Ty to robisz? Twoje myślenie, podejście do życia-siebie i jeszcze nienarodzonego dziecka jest na poziomie -... może lepiej nie napiszę.

Choć swoją drogą dobrze, że pojedziesz-bo pojedziesz???? Po Tobie wszak po tym co piszesz na forach piszesz jedno a robisz drugie-można się wszystkiego spodziewać.

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    No tak ale Np jak mi te 10 ruchów zajmie 2 godziny to zle czy dobrze- mówili Ci cos co jest granica, żeby pomyśleć o szpitalu?

Nie ważne ile zajmie nie patrzą na to po prostu zaznaczasz że np o 9 zaczęłas liczyć, a o 11 wyszło Ci ze juz naliczylas 10 to jest w porządku. Nie dobrze jest jak przez cały dzień naliczysz poniżej 10 ruchów wtedy do szpitala trzeba się zgłosić

4me lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlenak może być i tak... pamiętam jak wybrałam się na wycieczkę w Tunezji na wycieczkę do miasta taxi... normalnie off road przy tym co tam się dzieje to pikuś ;D
    W lusterkach po bokach wsadzone głośniki, całość tak klekocze jakby zaraz koła miały poodpadac w cztery strony świata... zero jakiś przepisów... pędzą jak szaleni i tylko przed skrzyżowaniem trabia klaksonem, żeby inni wiedzieli ze jakiś będzie jechał =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• trix Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowe mamusie :)

Misia - ja chętnie umówiłabym się do Ciebie na szkolenie ze zdrowego gotowania :) Mogę Cie nieraz o coś podpytać?

Lady - cieszę się, że podjęłaś dobrą decyzję. Każda się boi szpitala, ale jak trzeba to trzeba. Przebadaj się...a rodzić tam wcale nie musisz

Misi@ lubi tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Milka z zawodu diabetolog ooooo jak dobrze :) możesz mi powiedzieć czy poranne cukry 95 to nie za dużo,w ciągu dnia regulaminowo.Zauważyłam ze im później zjem kolacje np kolo 19 to cukry poranne są niższe nawet kolo 85-90.moja diabetolog uwagę ze ok ale jakbyś mogła się wypowiedzieć :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM ... Milka napisała, ze nie jest ani ginekologiem ani diabetologiem =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:17

l22nhdge5b933eoh.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Marlenak może być i tak... pamiętam jak wybrałam się na wycieczkę w Tunezji na wycieczkę do miasta taxi... normalnie off road przy tym co tam się dzieje to pikuś ;D
    W lusterkach po bokach wsadzone głośniki, całość tak klekocze jakby zaraz koła miały poodpadac w cztery strony świata... zero jakiś przepisów... pędzą jak szaleni i tylko przed skrzyżowaniem trabia klaksonem, żeby inni wiedzieli ze jakiś będzie jechał =)

A najlepsze to ich parkowania na rondzie, na zakrętach, jazdy na motorze w 5 osób i żadna bez kasku.
    Oj spędziłam w Tunezji 1,5 roku i widziałam sporo takich sytuacji i faktycznie żadnego psa na ulicy.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM czasami jak czytam twoje posty to ten avatarek mega do tego pasuje ;D Ale wybaczamy - w ciązy jesteś :D

aldonaa, Dominka92, Gusiak, karolcia87, adzia lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • isabel08 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Isabel myślę na obrona lady wynikała z tego że bardziej dosadnie pisałaś a my trochę na około delikatnie żeby zrozumiała :D

Do takich ludzi jak nie walniesz z grubej rury to nic nie zrozumieją. Jak się będzie takich głaskać, i mówić delikatnie to nie zrozumieją. A swoje robić będą. Skądś to znam.

Zobaczymy co Lady zrobi.

Wiecie, czuję się jak więzień we własnym domu. Z powodu tego ZUS'u. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że przylezą do mnie ponownie, dlatego normalnie strach z domu wychodzić. To przykre w jakim My Państwie żyjemy.

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze laski pomóżcie co mam dac mężowi na 30 urodziny? zamówiłam wielki kufel do piwa/bo zawsze taki chciał/ i gre na ps4 , ale to wszystko jakieś takie słabe jak na 30.?..

720fbe94f2.png
  • isabel08 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Milka121 :)

• julita Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu gorąco aż parzy :D
    ja tu wyszłam z domu na 4h, wracam a wy tu wariatki drogie naskrobałyście 7 stron :P ale z drugiej strony temat podnoszący ciśnienie więc nie ma co się dziwić...

Milka, Lila witam! :)

u Arabów są same koty bo psy już dawno zjedzone, a koty zwinniejsze więc łatwiej im uciec po dachach :D

w SR zmierzyłam ciśnienie 98 na 59, w ogóle od czasu gdy jestem w ciąży mam niskie ciśnienie, ale chyba lepiej mieć niższe niż wyższe? waga przez tydzień się nie ruszyła, więc się cieszę a i posłuchałam serduszka Anastazji <3

isabel masz L4 "leżące" czy "chodzące" bo jak chodzące to nic się nie dzieje jak cie w domu nie zastaną

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:10

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka rozwalił mnie Twój wpis ;D ;D ;D

Marlenak a może jakaś fajna atrakcje... zależy co lubi Twój mąż, ja swojemu zazwyczaj fundowalam jakis wypad na strzelnice, off road, albo coś tego typu... takie prezenty, które zapadną Mu jakoś w pamięć i coś przeżyje na co sam pewnie by się nie wybrał =)
    Paulinek tez pisała np.o locie szybowcem... może warto pójść w tą stronę =)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:12

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    kurcze laski pomóżcie co mam dac mężowi na 30 urodziny? zamówiłam wielki kufel do piwa/bo zawsze taki chciał/ i gre na ps4 , ale to wszystko jakieś takie słabe jak na 30.?..

ja na 30stkę męża zorganizowałam mu imprezę w knajpie dla najbliższych, kupiłam "obraz" na płótnie nasze zdjęcie;) https://www.facebook.com/kawkapro fajne są też te prezenty marzeń ;) przejażdżka autem czy jakaś strzelnica laserowa;) no i ja robiłam tort hehe;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:16

‹‹ 1594 1595 1596 1597 1598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ