Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJulita 5kg a czuje się na 15
Tyle co jem to bez ciąży bym dużo wazyla a tak ciąża służy obzarstwu
Ptaki się bily wleciały na balkon mój pies na straży odrazu i wiecie co jeden uciekł a drugi wpadł za doniczke, pies fajnie ogonem merdal zaczęłam kamerowac i wiecie co? Ptak wyleciał pies go dorwał i po ptaku
na nic moje krzyki, szarpal go jak mięskojulita lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Julita 5kg a czuje się na 15
Tyle co jem to bez ciąży bym dużo wazyla a tak ciąża służy obzarstwu
Ptaki się bily wleciały na balkon mój pies na straży odrazu i wiecie co jeden uciekł a drugi wpadł za doniczke, pies fajnie ogonem merdal zaczęłam kamerowac i wiecie co? Ptak wyleciał pies go dorwał i po ptaku
na nic moje krzyki, szarpal go jak mięsko
to tak jak twój pies dopadł do ptaka i nie mogłaś go oderwać to ja dzisiaj tak dopadłam do czekolady, którą rozszarpałam i nikt nie byłby w stanie mnie od niej odciągnąć
-
nick nieaktualny
-
a właśnie jak tam rozstępy, coś wam wychodzi?
u mnie tfu! tfu! póki co gładziutko i nic nie maod 4tc codziennie smaruję się oliwką, jedna butelka wystarcza na mesiąc. ale to też pewnie sprawa genetyczna, bo mama twierdzi że nie miała, oby i u mnie ich nie było!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 16:09
-
nick nieaktualny
-
Boszsz Dżuls przez Ciebie pomidorową gotowałam! Zup nie jadłam od od lutego a tu takie dobroci wyszły. Mój R będzie ci dziś w nagrodę stopy masował za tą zupę
Ja mimo że mam ogromną Zgagę w ciąży-24h- to kocham jak porusza się moja księżniczka i boje się bardzo że mi tego będzie brakowło chyba że poród otworzy mi oczyDżuls lubi tę wiadomość
-
bento wrote:Gusiak Tak łącznie od początku ciąży to już jestem na plusie 17 kg... wiem co sobie pomyślicie... a do rozwiązania jeszcze trochę czasu zostało.
W 1 ciąży przytyłam prawie 25 i też nie objadałam się jakoś szaleńczo, zatrzymywałam b.dużo wody w organizmie. Po niecałym roku zrzuciłam prawie wszystko(bez 3 kg.), dużo zeszło na początku, a resztę kg stopniowo.
Ja też jestem 17 kg na plusie.W pierwszej ciąży przybrałam 26/27kg. W tej ciąży przybieram bardzo podobnie.
Denerwuje mnie to strasznie ale cóż taki urok, taka fizjologia. Po ciąży kg zejdą.
Także spokojnie Bento. -
nick nieaktualnyMąż zobaczyl chyba w 28tc ze mi wyszły kreski z tyłu na boczkach po lewej a teraz widzę że brzuch jest atakowany z dnia na dzien z krótkich są dłuższe, mam oliwke Johnson smaruje co drugi dzień i dolewam do wanny. Mam skłonności bo jak dojrzewałam to miałam już więc nie są dla mnie straszne zdziwiona jestem ze tak późno się pokazują
-
Julita ja tak mam z tym ze ladnie jem, pilnuje sie i dopada mnie nagle ochota na cos slodkiego w ilosci maxi. aleee pojaewila sie zgaga po slodkim i to okropna zgaga. takze dzis jakbyy mnie ktos poczestoal to mimo najszczerszych checi nawet bym nie tknela tak mi wczoraj po arbuzie zgaga dala popalic...
a co dor ruchow dzeicka to mi brakowalo. brakowalo mi tez bardzo brzucha. moze dlatego ze miesiac za wczesnie urodzilam.julita lubi tę wiadomość
-
trix wrote:Ja tez mam 167 i waga 68-69. w pierwszej ciąży przytyłam 26 kg i chyba w 3 miesiące wszystko zeszło. teraz tez planuję popracować nad swoją figurą i zrobić coś z rozstępami.
Trix to u mnie dokładnie tak samo... tez 167 i waga jakoś 68-69 ... i liczę na to, ze po porodzie szybko te nadprogramowe kg spadna...
Nawet nie, ze muszą same (aczkolwiek nie pogardzilabym takim rozwiązaniem ;p) bo przed ciążą byłam aktywna fizycznie i to lubię, ale chciałabym juz mieć to wszystko za sobą -
odwiedzilam rosmana, mam wszytsko dla siebie do szpitala juz, plus spakowana cala kosmetyczka ( nawet gabka do naczyn i mini płyn jest) . takze tylko torba i moge dopakowac. a dla dzidziula brakuje mi butli , sterylizatora-ackzolwiek czekam na rozwoj wydarzen z tym .
-
nick nieaktualnyDiatomka to ja teraz nie tylko po sokach mam zgage ale i po owocach, wczoraj myślę zamiast jabłkowego soku zjem jablko zawsze to zdrowiej niż pić chemię i zaraz zgage miałam, powiem że ja podatna na zgage nawet bez ciąży. Chyba po ojcu bo jak coś jedliśmy to jedno drugiego pytalo o zgage i jak mnie zaczynało palić to głośno mówiłam żeby nastawil się na mleko
od kilku dni widzę że obojętnie co zjem czy wypije to się uruchamia zgaga -
julita wrote:a to moja Mania, małża uciełam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97be759a6d57.jpg
Jeeeennnny nie bylo mnie chwile a wy chyba z 10 stron nabazgralyscie... Zabieram sie za dalsze doczytywanieSweetCherryPie, .ona. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie
i juz wiem ze najpóźniej 15 września powitam swojego synka na świecie. W tym dniu będzie najpóźniej cc
hak fajnie wiedzieć kiedy to nastąpi.
Gusiak, julita, agatka196, Staraczka23, Kasiarzynka, Misi@, adzia, easymum lubią tę wiadomość