Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
La lenka ja mam paczkę happy i właśnie te planuje zabrać... myślę też, ze spokojnie możesz wziąć dade - tez słyszałam wiele dobrego i mam zamiar później je kupować
W razie jak będzie się coś dzialo to zobaczysz i najwyżej ktoś Ci podrzuci pampersy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też o nich wiele dobrego słyszałam. Moja siostra je używała i była zachwycona i znajome też. Polecają jeszcze te z lidla ale to jak dzidzia będzie dużo większą.
Ja zapasy pamprersow już porobilam i mam nadzieję że nie będę musiała ich sprzedawać. -
la_lenka wrote:Jakie pieluszki bierzecie do szpitala? Wszyscy idą w białe Pampersy czy ktoś od razu zaczyna ekonomiczniej? Dużo dobrego słyszałam o biedronkowej Dadzie, ale się waham co kupić na te pierwsze dni.
-
Gusiak wrote:Ja tam twardo mam nadzieje, ze spokojnie doczekam swojego terminu i staram się póki co nic nie stresować...
Nie zakładam innej opcji niż ta, że Nadia grzecznie czeka w brzuszku do września i rodzimy zgodnie w ustaleniami w klinice -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilla dziwne połączenie... faktycznie
wiecie co... w sumie to jak tak myślę to jeszcze nie miałam ani razu jakieś takiej dziwnej zachcianki, w sensie takiego dziwnego połączenia smaków ... raczej jak mam na coś chętke to takie normalne jak np. teraz na kolacje... kanapeczki z sadzonym jajem ... pyszota -
nick nieaktualny