Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki mamusie za rady. Teraz jest lepiej, odpoczywamy z malutkim:) Zaraz tylko przejdę się do kuzynki nakarmić rybki, bo pojechali nad morze.
Uwielbiam czytać, że sierpniówki się rozpakowująJa 7 sierpnia mam donoszą ciążę, także chętnie w połowie sierpnia bym urodziła:)
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Lila a z om ba kiedy wypada jak sn?
Super bo już wiesz mniej więcej
Gusiak ja wczoraj chyba pisałam, będę miała w szafce schowane po uprzednim zerknieciu czy wwSzystko się zmieści i jak akcja się zacznie to zapakuje a będę przygotowywać jak mama wróci to za tydzień już
Na 21 czasem 22 września (nie wiem jak to jest ale lekarze różnie wyliczaja). Tata gdzie będę miała cc wykonują w 39 tc. -
Gusiak wrote:A kiedy planujecie spakować już torby do szpitala, w sensie tak ja gotowe zeby staly i czekały?
-
nick nieaktualny
-
Lilly wiem wiem, czytalam o tych torebkach. ale wg mnie to jest dobre jak ktoś doraznie musi wysterlizowac ale jak tylko mm to jednak pod prąd sterylizator szzukam.
ale moze mnie zycie zaskoczy i bede miala pokarm!i chęci!
ja bym chciala urodzic tak jak poprzednio w skonczonym 36tyg. -
kocham moją mamę, nie dośc ze sie zlitowalaa i wyslala mi 1tys na konto na wyprawke, to jeszcze kupilla dzis 2 koszule do szpitala i szlafrok jutro dokupi:)
wlasciwie nie mam szczotki do wloso dla małej, butelek, sterylizatora.
rzeczy do pokoju w niedziele w ikei kupie. to juz nawet nie wymieniiam i tyle:)Gusiak, agatka196 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny